Jeleń byl znovu na operaci, chybět bude dva měsíce

15.11.2010, 13:55
Aktuality
Auxerre bude v následujících týdnech znovu chybět Ireneusz Jeleń. Polský útočník má stále problémy s kolenem a dnes se podrobil operaci, po níž bude chybět dva měsíce. Prozradil to trenér AJA Jean Fernandez...

Jeleń se jedné operaci porobil již v červnu, následně stihl začátek sezony a odehrál úvodních šest ligových zápasů. Naposledy nastoupil v Ligue 1 na začátku druhé poloviny září proti Lille a v Lize mistrů si ještě jako střídající hrát zahrál proti Realu Madrid, od té doby je mimo hru a na tom se do konce tohoto roku již nic nezmění.

"Jeleń má problémy s kolenem a v pondělí ráno se v Polsku podrobí operaci, protože opravdu nevíme, v čem je problém," nechal se slyšet Fernandez po včerejší výhře nad Rennes.

"V červnu po první operaci začala rekonvalescence, kterou jsme zřejmě moc nerespektovali, což by vysvětlovalo současné problémy," naznačil kouč, že návrat polského reprezentanta byl uspěchaný.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
cristiano.K.

škoda AJA mohlo jejich skupinu LM ještě zamíchat, i když Jelen nemá takovou formu jako minulý rok

Reagovat
FC Porto FC

V takový formě jaký je by jim to nemuselo tolik vadit

Reagovat
Puskas

To je dobrý útočník, u nás prakticky neznámý...

Reagovat
domingo

No...

V současnosti není moc potřeba, tým je sehraný i bez něj, navíc se konečně chytily křídla. Radši ať se pořádně doléčí.

Jinak k těm příspěvkům výše - Jeleń je obrovsky platný i bez formy, kvalitativně prostě převyšuje zbytek týmu (kromě dvou hráčů). Navíc má ohromný psychický vliv na mužstvo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jen ať se v klidu a v pohodě doléčí a na jaře pomůže třeba opět k účasti v evropských pohárech. Na jak dlouho má ještě vlastně u nás smlouvu? Popřípadě nevíš jak se staví k prodloužení?

Reagovat
domingo

Léto 2012.

Hlavně aby byl v pořádku v posledním kole na Lorient, s těma má zatím statistiku snad gól na zápas :)... prodlužování apod. se bude řešit až v létě, teď není proč, když nehraje a jeho cena je nízko. V zimě se kádr zase udrží, odejde akorát Birsa, za něj bych uvítal jednoho univerzála do obrany, a bude všechno OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Birsa už je definitivní? Já jsem něco četl že o něho má někdo zájem ale doufal jsem že zůstane, je to jeden z mých oblíbenců... Do obrany myslíš někoho kdo zvládne hrát levýho i pravýho beka, nebo spíš stopera? I když univerzál by měl umět všechno že jo

Reagovat
domingo

Tak končí mu smlouva, takže se to bude asi nějak řešit, ale zrovna on bych řekl, že se chce ještě posunout.. a furt lepší v zimě za prachy než v létě zadarmo, kór když na levý křídlo máš Le Talleca, pak Traoré, Chafni, zahraje tam Quercia nebo Langil a s trochou fantazie i Contout nebo Bourgeouis..

No.. především to chce do obrany praváka, protože pravou hrajou jenom Hengbart, Coulibaly a Soumahoro (se kterým nepočítám jako s alternativou). Takže ideálně někoho, kdo zvládne RB i RCB, něco jako Fanni nebo Apam, ale reálnější navíc někoho, kdo by snesl lávku s tím, že by byl první náhrada na obě pozice. Na LCB je Mignot, náhrada Grichting, na LB Grichting, náhrada Berthod, případně Dudka - tam není potřeba posilovat, leváků dozadu máme dost. Další možnost je přeorientovat Dudku na univerzálního náhradního beka (je obounohej a RB hraje při Cédrikově absenci teď, a docela mu to i jde, LB už hrál dřív) a koupit někoho, kdo zmákne stopera nebo defenzivního záložníka, taky praváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele