Jihlava začala přípravu i s obráncem Novým ze Sparty

04.01.2017, 18:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
iamek

OT: Kádr o několik jmen ale také prořídl. David Lischka se vrátil z hostování do Jablonce, Jakub Šašinka je na testech v Popradu a čtyřlístek Jakub Malý, Martin Honiš, Jan Matěj, Marek Szotkowski dnes zahájil přípravu s Vítkovicemi. „V jednání je, že by tam hostovali do konce sezony a sbírali zkušenosti v druhé lize,“ řekl Dušan Vrťo. Individuálně dnes trénoval Lukáš Lupták, který si může hledat nové angažmá.

Vitky farma ?

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale aby tam aspoň hráli

Ale stejně zrušit JL a hrát MSFL by bylo nejlepší pro Baník i pro ostatní kluby

Reagovat
iamek

Ideal postup a udelat z nich becko :). Jak jsem videl uroven Vitkovic, tak myslim, ze vsichni ctyri nasbiraji hodne minut.

Reagovat
HorajzmAmmann

myslíš? Já se dcela bojím toho, že i když výkonostně budou mít na Vítkovice, trenér bude dávat i přesto šanci jiným. Hlavně ten Matěj a Malý jsou asi zatím papíráci a v tom středu zálohy bude dávat prostor někomu zkušenějšímu, i když na tom třeba baníkovci budou fotbalově lépe.

Reagovat
HorajzmAmmann

i když já mám trošku jiné favority, kteří potřebujou hrát.

třeba celá sezona někde u chlapů by prospěla Granečnému z toho může být hodně slušný fotbalista. A více šancí pro Ožvoldu a Helešice, kterému se docela dařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil, kdyby se posílila ještě ta ubohá ofenzíva... Mise Rabušic zatím neuspěla. Ať už by to bylo křídlo, hrot nebo ofenzivní záložník, tak s trochou talentu se určitě neztratí. Hlavně ať to nejsou nechtění hráči ze Slovenska, nebo nechtění hráči z druhý ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako Bílek.

Reagovat
papanegra

Jak se někdo může jmenovat Michal Žloutek...

Reagovat
smazaný uživatel

Žloutek trénuje Vyšehrad přece

Reagovat
Shevchenko

Tipuju, že se v té tragické konkurenci zachrání.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
BílíAndelDrcKo

mohol by mi niekto povedat ako hral Jozef Urblík na jesen?

Reagovat
slavik38

Nejlepsi hrac Jihlavy na podzim, bez debat. Taky o nej uz ma zajem Boleslav a Liberec.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

dík, nemal čas som ho sledovat tak som bol zvedavý ako sa dostal zo zranenia. Snád nebude sklenený, stále je dost mladý.

Reagovat
hilarious

tak snad to nějak zvládneme, ten kádr mi před sezonou přišel za poslední roky nejsilnější, bohužel se to výsledkově nepotvrdilo...hodně věřím Davisovi, nicméně, nebýt Hanuše, tak jsme v ještě větší prdeli, než jsme teď věřím v záchranu

Reagovat
mario23

Ještě by to tak 2 hráče chtělo, ale pochybuju. Spíš přijdou prumeraci na lavičku, jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo blíže kdo je to ten Nový obránce ze Sparty?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele