Ještě možná budu kluky prohánět, nevyloučil Jindřišek

22.05.2022, 22:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
fabec1222

Docela se nám s těmi čtyřicátníky v lize roztrhl pytel. Přitom dřív v lize těžká rarita (Blažek, Zavadil, Slezák....Kdo ještě hrál po čtyřicítce v lize?...Pro mladíky nic moc vizitka, že je nedokážou dostat ze sestavy.

Reagovat
dontcallmeandre

Když se nad tím zamyslíš, tak to není zase takové překvapení. Naše liga je dosta taktická, takže zkušenosti dost často nahradí fyzičnost, životospráva i regenerace udělaly velký pokrok, takže bych se nedivil, kdyby jich ještě přibylo.

Reagovat
fabec1222

Tak v příští sezoně přibudou ještě Grigar a Petržela (Ačkoliv ten dost hraničně)

Reagovat
bobis21

+Lašty bude mít 40 za měsíc a půl.

Reagovat
Anetis92

To hlavně není jen naší ligou, je to celosvětově. Ta regenerace, péče o hráče už je úplně jinde.

Koukni na Ibrahimoviče, to je taky neskutečný. Nebo třeba i Buffon (ač je to brankář, tak stejně ale..).

Před 5-10lety toto bylo nepředstavitelné.

Teď to bude prostě standart.

Ono se stačí podívat na Ronalda, 36let a stále na top úrovni, dříve hráči už jeho v věku spíše dohrávali mimo top 5 a výkonnost jim šla rapidně dolů.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo, jenže tam je to opravdu o tom že musíš kurva chtít a obětovat tomu vše, sám Ibra je marod a funguje spíš jako mentor a ten co nakope ty smrady do prdele. V naší lize je to spíš o tom, že tam ''stačí'' klid na míči, zkušenosti, přehled a týmova hra...u výše zmíněných je to o obrovské individuální kvalitě...a v PL nebo Ligue 1 mladi střední záložníci okolo 22,23 let to jsou běhavé hovada s obrovským přehledem o hře a nebo fyzicky nabušení hráči, rozdíloví a individuálně na vysoké úrovní...v česku je většina hráčů jako přes kopírak, proto taky nemůže nikdo ty čtyřicatníky nahradit, čest vyjímkam (většinou individuálně vyspělí černoši a další cizinci)

Reagovat
dinss

Naopak si myslím, že Jindřišek by šel v pohodě nahradit ALE u něj hraje a v podstatě u všech velkou roli ta jejich osobnost.

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný, myslel jsem to ted spíše obecně než přímo k němu

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele