Jô přestoupil do Manchesteru City

02.07.2008, 19:31
Aktuality
Zaujalo nás
Manchester City ve středu potvrdil, že brazilský útočník Jô přestupuje z CSKA Moskva na britské ostrovy. Zprávu ve středu přinesly oficiální stránky klubu.

Jô podepsal v Manchesteru čtyřletou smlouvu, jejíž podrobnosti nebyly zveřejněny. Podle spekulací se přestupová částka blíží 18 miliónům liber (558 miliónů korun), ovšem vedení City nechtělo cifru potvrdit. Po výměně na postu trenéra, kdy Švéda Erikssona nahradil bývalý reprezentant Walesu Mark Hughes, jde o první letní přestup klubu. "Jô je vysoký a velmi talentovaný mladý hráč. Jsem přesvědčen, že styl jeho hry bude přínosem pro naše mužstvo a potěší naše diváky," řekl Mark Hughes pro klubové stránky.

190 centimetrů vysoký Brazilec strávil v CSKA dvě a půl sezónya v 53 ligových zápasech nasázel 30 gólů. Loučení s Moskvou pro něho nebylo lehké. "CSKA je jedna velká rodina. Když jsem byl zraněný, cítil jsem od všech velkou podporu. Navíc to pro mě byl první evropský klub a zlepšil jsem se tady a udělal si jméno," vypočítal klady ruského angažmá. "Děkuji prezidentovi Ginerovi i trenéru Gazzajevovi za jejich přístup. CSKA navždy zůstane v mém srdci," přidal Jô.

Před příchodem do Evropy nastupoval jednadvacetiletý hráč doma v Brazílii za Corinthians v rodném Sao Paulu. V červnu roku 2007 si odbyl reprezentační debut, když nastoupil za "kanárky" v přípravném duelu proti Turecku. Příchodem na ostrovy svou šanci reprezentovat jistě zvýší.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

first

Reagovat
smazaný uživatel

tu

Reagovat
smazaný uživatel

seknd

Reagovat
smazaný uživatel

3rd plox

Reagovat
smazaný uživatel

výborný nákup, Jo má před sebou velkou budoucnost pokud bude pořádně makat

Reagovat
smazaný uživatel

Jô má rozhodně na víc. V Manchester City, pokud prokáže své kvality, moc dlouho nevydrží.

Reagovat
fantomas

Je dobře, že nešel hned do velkoklubu.

Reagovat
herbage

Co jsem viděl na Youtubu, tak nic moc. Technika průměr, střela tvrdá, ale ne zas tak přesná, hra hlavou dobrá. Žádný záblesk geniality jsme neviděl, půlka gólů z dorážek nebo do prázdný, střelu brankáři jen vyboxovali do vlastní sítě, spíš je propaluje než obstřeluje, tohle není vizitka kanonýrů. Vím že je to typ něco jako Adebayor, ale v porovnání cenou s Aršavinem je děsně předraženej i když je mladší. V PL se podle mě chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

opisujes ze dokopy nic poriadne newie a zakoncis to tym ze sa v PL chyti

Reagovat
smazaný uživatel

to je tzv. teorie absolutni logiky

Reagovat
herbage

Hele vy posměváčkové, ti nejlepší kanonýři nestřílej tvrdě, ale přesně po zemi, podívejte třeba na Torrese nebo Henryho, tomu se řiká inteligetní zakončení. To jsme u něj neviděl, ale v PL to zas tak potřeba není, tam bude platnej i při standartkach hlavou nebo jako bijec do vápna. I při úniku obráncům se neztratí. Dal 30gólů v 53 zápasech, to o nečem svědčí, proto si myslím, že se prosadí. Jen jsem psal, že mě moc nezaujal svým stylem hry a že mi tak dobrý nepřijde. Ta cena je podle mě přemrštěná.

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar má na YT stejný profil.. většina golů pokud to nebylo hlavou,tak přihrávky za obranu nebo dorážky do prázdný. Podle Youtube to absolutně nemůžeš brát.

Reagovat
herbage

Nj, taky Huntelaara nepočítam mezi nejlepší útočníky, až v lepší lize prokáže, co v něm doopravdy je. U Afonsa Alvese se mi líbilo i to zakončení, ten je dobrej. Nehraje se ale na krásu ale na góly, proto jsme také napsal, že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám,podle youtube se absolutně soudit nedá... Chce to zkouknout aspon pár zápasů,jinak to je dost omezený náhled na věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že tě uspokojilo video z Youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Drogba

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Todle je už minulost..

Reagovat
fantomas

OT:

Petr Janda promarodil velkou část uplynulé sezony a na marodce by mohl začít rovněž soutěžní ročník 2008/2009. Slávistický záložník si v dnešním utkání s Kladnem poranil rameno a odcestoval na vyšetření do nemocnice.

No je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra posila pro man city

Reagovat
smazaný uživatel

Častka mě vůbec,ale vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
herbage

Talkers + Spanhel: Samozřejmě že pomocí YT nejde hodnotit hráč, uvidí se až při zápase, ale na YT se většinou dává to nejlepší, co daný hráč umí a zkrátka mě za těch 6minut ničím nezaujal, to je v kombinaci s takovou sumou docela k pozastavení. Třeba jak si dal spanhele videjko s Aršavinem, tak ten hráč mě úplně učaroval, nejen chladnokrevné zakončení, ale i skvělé kolmice, geniální myšlení, ten hráč má všechno. Zato Jo i kdžy úplně jinej typ útočníka mi přijde jako takovej doklepávač a hlavičkář. Může být časem dobrej kanonýr, vždyť ta vizitka z ruské ligy je supr, ale nemám takové hráče moc rád i když pravda Adebayora docela jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže každý tým potřebuje takového zabijáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Je nutno podotknout, že Jo je narozdíl od Aršavina mnohem gólovější hráč. Stačí se podívat, kolik toho dal Aršavin a kolik Jo. To je až propastný rozdíl v průměru branek na sezónu. Jsou to rozdílné typy hráčů a každý je platný jinak. Aršavin je spíše podhrot, mozek týmu. Zatímco Jo typický hrotový hráč.

Jo mě zaujal a příjde mi lepší než známější Vágner Love. Má výborný čich na góly, přesnou a tvrdou levačku. Jako každý kvalitní Brazilec si rozumí s míčem a navíc skvěle zahrává přímé kopy. A co je dost důležité, je mu jen 21let a přesto už ve svých 19 nastřílel v ruské lize čtrnáct branek. To o něčem svědčí.

Reagovat
herbage

Nj, je gólvej, to se musí uznat. I z toho videa bylo patrný, že má skvělej výběr místa a je pohotej. S tím Aršavinem jsem ho nechtěl srovnávat, vím že jsou to jiné typy hráčů, ale když vezmu třeba Torrese, tak ten má mnohem lepší zakončení a myslím i techniku. Nestřílí nějaký ďahy, ale pěkně pozemi šouráka k tyčce, to je umění. Adebayor to začal taky letos dělat a jak mu to střílí. Až tohle bude umět, tak bude světovej střelec.

Reagovat
havrys99

dobrá posilka....snad se chytne...nevíte jak to bude s Božinovem...zranil se, takže nenahrál vůbec nic a mluvilo se o odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Jiránek....

Reagovat
j_mrazik

Ten výraz známe z repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mám nejvíc rád Carvalha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

To už je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmm ten je teda dobrej jak rikate podle sestrihu se neda soudit ale dava si dobry finty jak cip nektery lepsi nez ronaldo, akorat ze nehrje v pl tak neni tak znamej ale je fakt vybornej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

jj, viděl jsem, ale do Poolu nepude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=IWPxENqTSpA

tohle to jsem nasel kdyz jsem napsal do youtube Jo pekny docela hodne pekny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele