Jo do Manchesteru City?

24.04.2008, 09:31
Aktuality
Velká tahanice se zřejmě již brzy strhne o jednu hvězdu CSKA Moskva. Útočník Jo Alves je hodně žádaným artiklem, zájem o něho má především Manchester City a i jeho agent připouští, že se brzy "něco stane"...

"Několikrát jsem volal do Ruska a řekli mi, že žádné formální nabídky nemají, ale podle mě se něco určitě stane. Vím, že prezident CSKA (Evgeny Giner) za něho chce 25 milionů eur, to je výkupní částka," prohlásil agent Marcelo Djian.

21letý fotbalista, celým jménem Joao Alves de Assis Silva, se úmyslem odejít z Moskvy netajil především v zimě, kdy o něho hodně stála Valencia. V následujících týdnech se ale případný přestup stal méně reálným poté, co podepsal novou smlouvu s platností do konce roku 2011.

V CSKA Moskva vedle Jo Alvese působí ještě dva hvězdní Brazilci, o něž je zájem v klubech ze západní Evropy - Vagner Love a Daniel Carvalho. Ani tato silná ofenzivní trojka ale letos zatím nepomohla CSKA k nějakým gólovým hodům a jeden z favoritů ruské nejvyšší soutěže má po šesti kolech vůbec nejhorší útok v celé lize.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobry jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Žó

Reagovat
smazaný uživatel

Love, Jo i Carvalho by měli odejít, už ten klub přerostli.

Reagovat
smazaný uživatel

No ať si de kam chce, ale ať neleze do Valencie, jinak by to byl další Žigic!

Reagovat
Komat

To myslim, že ne...Jo je jiná úroveň ;o)

Reagovat
smazaný uživatel

Man .C by bolo fajn aj ked radsej by som ho bral do Liverpoolu alebo Interu,je fakt dost dobry a Love by tiez mohol uz odist

Reagovat
božský John

Co jsem ho na vlastni oci videl tak Man City by mu moh sednout....bude drahej ale hodi se ,jako jedinej ted v CSKA maka mi prijde...jinak Vágner Láska je letos marnej a Dani Carvalho uz vhodnou dobu promeskal

Reagovat
smazaný uživatel

Man City ma nadbytek utocniku i kdyz treba Dickov s Vasselem uz skoro nehrajou

Reagovat
božský John

Tak ale posileni kadru je vzdy dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by se do Evertonu

Reagovat
božský John

On by se hodil spis nekam do Spanelska treba do Villarealu nebo tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

hlavneat nejde nekam do nizozemska nebo neceho podobneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele