Jovetić: Zasloužím si hrát Ligu mistrů, manažer mě zabil

15.02.2015, 21:27
Aktuality
Hodně nepříjemnou novinu se začátkem února dozvěděl Stevan Jovetić. Černohorský útočník byl vyškrtnut ze soupisky Manchesteru City pro jarní část Ligy mistrů, což nese velmi nelibě a bude zvažovat, zda po sezóně z anglického klubu neodejde...

Pětadvacetiletý kanonýr přišel k Citizens v roce 2013 za třicet milionů eur z Fiorentiny a hned v první sezóně s nimi získal titul v Premier League. Po individuální stránce mu ale angažmá v Anglii příliš nevychází, což potvrdilo i rozhodnutí Manuela Pellegriniho.

Chilský manažer může kvůli sankcím ze strany UEFA mít na soupisce pro Ligu mistrů jen jednadvacet hráčů a po získání Wilfrieda Bonyho ze Swansea ho na ní dopsal právě na úkor Jovetiće. "Lidé mi říkali, že jsem skvělý hráč, ale manažer si očividně myslí něco jiného. Jsem velmi zklamán a nemyslím si, že to bylo dobré a správné rozhodnutí," uvedl černohorský reprezentant pro Mirror Sport.

"Zasloužím si hrát v Lize mistrů, vím to. Manažer mě tímto rozhodnutím zabil. Cítím, že si zasloužím své místo a ostatní lidé mi říkají to samé. Vím, že si zasloužím být na té soupisce. Manažerovi jsem to říkal, ale nechtěl mě poslouchat. Přišel jsem sem, abych zde hrál Ligu mistrů," pokračoval Jovetić.

Odchovanec bělehradského Partizanu nyní bude řešit, zda po sezóně z Manchesteru City neodejde. Zvlášť když o něj dlouhodobě stojí Juventus, který ho chtěl získat i v době, kdy byl technicky zdatný fotbalista ještě miláčkem fanoušků ve Florencii. "O své budoucnosti jsem se ještě nerozhodl, počkám do léta a poté uvidíme. Ale manažer přede mě postavil jiné hráče, takže to je možná signál, co má v plánu," uzavřel Jovetić.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (439)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele