Jsem pod tlakem, uvědomuje si Allardyce

04.12.2007, 08:47
Aktuality
Na další ne zrovna povedenou sezonu to vypadá v podání Newcastlu. Strakám vůbec nevyšel měsíc listopad a pod tlakem se tak ocitá manažer Sam Allardyce, o němž se již spekuluje v souvislosti s možným odvoláním...

Newcastle čeká na vítězství již déle než měsíc a z posledních pěti zápasů získal pouze bod za remízu se Sunderlandem. Tuto chudou sbírku bude moci rozšířit zítra, soupeřem na jeho stadionu však bude vedoucí Arsenal a v tomto utkání se nějaký bodový zisk příliš čekat nedá.

Z výsledků klubu nemá radost ani majitel Mike Ashley. Ten sice současnému kormidelníkovi i nadále věří, Allardyce si je i přesto vědom vážnosti situace.

"Viděl jsem Mika Ashleyho po sobotním utkání, podali jsme si ruce a dobře si popovídali. Věřím, že to jen dokázalo sílu přátelství, jaké mezi námi panuje. Ano, jsem pod tlakem a raději dříve než později s tímto týmem potřebuji mít výsledky. Ano, procházíme si špatným výsledkovým obdobím, ale to se může změnit stejně tychle, jako se to otočilo proti nám," nehází Allardyce flintu do žita.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proti arsenalu se snad zvednou a uhraji aspon boda, ale pral bych jim vsechny tri

Reagovat
smazaný uživatel

sance strak na alespon bod s Arsenalem se blizi k nule, i kdyz bez Hleba a Cesce to bude v zaloze Gunners skripat

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam potřebuje čas, a pokud mu ho bude dopřáno v Newcastlu dostatek, vybuduje z Magpies do 2 let fungující tým, který bude minimálně šlapat na paty slavné "Big Four". Tento rok bude bezesporu těžký, přece jenom tým je naprosto nově poskládáný, tím pádem logicky potřebuje čas na sehrání a vzájemné poznávání se. Tím pádem bych od této sezony neměl nějak přehnaná očekávání a zaměřil se spíše na ucelení kádru. Za zlomový, bych bral rok příští... Věřím, že si to vedení velmi dobře uvědomuje, a nějaké žvásty o tlaku a možném vyhazovu jsou opravdu jenom žvásty.

Reagovat
Kily

nelze než souhlasit. V Boltonu dostal hodně času a podceňovaný tým vytáhl na úroveň Poháru UEFA. Newcastle je oproti Boltonu ještě větším a daleko lépe finančně zajištěným klubem, s nímž by toho Allardyce mohl dosáhnout opravdu hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Newcastle je tým s mnohem větší tradicí a rancem peněz. Proto je důležíté mít se Samem trpělivost, výsledky přijdou. O tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nejde o to co si myslime my....ja s tvim nazorem souhlasim, sam bych mu cas nechal, nicmene jsou ted v krizi a fanousci Newcastlu jsou narocni, chteji okamzite vysledky a proto si myslim ze bohuzel Big Sam uz dlouho nevydrzi....Paklize nevydrzi, jsem si docela jisty, ze jeho misto dostane Shearer, ktery asi nema moc velkou manazerskou zkusenost, ale pro hrace to musi byt motivace jak hrom..no uvidime, me by osobne nevadilo, kdyby tam Sam zustal, nebo sel pryc..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si velmi přál, aby Big Sam zůstal. Myslím totiž, že po úletech typu Souness a Roeder mám konečně kvalitního trenéra, který by nás mohl vyšvihnout zpět na pozice, které jsme okupovali za sira Bobyho Robsona. Že jsou naši fanoušci velmi nároční, to samozřejmě vím, i tak ale doufám, že i oni si uvědomují, že pod Allardycem, kterého považuju za jednoho ze tří nejlepších trenérů na ostrovech, máme možnost světlých zítřků... Nicméně, Shearer by byl taktéž velmi zajímavá varianta, v tomto případě bych se možná změně nebránil, navíc legenda je přece jenom legenda, takže by o motivaci pro hráče určitě bylo postaráno

Reagovat
Devil

Shearer byl tank , super utocnik a golostroj , s roštakem Gascoignem muj nejoblibenejsi hrac vsech dob , ale nevim jestli by to byla dobra volba na lavicku Newcastle . Zatim nema moc zkusenosti . Ale co neni muze byt a doufam ze do budoucna bude prave Shearer trener Newcastle ! Kdo jinej taky ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele