Je to cenná zkušenost, zhodnotil Čech

07.06.2011, 21:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Petr Čech dalších 10let jasná jednička

Reagovat
cerwi

ale no tak Peťo sám víš, že ten turnaj stál za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho strany byl skvělej.

Reagovat
cerwi

to neříkám, celkově si myslím, že se tam pár hráčů předvedlo v dobrým světlo... ale suma sumárum by bylo mnohem lepší pro nás, kdyby si zahrály dva přáteláky doma s týmama, kterým by jsem dali apson goly a nabudili se na další část kvalifikace. Je sice pěkný a šlechetný, že kucí jeli přes půl zeměkoule, aby pomohli Japoncům v době krize, ale z našeho pohledu bych v tomto turnaji viděl spíše ztráty nšž výdělky (když nepočítám to že kaýdej hráč dostal 52K na ruku, svaz ani českej fotbal z toho nemají prakticky nic).

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase pravda, po týmový stránce to pohulhávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele