Jednadvacítka dala v přípravě tři góly Kypru

15.11.2013, 16:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vaclíka,kadlece,vydru a mazucha s dočkalem vymenit a máme Áčko

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Reportér TV4 se ptá ZLATANA IBRAHIMOVIĆE:

"Kdo podle vás postoupí z baráže?"

Zlatan: "To ví jenom Bůh."

Reportér: "Ale s tím si asi jen těžko popovídám, Ibro..."

Zlatan: "Vždyť s ním teďka mluvíte..." borec

Reagovat
JacoBee

A zdroj?

Reagovat
taws

Vetšinu těch zaručených Zlatanových výroků si vymýšlejí nějací vtipálci...

Reagovat
exse

Nejhorší je že si lidi myslí, že tyhle všechny srandovní citace jsou pravdiví a vůbec je nenapadne že 90% jich je naprosto vymyšlených.

Reagovat
smazaný uživatel

a právě tak vzniká kult Zlatana

ale tohle je teda hodně laciný..

Reagovat
taws

přesně tak..někdo napíše takový vtípek na twitteru, že to prohlásil Ibrahimovic nebo další častý Ballotelli, a hromada lidí tomu hned uvěří. Což je docela smutný....Už vidím jak by, byt jen v nadsazce, věřící člověk prohlašoval sebe za boha...Předpokládám že tím tetováním " Only God can judge me" nemyslí sebe

Reagovat
risk je zisk

nejhorsi je, ze ten rozhovor nebo ta pasaz neni ani vtipna

Reagovat
taws

to není..ale Filípka to asi pobavilo

Reagovat
risk je zisk

ten uz to zkopiroval na fb a ceka kolik dostane lajku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dokáže vytočit, když tohle zkopíruje nějáká stránka na fb a všichni tam píší, jakej je to kokot nebo borec.

Reagovat
Filip12

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik

Reagovat
db18

Reagovat
Kenneth

Reagovat
oli9

Dobrá práce

Reagovat
F.Torres

21 má hodně silnou defenzivu. Hráči jako Kalas, Brabec, Kadeřábek, Koubek, Zmrhal, Petrák jsou na vysokej úrovni

Reagovat
milan78

Reagovat
cetto

Nepřecenoval bych je..ta předchozí U21 s Mazuchem, Lecjaksem, Čelůstkou a pol měla minimálně stejně kvalitní obranu + k tomu měla kvalitní i zbytek týmu

Reagovat
smazaný uživatel

obrana byla na stejné úrovni, ale co do ofenzivy a obecně kreativity se to vůbec nedá srovnávat. Tam se hrálo nakopáváním na Pekharta a to bylo všechno, teď jsou to velice kreativní hráči schopní rychlé kombinace nebo 1 na 1.

Reagovat
cetto

Obrana možná moc kreativní nebyla, ty kraje Lecjaks, Čelůstka a Řezník jsou lepší dozadu, než dopředu, ale jinak tam byl Morávek, Krejčí, Pospíšil nebo Mareček, což je velká kvalita a to určitě nejen dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš víc týmů najednou. Pospíšil je ročník 91 a na Euru s Mazuchem a spol nebyl, což byla možná škoda ale tehdy hrál ještě v druhé lize. Marečka sice na Euro vzali i když je taky mladší, ale skoro nehrál. Krejčí je dokonce ročník až 92, tedy patří do té současné a ještě na minulém srazu hrál. Morávek tam byl asi jediný kreativní záložník, bohužel se nepotkal s formou. Nejkreativnější s toho ročníku je Pilař, toho bohužel Dovalil nepozval. I když né bohužel, tehdy si ho vzal Bílek do Japonska a nakonec nám hodně pomohl v A repre.

Reagovat
cetto

Podíval jsem se na zápas naší repre z roku 2012 a všichni tihle hráči byli v sestavě, tak co zas pletu??

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si ze mě srandu? Takovou sestavu bych fakt rád viděl Mazuch, Čelůstka a spol. končili v U21 na Euru v roce 2011. Dál už hrát nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to nebyla předchozí, ale už předminulá.

Reagovat
j_mrazik

Dobře Zmr*al!

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš na kraji? Že by si s Kadeřábkem vyměnili role, ve kterých před dvěma lety válely v druhý lize? Myslim, že tam hrál spíš Fantiš

Reagovat
cetto

Nejslabší U21 za poslední 4 cykly a aby zas někdo netrolloval, tak dodám, že hráče, kteří už jsou v áčku, sem nepočítám..

Reagovat
smazaný uživatel

i kdybych ty tři už nepočítal, i když na turnaj asi pojedou, je tohle jednoznačně nejsilněší tým od dob Čecha a spol. I ta co brala bronz na předminulém Euru byla o dost slabší.

Reagovat
cetto

Pojedou no, stejně tak jako 2 roky zpátky jsme prohráli baráž, protože Bílek si řekl, že raději budou kvalitní hráči z U21 sedět na lavce áčka A tentýž případ byl s Necidem..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže tu máme dalšího vyznavače bulváru Zkus si prosím najít fakta. Hušbauer ani Vydra toho za U21 moc neodehráli. Nebyli to zrovna Dovalilovi koně. Necid za U21 nenastoupil vůbec a Pilař tuším taky ne.

Reagovat
cetto

Sám Dovalil říkal, že bohužel nehráli v nejsilnějším složení a vedení svazu následně dodalo, že daná situace možná šla řešit lépe (to bylo v době, kdy se spekulovalo o Bílkově vyhazovu) a doslova bylo vyřčeno, že někteří hráči mohli místo vysedávání na lavičce áčka pomoci U21. Netvrdím, že ted to bude stejné, možná se poučí z minulých chyb, ale precedent tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že to Dovalil říkal. Potřeboval se vymluvit protože nesplnil cíl a houpala se pod ním židle. Hráči pomoct mohli ale Dovalil o ně nestál. On výběr hráčů pana Dovalila je obecně dost zvláštní... Bílek už několikrát předtím Dovalilovi vyhověl a dal mu přednost při výběru hráčů, tak nevím proč by to byl probém teď.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele