Jol o vyhazovu nevěděl

28.10.2007, 09:08
Aktuality
Martin Jol byl zřejmě tím posledním, kdo se dověděl o tom, že již není manažerem Tottenhamu. Až po utkání s Getafe, v němž fanoušci na rozloučení skandovali jeho jméno, mu nepříjemnou novinu sdělil jeho synovec.

Informace o Jolově odvolání prosákla na veřejnost během čtvrtečního zápasu Poháru UEFA se španělským Getafe. Celý stadión v závěru prohraného utkání skandoval "stand up for Martin Jol", aby nizozemskému manažerovi poděkoval za jeho práci.

Až na cestě ze hřiště se však Jol všechno dověděl. "Dověděl jsem se to až když jsem potkal svého synovce v tunelu hned po zápase. Vzal mě stranou a řekl mi to, co už zřejmě všichni ostatní věděli. Nic jsem před zápasem nevěděl," prohlásil Martin Jol.

"Šel jsem do kabiny, oznámil to hráčům a rozloučil se s nimi. Všichni vstali a tleskali mi," dodal odvolaný trenér.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele