Joaquin: Byl jsem naštvaný sám na sebe

21.04.2009, 11:56
Aktuality
Joaquin Sanchez vstoupil do letošní sezony pravou nohou a byl postrachem obran soupeřů, postupem času ale formu ztrácel a hledá se i nyní. Z nejvydařenejších zápasů nebyl ani ten nedělní se Sevillou a po vystřídání španělského křídelníka to vypadalo na menší konflikt s trenérem Unaiem Emerym, Joaquin ale něco podobného odmítá...

Joaquin byl střídán v 55. minutě, kdy své místo na hřišti přepustil Pablu Hernandezovi. Emery ho při odchodu ze hřiště chtěl poplácat po rameni, hráč ovšem uhnul a následně místo na střídačku zamířil rovnou do kabiny.

"Byl jsem naštvaný sám na sebe, cítil jsem, že jsem nehrál dobře. Střídání přišlo ve fázi zápasu, během níž nechce hřiště opustit nikdo. Chtěl jsem ještě nějaký čas, abych se mohl zlepšit, ale střídání bylo logické. Takové chování je běžné a já nechtěl zůstat na lavičce, protože jsem byl vzteklý. Během tří let tady jsem nikdy neměl problém," řekl Joaquin na včerejší tiskové konferenci.

Valencia v neděli nakonec zvítězila 3:1 a udržela se na čtvrtém místě tabulky. Zásluhu na tom měl i střídající Pablo, který v nastaveném čase pečetil výhru domácích. Joaquina nyní čeká pikantní zápas, ve vloženém kole totiž Valencia cestuje na půdu jeho dřívějšího zaměstnavatele - Betisu.

"Pokud budu jenom náhradníkem, nebudu se moci ukázat na hřišti. Chci si užívat tréninky a hrát každou neděli. Ale Pablo je nyní ve skvělé formě a v neděli to jenom potvrdil," dodal Joaquin.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už neni, co býval... Holt se s tím bude muset smířit...

Reagovat
smazaný uživatel

cachr no

Reagovat
hrundy

je furt dobrej jen nemá formu... to zase přijde a bude patřit k nejlepším hráčům týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze aspon na jeho postu nekdo formu ma a neni tam zase nakej bídník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl na to být vůbec nejlepším, možná chyba, že nešel hned třeba do Realu, on chtěl zvolit postupné kroky, ale trošku se zadrhnul Chtěli ho ti nejlepší, teď už o tom může jen snít, ale přeju mu, aby ten sen ještě přeměnil v realitu.

Reagovat
-Kopy-

radši hrát za třetí celek Primera Divison, jenž předvádí slušný fotbal...než za vykopané, ušmudlané, hrozným fotbalem a haluzem vybojované druhé místo Realem Madrid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele