Jol: Chybí nám vůdce

23.10.2007, 09:43
Aktuality
Mizérie Tottenhamu v úvodu nové sezony pokračuje, Kohouti včera večer nestačili na Newcastle a po porážce 1:3 se pod manažerem Martinem Jolem znovu povážlivě kýve židle. Nizozemský kouč i přes nepříznivou situaci nepropadá panice a stále věří v lepší zítřky...

"Pokud jsou všichni zdraví, poté máme dobrý tým a dobrou obranu. Stále nám chybí pravý vůdce, ale je to i o psychice. Před dvěma roky jsme tohle všechno měli, na začátku loňské sezony zase ne, avšak dokázali jsme se vrátit. I proti Newcastlu jsme se snažili o návrat do utkání, jenomže jsme pokaždé inkasovali v ten nejhorší moment," prohlásil Martin Jol.

Letošní ročník Premier League za sebou má již deset kol a situace Tottenhamu začíná být kritická. Spurs jsou na sestupové 18. příčce, pouze jednou vyhráli a na jejich kontě je jenom sedm bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Pokud jsou všichni zdraví, poté máme dobrý tým a dobrou obranu. " . Pán tréner si asi nevšimol že obrana je katastrofálna

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná obrana záloha má sice jména Lennon jenas atd.ted přesně nevím kdo tam je ale vůdce jako je třeba v HSV van der Vaart to je typický vůdce

Reagovat
smazaný uživatel

Jol ale stále verí, ale myslím si že už len kvôli sebe a kvôli svojmu miestu. Keď hral tottenham hovno na začiatku ligy tak som to bral tak že sa ešte len zohrávajú. Ale po 10 kolách to už náhoda nebude . Myslím že prvá 4 je pasé a budú mať problém dostať sa vôbec do pohárovej europy

Reagovat
HOST*

robinson nebo kean je vudece

::lol:

Reagovat
HOST*

vůdce týmu je obvykle záložník třeba jako Diego-Werder musí to být rozehrávač který všechny diriguje

Reagovat
HOST*miki

robinson fakt vudce neni, ma zapasy kdy chyta vyborne ale pak treba udela totalni minelu je stragickej nema stalou vykonost to je dost problem hlavne pro anglickou repre..

Reagovat
HOST*coudi

takže dawson je totální máslo,kabul potřebuje někoho,kdo by ho dirigoval a hlavní problém není v jednotlivcíh,ale v obranné souhře, hlavně záloha je tragikomická. špatně brání, neumí podržet balon a nemají tam žádnýho typickýho playmakera. i kdyby měli v obraně nestu s terrym, tak jim to nepomůže. ona je to ale bohužel tottenhamaská tradice,dycky utráceli za špičkový ofenzivní hráče a zbytek osírali.kdbyy byl jol co k čemu,tak v létě zkusil sehnat riquelmeho

Reagovat
HOST*Lucass

Kdyby to byl skvělý manager, tak už je za ty roky co trénuje dovedl alespoň k nějaké trofeji v Anglii. Ale ono tomu tak není. Lippi na jeho místo a Tottenham by bojoval o pohárovou Evropu. Ten by s těmito hráči, kteří tam jsou udělal nevídané divy. Ale to musí posoudit manager Tottenhamu..

Reagovat
HOST*mrakoplaš

Aha- jasně Jol je výborný manager a nyní má smůlů tým. ale kdo kdy neměl. Před minulou sezonu mohl v posledním kole předstihnout Arsenal a být čtvrtý a to byly tehdy výkony. Nejsem fanda Spurs, ale ztráta Jola by nic nevyřešila!

Reagovat
HOST*spurs

som za to aby Jol odisiel ale hracov si on nevybera ale funkcionari. tottenham zastava kontinentalny model,kde trener len trenuje a posily vyberaju funkcionari. Jol zapytal lave kridlo a defenzivneho zaloznika a dostal urocnika+dvoch ofenzivnych zaloznikov.

k nam klinsmanna ale on uz sa vyjadril, ze pri takejto strukture klubu na to prdi...lippi ani podobni tragedi radsej nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele