Jednal jsem s anglickými kluby, přiznal Abdennour

07.09.2016, 14:51
Aktuality
Jenom jeden rok nakonec mohl strávit ve Valencii Aymen Abdennour. Tuniský stoper přišel před rokem z AS Monaco a v průběhu uplynulých týdnů jednal o stěhování do anglické Premier League, z něhož ovšem nakonec nic nebylo...

O služby 27letého fotbalisty v srpnu usiloval Everton a na přestupu na poslední chvíli pracovala také Chelsea. Ta ovšem nakonec dala přednost jiné možnosti a z PSG koupila zpět Davida Luize.

"V průběhu přestupního termínu jsem jednal s anglickými kluby, ale kvůli finančním důvodům k přestupu nedošlo," vysvětlil tuniský reprezentant v rozhovoru pro deník Marca.

Abdennour loni za Valencii nastoupil k 21 ligovým zápasům a v úvodu nové sezony přidal další dva starty. Před týdnem přišel o svého parťáka Shkodrana Mustafiho, který přestoupil do Arsenalu, přesto letos bude mít větší konkurenci - Valencia totiž získala Eliaquima Mangalu (Manchester City) a Ezequiela Garaye (Zenit Petrohrad).

"Valencia je skvělým klubem a pokračování zde pro mě nepředstavuje problém, jelikož mám smlouvu ještě na další čtyři roky," nechal se dále slyšet Abdennour.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hroznej bídák

Reagovat
QooBo

Škoda, že sme sa ho nezbavili no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie by mu mohla sedět, škoda pro všechny strany, že to nevyšlo. Btw, na Mangalu je prý opce 18 mega, čili pro Vale win-win situace, protože navíc narozdíl třeba od Negreda není povinné její uplatnění.

Reagovat
Zaschrona

Asi lepsi nikdo, nez Abdennour - a i Lamine Kone by zrejme byl zbytecnost. Pokud se nam nestanou zadna velka zraneni, tak trojka Williams, Jagielka a Funes Mori jen na ligu a anglicke pohary staci, k tomu je tam jako ctyrka mlady Pennington, ktery se jevil zatim slusne a postupne tam bude zapracovavany z praveho obrance Holgate a pristi rok, po navratu z hostovacky, Galloway. Lepsi usetrit penize na poradneho obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
raduinho

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že toto prestuppve okno bolo dobre. Posilnili sme posty ktore sme potrebovali, doplnili skusenosti ktore chybali a ked zabojujeme o CL/EL tak na dalsi rok sa nam otvoria ovela vacsie moznosti vo formovani kadru

Reagovat
Zaschrona

Kdyz to s odstupem tydne clovek hodnoti - a zapomene na medialni zkratky slibujici velke prestupy - tak jsme kadr dobre doplnili. Spolecne s tim, ze Koeman zatim z nekterych hracu dostava podstatne vic nez Martinez, tak muzeme mirit vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne sme minuli len peniaze za Stonesa a ten 100M transfer budget nam može další rok dost vyrazne pomoct priniest posily ked už v Anglicku je inflacia jak hovado .Držime sa pri zemi a to je dobre. Koeman ma dlhodobe plany a dobry vstup do sezony naznačuje že niekam sa pomaly posuvame. Bude o nas ešte počut

Reagovat
Zaschrona

Jojo, prave by to i mohlo byt lepsi pozdrzet ty Moshiriho investice - mozna jich ani tolik nebude potreba, Walsh udelal s Gueyem skvely nakup, Koeman zas dobre koupil Stekelenburga - oboji hrozne levne, o dost vic se mi libi jit touhle cestou. Kdyby ty penize Moshiri nacpal jen do noveho stadionu, tak nebudu mit problem, pokud dal klubu necha alespon to, co ziskame navic z TV prav a pojedeme si touhle cestou ve stylu Leicesteru.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ide nateraz spravnou cestou. Posilnili sme o 2 svetovych stoperov, hrajeme utocny kombinacny fotbal. Verim v to, ze budeme bojovat o pohare

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulkou rozhodně dolů nepůjde.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

27 Vypadá starší než můj fotr..

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Arabáč.

Reagovat
Phillipinho

Stoper, ktery se absolutne nehodi do Primery. Pomaly, tezky, spatny s micem u nohy. V zime stejne asi odejde, v PL by mu to mohlo sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To dělali v Madridu ten průzkum, ne?

Reagovat
Mateo16

JOOO . Transfer ban na 2 obdobia

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě odvolání k CAS, ale asi už je hotovo no.

Jinak zajímavý jsou ty pokuty, co FIFA ještě k těm trestům rozdala. My jsme dostali "jen" 360k franků a Atleti 900k. Barca tehdá dostala 450k.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to tiež pozdáva.. to by znamenalo ze real dolezitych hracov nepusti..ale potom zas spraví prestupový rekord

Reagovat
Billy McClane

To sa hovorilo aj o tomto lete a ziadny rekord sa nekonal. Pekne nech sa setri na rekonstrukciu stadiona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele