Jiménez se rychle uzdravuje, znovu hrát by měl už v březnu

27.01.2021, 09:46
Aktuality
Raúl Jiménez (© AFP)
Wolverhamptonu se v letošní sezoně moc nedaří a jeho fanouškům nyní zlepšil náladu svým prohlášením alespoň manažer Nuno. Hodně rychle se blíží chvíle, kdy se do sestavy anglického celku vrátí Raúl Jiménez, v případě mexického útočníka je velice reálný březnový návrat...

"Upřímně jsme pozitivní a věříme, že se tak stane. Je to velmi dobrá zpráva, jeho stav se zlepšuje každým dnem," hlásí manažer Nuno.

Jiménez patřil mezi tahouny Wolverhamptonu a spekulovalo se o jeho odchodu za lepším, čáru přes rozpočet mu ovšem udělal konec listopadu a zápas s Arsenalem. Hned v úvodu utkání se srazil hlavou s protihráčem Davidem Luizem a následovalo nejenom dlouhé ošetření, ale také operace. Jiménez utrpěl frakturu lebky a ihned bylo jasné, že ho čeká hodně dlouhá pauza.

"Vývoj nepřekvapil jenom mě, ale i celý lékařský tým. Vede si opravdu velmi dobře. Obrovskou vzpruhu pro všechny představuje už jenom to, když ho vidíme běhat, zvadat činky a absolvovat lehčí tréninkové dávky," pokračoval někdejší portugalský brankář.

"Musíme být opravdu trpěliví a volit správná rozhodnutí. Bude to vyžadovat rozhodnutí chirurga a další testy jeho lebky a to všechno zabere nějaký čas. Raúlův zdravotní stav budeme monitorovat velmi pečlivě, rozhodně nehodláme nic uspěchat a riskovat," dodal.

Wolverhampton se bez Jiméneze trápí v ofenzivě a v rámci Premier League zatím nastřílel jenom 21 branek. Ke zlepšení situace má pomoci posila z Realu Sociedad Willian José.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Arsenalista

Hlavně opatrně s tím návratem. Nedovedu si představit, co by se mohlo stát, kdyby do něj při prvním zápase vletěl někdo tak jako Luiz. Byť tam od Davida nebyl úmysl zranit.

Reagovat
Olafek

Zrovna Raul hrál hodně hlavou co si pamatuju, dost soubojů i gólů. Bohužel ta lebka už nebude tak pevná jako předtím, takže očekávám dalšího tankistu v PL.

Reagovat
miezto

ono nejde ani tak o lebku, ale o mozek a psychyku, jak se s tím vypořádá, jestli vůbec

Reagovat
SpecialOne

Moc díky Davide

Reagovat
efjay

Reagovat
bourbon

tady v tomto případě ten návrat hlavně neuspěchat, ať se daří

Reagovat
žrout

Zdá se mi to, nebo se ten manažer fakt jmenuje Nuno Duch Svatý?

Reagovat
Remt

Reagovat
r.mrazik
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele