Jiménez nevyloučil odchod z Wolves, Nuno má pro jeho postoj pochopení

12.12.2019, 13:49
Aktuality
Wolverhampton poskládal velmi zajímavý tým a rovněž letos atakuje pohárové pozice tabulky anglické Premier League. Velký podíl na tom má Raúl Jiménez, mexický útočník dal už patnáct soutěžních branek a sám tento týden připustil, že Vlci by rozhodně nemuseli být vrcholem jeho kariéry...

28letý Jiménez dříve hrával za Club América, Atlético Madrid a Benficu, Wolverhampton ho loni v létě získal na hostování a následně za fotbalistu zaplatil třicet milionů liber. Hráč se mu pak do této chvíle odvděčil 32 góly.

"Nejdůležitější pro mě je to, abych se nadále zlepšoval. Ve Wolverhamptonu jsem spokojený, ale neustále je třeba hledat něco lepšího a bojovat. Tohle byl nejlepší rok mojí kariéry, ovšem chci více," řekl Jiménez.

"Dělíme se o páté místo tabulky. Nedávno se mě otec zeptal, do jakého klubu bych šel, kdyby mě chtěl někdo z nejlepší anglické šestky. Já mu odpověděl, že hraji za pátý tým tabulky! Jsme před několika kluby, které lidé řadí mezi nejlepších šest anglických týmů a je to tady báječné. Ale pokud by přišla nabídka, podíval bych se na podmínky, zda by vyhovovaly mně, Wolverhamptonu a dalšímu klubu. Každopádně by to muselo prospět mojí kariéře," prozradil.

"Wolves za mě zaplatili třicet milionů liber a pokud mě prodají, bude to určitě za vyšší sumu. Já na tom budu pracovat. Nikdy bych nevyloučil návrat do Španělska, mám na něj pěkné vzpomínky a rád bych se tam jednoho dne vrátil. Chtěl bych ještě jednou zkusit LaLigu, dříve jsem tam nedostal mnoho prostoru. Návrat rozhodně není vyloučen, hrál jsem na Camp Nou i Bernabeu," vzpomíná někdejší hráč Atlética Madrid.

Wolverhampton loni skončil na sedmém místě tabulky anglické ligy a aktuálně je šestý se stejným bodovým ziskem jako pátý Manchester United. Daří se mu i v pohárech, v Evropské lize si zajistil postup do vyřazovací fáze.

"Dělá něco neuvěřitelného. Každý den svého života věnuje Wolves, z toho jsme nadšení. Mít ambice a sny je něco, co je v každém z nás. Ale naše současnost je velmi dobrá, a to s Raúlem v týmu," nechal se slyšet manažer Nuno.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
Smreky

Wolves sú sympaticky tím a patrí im miesto v premierleague

Komu by sa hodil do tímu Jimenez? V anglicku napríklad... united? Lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě asi Leicester nebo Newcastle

Reagovat
martin.b

Jojo to dává logiku přestoupit teď do Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že město není vůbec fotbalové, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Z top klubů vlastně nikomu

Reagovat
Smreky

ja by som si ho vedel predstaviť ako útočníka č. 2 k firminovi.... alebo v united, tam im chyba útočník

Reagovat
Seydou Doumbia

Liverpool, Chelsea a United...v LFC spíš druhý útočník a v CFC a MU by se musel rvát s mladými angličany o minuty...ale na druhou stranu Arsenal i City mají post hrotového útočníka taky zdvojený takže why not

Reagovat
smazaný uživatel

15 souteznich golu sice dal, ale v lize ma 6 v 16 zapasech. To neni zadny terno zrovna. Pro Wolves je hrozne dulezitej i tim, kolik toho vybojuje, ale na velkoklub to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

V top kluboch v PL si myslím, že by to nebolo úplne ono. Ale v takom Atletiku, Dortmunde či Interi si ho určite viem predstaviť.

Reagovat
Jordi Alba

No nevim, jestli by návrat do Atlética byla pro něj ta správná volba.

Reagovat
Phillipinho

Jakoze by se vratil tam kde nedostal prostor? Pod Chola?

Reagovat
Beči

Hodil by se nám, pokud by odešel Firmino - mohl by zastávat prakticky stejnou roli staženějšího útočníka, jako on. I pokud by neodešel, tak stejně bychom měli koupit kvalitní konkurenci, neboť třeba zrovna v probíhající sezóně má Firmino dost slabou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

firmino měl na začátku sezony nejlepší formu z ty ofenzivní trojky. Teď formu nemá to je jasné.

Reagovat
Vopi11

Formu šetří na jaro

Reagovat
avicii

Minamino dohodnutý, čaká ho už len prehliadka

Reagovat
blade115

Jako dvojka k Tammymu by byl skvělý, ale to zrovna jeho kariéře neprospěje no.

Reagovat
Godwinson

Napadlo mě to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Inter za Lautara

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele