Jsem šťastný, řekl po prodloužení smlouvy Bürki

20.10.2017, 17:50
Aktuality
Roman Bürki měl sice s Borussií Dortmund kontrakt ještě na dva roky, přesto obě strany jednaly o jeho prodloužení a výsledkem je nový pracovní dokument do roku 2021...

Odchovanec Young Boys Bern se na nejvyšší úrovni výrazněji prosadil až po přesunu do konkurenčního Grasshopers, kde se postupem času vypracoval mezi opory.

Toho si následně všimli zástupci Freiburgu a švýcarský brankář se tak stěhoval do Bádenska, kde však nedokázal zabránit sestupu SCF, přesto ale Bürki zůstal na poli 1. Bundesligy.

Nadějného brankáře si vytáhl Dortmund, kde Bürki mezi třemi tyčemi nahradil dlouholetou stálici Romana Weidenfellera, se kterým ho pojí také občasná náchylnost k chybám.

Kritice se 26letý gólman nevyhnul ani letos, přesto s ním žlutočerný celek nadále počítá, což dokazuje předčasné prodloužení úspěšné spolupráce do roku 2021. "Máme rádi jeho styl a vidíme v něm velký potenciál," reaguje na prodloužení kontraktu s Bürkim sportovní ředitel Michael Zorc. "Jsem šťastný a pyšný, že budu moci nadále hrát za BVB," dodal Bürki.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Slabej

Reagovat
smazaný uživatel

I am excited after knowe this interesting event http://controlpanelwindows10.com and I hope this would be very effective for you. Thanks a lot for the sharing this with us.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele