Jihlava v zimní přestávce obměňuje kádr

28.12.2015, 14:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
db18

lol, co to je za demenci z naší strany?

Reagovat
Blasphemer

Neasi. Hlavně že Krejčí tvrdil, že v přípravě bude chtít dát šanci všem.

Reagovat
smazaný uživatel

to musi rict, aby hraci neztraceli motivaci

Reagovat
mario23

Nepotřebujete ho, v Jihlavě se aspoň rozehraje.

Reagovat
db18

Nepotřebujeme ho, tak neuplatníme opci, ne?

Reagovat
mario23

Nepotřebujete ho teď... Nejspíš v něm něco je, podle mě je to zcela logický krok, že jste uplatnili opci a poslali ho do Jihlavy. V Jihlavě má základ jasnej, takže by měl odehrát všechny zápasy, v Plzni by sbíral jen minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč tady mít 4 střeďáky? když už budem navíc hrát jen ligu..pokud bude Vaňous ok, tak by si Kučera stejně nekop a pokud o něj má Jihlava zájem tak proč ho tam nenechat rozehárvat

Reagovat
db18

Nemuseli jsme uplatňovat opci, když ho nepotřebujeme a v Jihlavě by zůstal i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ten jeho nákup moc nepochopil, střeďáků jsme měli stejně jako v sezoně minulý, on asi přišel kvůli rotaci při EL jenže v tom období kdy ještě nebyl zraněnej Vaňous tak stejně nehrál, radši jsme mohli dát příležitost někomu z juniorky, mě se Kučera líbil snad jen v Minsku, kde se snažil celkem diktovat hru, přenášet, ale jinak v něm moc velkej potenciál nevidím, aspoň ne větší než v našich (Hrošo, Hořka, Vaňous)

Reagovat
db18

Mne se líbil, když hrál více vzadu, když měl hrát dopředu, tak zase tolik ne, prostě náhrada za Vaňouse, doufal jsem, že dostane víc šancí, ale tohle mi přijde zbytečný, lepší by bylo dát šanci nějakému juniorovi... (na podzim a pak ho v zimě třeba poslat hostovat, kdyby se na jaře zase nehráli poháry)

Reagovat
mario23

Všechno neznámý hráči, no to jsem na ně zvědavej v přípravě. Ale snaha se cení.

Snad to bude krok správným směrem a ne příprava na 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevim jestli jste to tady uz probirali , ale co rikate na server fotbalunas.cz a kolik z Vas je v sestavach podzimu ?

Reagovat
Rarášek

OT: Grifiths se celkem prosadil v Maďarsku, mrzelo mě, že tenkrát nedostal pořádně šanci.

Reagovat
mario23

JJ, černá verze Doležala... Prosadil se někde v pralese.

Reagovat
Rarášek

Prales

Doležal k němu měl už tenkrát hodně daleko. Jedinej problém byl, že stejně jako Timy, byl dost zbrklej a nevybíral dobře způsob zakončení, nebo přihrávky. Jinak rychlej, silnej, vybornej hlavičkář. Mělo se mu dát víc šancí. Ikdyž se v tom dost svezl s Abenou, a nebyli zrovna největší pracanti.

Reagovat
mario23

Byl to spalovač šancí... Těžko říct, jestli to byla chyba nebo ne, že jsme se ho zbavili... Třeba je Maďarsko jeho strop a nemá cenu tahat z venku hráče, který jsou někde na úrovni odchovanců. Když už má někdo talentovanej přijít, musí převyšovat odchovance.

Reagovat
Rarášek

Však jo, on byl prakticky to samé co Timi. Převyšoval všechny ve všem, než přišlo na konečnou fázi.. Ale asi je dobře, že zmizel. Jestli se to do teď nepovedlo vštípit Timimu, tak s ním bysme to asi nezvládli vůbec.

Ale mrzí mě to, strašně se mi líbil jeho tah na branku, kdy byl schopnej prorazit pět hráčů soupeře.

Reagovat
mario23

tak s jeho postavou se ho spíš báli.

Reagovat
Aldeano

Jeho nebo i Balaje je škoda.

Reagovat
Rarášek

Tak Balaje byl vůbec škoda.

Reagovat
Aldeano

A pak hlavně Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Super krok z nasi strany. Je nas a pritom bude hrat zaklad a vrati se zpatky zase az budem hrat pohary. Neco umel, chce se to nebat a bude jeste lepsi.

Reagovat
exse

Jánoš by se asi hodil, horší než Coufal na pravým beku nebude. Mešan je sice lepší než Rambo a Bakoš a bylo by dobré se těhle dvou zbavit, ale pokud dávat větší peníze, tak by to mělo být za hráče na důležitější post.

Reagovat
twl

Jsem rád že plzeň uplatnila opci....Hrošovský určitě bude chtít přestoupit!!!Procházku a rajtorala bych prodal!!!!!Dělají jen zlo,jako alternativa stačí hubník!!!Navíc je na čase hledat kvalitního mladíka povahou jako matějů..Limba už taky není nejmladší!!!!doufám že prodáme ďuriše v Létě po ME..To by byl kauf jak sviňa!!!!!

Reagovat
Wat

Tak to jsou slušný techtle-mechtle. AKorát nechápu, proč chceme pouštět Augusta, kterej zrovna poslední půlrok hraje nejlíp za celou dobu u nás. A Jánoše bude škoda, naštěstí jeho náhrada v podobě Kučery je víc než adekvátní.

Reagovat
mario23

Augusta, jestli hraje nejlíp za celou dobu, tak je na tom hodně mizerně teda :D :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele