Jsem rád, že jsem zpátky, prohlásil Biglia

11.02.2019, 13:52
Aktuality
Hodně těžké období má za sebou Lucas Biglia, jenž AC Milán chyběl od října se zraněným lýtkovým svalem. Nyní je argentinský středopolař konečně zpátky, přestože do duelu s Cagliari ještě nezasáhl...

Biglia, jenž k Rossoneri zamířil během léta 2017 z konkurenčního Lazia, zahájil letošní ročník v základní sestavě, ale z říjnového klání se Sampdorií (3:2) si odnesl zraněné lýtko.

Podrobné vyšetření nakonec ukázalo vážnější problém, než se předpokládalo, zkušený záložník proto musel na operační zákrok, po kterém měl svému týmu chybět po dobu čtyř měsíců.

Osmapadesátinásobný reprezentant Argentiny se však uzdravil dříve a již v uplynulém duelu s Cagliari (3:0) byl přítomen na lavičce. "Jsem rád, že můžu být znovu součástí týmu," řekl Biglia před utkáním pro Milan TV. "Jsem šťastný, že jsem se po takovém čase vrátil do nominace. Mé využití závisí na trenérovi. Všichni musíme jet naplno, i když nejsme na hřišti, abychom pomohli týmu," doplnil záložník, jenž má s milánským celkem smlouvu do roku 2020.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NO TAK SNAD POSADI KESSIEHO

Reagovat
smazaný uživatel

vcera prekvapivo hral dobre ale je pravda, ze odkedy sa rozohral Bakayoko, tak ho svojimi vykonmi zatienuje

Reagovat
smazaný uživatel

ale určitě by bylo lepší mít střed Paketa, Bakajoko a Biglia.. Paketa něco jako Kaká, Biglia jako Pirlo a Baka jako Ambrosini/Gattuso

Reagovat
El-Pistolero-68

*Bílija *Ambrosíni *Gatůzo

Reagovat
El-Pistolero-68

Vcera ta akce, kdy pekne ukoristil mic, bezel s nim 40 m k brane a pak misto prihravky lepe postavenym spoluhracum vystrelil 10 m vedle, byla uz klasika od nej.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano ale ked si spominam aj Seedorf mal podobne zakoncene strely a akcie. Ale ked mu vysla tak to bol banan jak sa patri Celkovo zaciname hrat ako muzstvo a az na par vynimiek sa mi to vcera pozdavalo

Reagovat
Morgue

To se teda na mě nezlob, ale ten výkon proti poslednímu týmu nebyl kdo ví co... Ano, je pravda, že ta byly světlé momenty, ale ty jako by zalepily tu katastrofu v obraně. To co tam předváděl takový Calabria... Ten chlapec se snaží, ale je to strašný zmatkář. Takový druhý Abbate A i když nejsem úplný fanda Donnarummy, tak ten co poslední zápasy předvádí, je fantazie. Mám radost z Piatka i Paquety. myslím, že skvěle zapadli a trošku vyvažují trápení Kessieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdim, ze to je to co chcem vidiet stale ale potesili ma. Piatek a Paqueta su bezpochyby paradne posily. Uz pred prichodom Piateka som pisal, ze bude lepsi ako Higuain. Obranu nebudem hodnotit, na tom poste mame dlhsie problem, hlavne u krajnych obrancov Ale ono to nevadi, ze sme hrali so slabsim, postupne si zacinaju rozumiet hraci a casom to bude lepsie urcite.

Reagovat
Morgue

Jj naprosty souhlas. Nerikam ze jsem nebyl nadseny z krasneho ofenzivniho fotbalu. Byla to radost ten zapas sledovat. Jen bych si rad uz usetril ty momenty, ze kterych mam na par sekund zastavu Jinak konecne to nebyla plichta ze...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano chapem ta

Reagovat
stuff

Tak vraj Ramsey 400.000 libier tyzdenne. To je blbost, ne?

Reagovat
ED91

Max. v hrubom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele