Jsme jedinými konkurenty United, míní Koscielny

03.02.2011, 14:54
Aktuality
V anglické lize se na první příčce vyhřívá Manchester United, který má náskok pěti bodů před druhým Arsenalem. Obránce Gunners Laurent Koscielny věří, že už pouze jeho tým je schopen vzít Rudým ďáblům mistrovský titul. Manchester City a Chelsea jsou podle něj ze hry o trofej venku.

"Vypadá to, že jsme poslední tým, který může United ohrozit. Máme víc bodů než City, Chelsea a další týmy. Musíme se soustředit jen na sebe, pravidelně bodovat a United třeba budou ztrácet," věří francouzský obránce.

"V téhle lize se může stát cokoliv. Podle mě se musíme soustředit na obranu. Když nedostaneme branku, bude to dobré, protože věřím, že jich vždy několik vstřelíme," pokračuje letní posila. "Věřím, že ještě s Manchesterem United svedeme napínavou bitvu."

Koscielny v posledních zápasech zaznamenal dvě branky a zlepšil si svoji pozici u fanoušků. Sám cítil, že mu zpočátku tolik nevěřili. "Cítím, že jsem se hodně zlepšil. S tím všechno souvisí, fanoušci od hráčů očekávají špičkové výkony. Začátek pro mě byl těžký, ale teď jsem silnější po všech stránkách," dodává 25letý obránce.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (675)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele