Jovetić popřel zvěsti o odchodu, v Interu chce pokračovat i nadále

18.04.2016, 17:59
Aktuality
Déle než rok a půl má v plánu hrát za Inter Milán Stevan Jovetić. Černohorský útočník přišel do italského klubu před začátkem letošní sezony na osmnáctiměsíční hostování z Manchesteru City, vinou zranění toho zatím mnoho nenahrál a podle některých médií by dres mohl znovu měnit už v červenci...

"Vím, co dovedu a ať už jsem si v novinách přečetl cokoli, přišel jsem sem, abych zůstal hodně dlouho a zapsal se do historie klubu," řekl v rozhovoru pro internetové stránky Nerazzurri.

Jovetić dříve zářil v dresu Fiorentiny a Manchester City za něho v létě 2013 zaplatil třicet milionů eur. Tato investice se mu ovšem nevyplatila, 26letý fotbalista se v Anglii nedokázal naplno prosadit a řešením se proto stal návrat do Itálie.

V Interu ho zatím vedle obran soupeřů brzdí i časté zdravotní problémy. Kvůli nim do této chvíle stihl jenom 21 ligových startů a v nich čtyři branky, tu zatím poslední dal před polovinou prosince.

"Mnoho jsem toho neodehrál, ale teď jsem na cestě zpět a začínají mi naskakovat odehrané minuty. Vysloužit si aplaus na San Siru, to byl báječný pocit. V posledních dvou zápasech jsem hrál hodně a jsem si jistý, že se zlepšuje i moje kondice," nechal se dále slyšet Jovetić.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
Recoba Inter

Vysloužit si aplaus na San Siru mohl při tom alespoň myslet na ty stovky fanoušků Interu, kteří si tady v tomto případě potrpí na korekci

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
andycek1

Byla by chyba Interu ho prodávat na začiatku sezóny im vybojoval dosť bodov.

Reagovat
Forza_Inter

zas to Foku mé gesto na fotke

Reagovat
smazaný uživatel

čik maj bejby?

Reagovat
Lifted

žumibigulé

Reagovat
Panděvova ofina

Občas tam vykouzlí něco, co mě v danou chvíli úplně uchvátí a říkam si, že ten kluk musí zůstat i přes ta svá častá zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze jeden z dvojice Jojo a Ljajic ostane..

u Joja je najvacsi problem asi tie zranenia, cize sa nedokaze dostat do tempa a u Adema to, ze ma dost nevyrovnane vykony (aj ked to ma vacsina nasich hracov)

Reagovat
Houfi

Z posledních zpráv bych čekal, že opci na Ljajiče nevyužijete. Psalo se o zájmu West Hamu, který má v létě dost posilovat. To by asi smysl dávalo. AS bude muset prodávat a společně s Džekem to je nejmíň bolestivá varianta odchodů, co víc ohledně Džeka spíš přímo vysvobození!

Reagovat
czech_mira

V sobotu proti Neapoli hrál výborně

Reagovat
snuff24

Ze začátku sezóny to byl náš klíčový hráč v poli a plno bodů bylo jen díky němu, teď je to bohužel takové nemastné,neslané vinou zranění a taky Manciniho.Každopádně neprodávat, je to velkej oblíbenec a sympaťák už dlouho.

Reagovat
Furia Ceca

OT: podporu zraněnýmu Claudiovi na FB vyjádřila celá řada Juventinů, včetně Artura Vidala a Pirla. Až je to dojemný... Jde vidět, že Claudio není důležitej jenom na hřišti, ale že ho mají všichni rádi a že on je skutečně jednou z duší Juventusu v posledních letech...

https://www.facebook.com/Juventus/photos/pcb.1374173379276554/1374172369276655/?type=3&theater

Reagovat
Zark

je to jasné, Barbara + Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá spíš, jako by zvěsti o odchodu pozřel, špekoun.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to citi Thohir:

“Many players did well: Kondogbia showed that he is difficult to stop with the ball at his feet. Obviously it is more difficult for him, since he is a young player and has not been long in Italy. We believe a lot in him and we think he can become a really good and important player for our future. Brozovic can play everywhere, to the right, in the middle, in attack, in defense, he has a good shot, a good passer and he runs a lot. He is also an important piece of our Inter. I personally thank him, he is playing great since he arrived and he has developed a lot. Icardi as a captain is very consistent, some forget that he is only 23 years old. He has scored 51 goals in 101 games, it is a great statistic. Perisic runs a lot, attacks well and you see him in defense as well, he is good at creating chances. D’ambrosio played well, Jovetic is inserting himself. We have faith in Stevan, he is an important piece for us. The duo Icardi-Jovetic could be lethal. This is our situation, we brought in several players in summer.”

Reagovat
smazaný uživatel

Verime este v LM? verim tomu ze Neapol s AC zoberu body ASku

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa pytas osobne Interistov, tak ja nie.. ale fandim stale

Reagovat
Jajinek

taky nevěřím, Neapol a AC by mohli, a nejen oni... ale my prostě budeme ztrácet také.

Nicméně si užívám, že je do konce sezóny o co hrát a navíc je to LM

Reagovat
Jajinek

Já bych chtěl letos naprosto vyzdvihnout Icardiho, a to už poněkolikáté. Na to, jak byl chvílemi zatracovaný, dal prostě 15 gólů a potvrzuje, že když si odmyslíme Higuaína, který si jel letos svoji soutěž, je to druhý nejlepší čistokrevný hrot v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

lepší než Bacca?ani náhodou

Reagovat
Fridgiee

"když si odmyslíme Higuaína," ... "je to druhý nejlepší čistokrevný hrot v lize."

Bacca je ten první snad

Reagovat
10

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

On je často dost odříznutý a nedostane za zápas kloudný balón, ale když jo, tak je použitelný i v poli. Poslední zápasy se mi líbí, jak dokáže podržet i těžký míče a rozehrát. O jeho produktivitě se nemá cenu bavit...posledních 10 střel = 7 gólů.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca a Jovetič... stačil by taký útok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele