Jdeme správnou cestou, je přesvědčen Puel

26.11.2008, 15:40
Aktuality
Pošesté v řadě nebude v osmifinále Ligy mistrů chybět Olympique Lyon. Francouzský mistr si jistotu vyřazovacích bojů zajistil včerejší výhrou ve Fiorentině, trenér Lyonu Claude Puel věří, že jeho tým letos poprvé otevře brány semifinále.

Na góly Makouna a Benzemy odpověděla domácí Fiorentina jedinou brankou, takže si Lyon odvezl tři body. Ty jej poslaly do osmifinále, kde nebude chybět už pošesté v řadě. Olympique se ale dosud nikdy neprobojoval do semifinále.

Lyon navíc letos nepředváděl přesvědčivé výkony a trenér Claude Puel byl pod tlakem médií. "Nejlepší odpovědí jsou soustavné kvalitní výkony, jako byl ten dnešní," uvedl spokojeně po zápase.

"Od začátku jsme hráli velmi dobře, navíc na hřišti kvalitního soupeře. Asi to byl náš nejlepší výkon v sezóně," pokračoval Puel. Jeho tým se v základní skupině A Ligy mistrů dostal na jedenáct bodů a za čtrnáct dní si o první místo zahraje s dosud stejně úspěšným Bayernem.

Další zápasy nejprestižnější evropské soutěže přijdou až na jaře a Lyon si chce dát hodně záležet. Konečně chce postoupit dál než do čtvrtfinále. "Jsme spokojení, že jsme se dostali do vyřazovacích bojů. Cíle ale máme vyšší a věřím, že je splníme. Jsme na dobré cestě," doplnil Claude Puel.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com, uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
georgeo

jen aby zase nevyletěli v osmifinále

Reagovat
Zajda

asi tak, ale nevím přeju jim úspěch...ale v Ligue 1 mám jasno...PSG

Reagovat
georgeo

já taky, mají sympatický tým, kádr plný zajímavých hráčů a už by mohl někdo překvapit ty týmy z nejlepších lig světa jako posledně Porto

Reagovat
božský John

Bože můj

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že to konečně prolomíme a dojdeme dál protože mě to už nebaví koukat na další vyřazovací fáze bez Lyonu

Reagovat
r.mrazik

nejhezci fotbal hrali tenkrat,kdyz jejich becko dalo sparte 5:0 a straka byl odvolanej...to meli neskutecne skvely tym a hrali nejhezci fotbal v evrope...

Reagovat
georgeo

to jsem se potom divil, že Nilmar (tenkrát dal tři goly) se neprosadil a pak odešel pryč

Reagovat
r.mrazik

presne,v tom zapase si tenkrat delal co chtel...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to letos povede. Na jaře hlavně už budou k dispozici Clerc, Bodmer, Pjanic, atd., proto by se s trochou štěstí mohl Lyon dostat dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele