Je to katastrofa, kritizuje Solbakken německý svaz

23.03.2012, 18:57
Aktuality
Trenér 1. FC Köln Stale Solbakken stále nestrávil fakt, že se v minulém kole na hřišti Hannoveru musel obejít bez Lukase Podolskiho. Německý reprezentační útočník pykal za neprávem udělenou červenou kartu z předchozího duelu s Herthou a norského trenéra hodně namíchlo počínání DFB...

Podolski byl vyloučen za nesportovní chování a údajné strčení do protihráče Levana Kobiašviliho, televizní záběry ale nic takového neodhalily a vedení porýnského celku tak žádalo Německý fotbalový svaz (DFB), aby kanonýrovi zrušil jednozápasový trest.

I přes dvojité odvolání 1. FC Köln se tak ale nestalo, což Solbakken stále nepřekousl. "Tohle je katastrofa pro německý fotbal. V té mrtvé komisi by vůbec nemuseli sedět tři lidé, ale tři sochy," prohlásil norský trenér. "Mnoho lidí vidělo to samé, rozhodčí připustil, že udělal chybu. Kobiašvili i Podolski řekli přesně to, co bylo vidět na televizních záběrech... A stejně je z toho trest na jeden zápas,” dodal.

Solbakkena naštvala především argumentace svazu, který údajně nechce jednat v rozporu s UEFA. Ta ovšem nyní zrušila trest obránci Schalke Joëlu Matipovi, který byl neprávem vyloučen v prvním osmifinále Evropské ligy na hřišti Twente. ”Říkají, že chtějí jít stejným směrem jako UEFA, ale ta v případě Matipa jednala úplně jinak. Celá tahle záležitost s Podolskim je za námi, ale co hodlají udělat příště?” zakončil Solbakken.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
minoLFC

Taká nemecká obdoba FA

Reagovat
ryzskej

Reagovat
herbage

tohle rozhodnutí komise nechápu

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

vypadá skoro jak Pohlreich

Reagovat
JacoBee

tvoje máma vypadá jak zdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost inteligentí tohle říkat, no. Je to spíš ubohý se navážet do něčí mamky.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
centos

Reagovat
Josifek

FIlip je dementní fake, faky nemají mámy.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Filip12

Reagovat
ryzskej

Jeho mamka se jmenuje Gustav..

Reagovat
Lemond Laws

To si ho asi nikdy neviděl..

Reagovat
JacoBee

Nic moc proti španělsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som cital sovetsky svaz

Reagovat
nevolno

Když už nechtějí dovolit video při zápasech , mohli by ho připustit v takových případech po zápase. To znamená aspon revidovat chyby rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

kazda komise je jen banda CURAKU - co chcou byt duleziti a uzivaji se moci co maji... sraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele