Jarolím viděl remízu v Žilině jako spravedlivou, Radolský nikoliv

27.11.2008, 21:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
georgeo

tak myslete na ligu, v uefě jsem už skončili

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jí spravedlivě, když na víc neměli...neumí přiznatt že hráli hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Titulek by měl bejt: Jarolím měl celý zápas zakrytý výhled, Radolský nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Možná byl na jinym fotbale :D

Reagovat
fantomas

Co to Radolský blábolí? Vyhrát si nezasloužil nikdo, ani diváci. To, že měla Žilina stoprocentnější šanci na tom nic nemuže změnit.

Reagovat
Deywid

ty si fakt zarytý fanúšik Slávie

Reagovat
fantomas

Reagovat
Deywid

tak zarytý fánušik hocijakého českého týmu, ktorý hrá proti hocijakému slovenskému týmu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je to slávista jako já, ale uznej, že na gólovky to bylo 1:1 (i když ta Adautova bylo lepší) a všechno ostatní už nemělo s fotbalem skoro nic společného, takže 0:0 za hrozný fotbal z obou stran odpovídá. Ano uznávám, herní projev a územní převaha byly na straně Žiliny, ovšem ne tak výrazně, aby se dalo mluvit o vítězství. Slavia mlela Aston Villu víc, stejně prohrála, sice se mluvilo o štěstí na straně AV, ale jinak nic, nula bodů.

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

DAC povede Jankech

Dunajská Streda mění trenéra. Antona Jánoša střídá na lavičce Jozef Jankech.

opravte si to .. ide do Bystrice

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia předvedla nejhorší letošní výkon ,bohužel v nejnevhodnější moment...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych druhý nejhorší, nejhorší byl na Viole. Nejnevhodnější momenty to byly oba.

Reagovat
irik

Holt má zastřený zrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita byla sice více na straně Žiliny, ale ne natolik aby se to projevilo do výsledku. Slavia měla dvě šance, nevyužila je, a výsledek odpovídá nudnému zápasu. Takže pravdu mají vlastně oba trenéři.

Reagovat
jtbs

aspon v niecom sme lepsi...nas trener neni slepy

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi jak tu slavisti plkaji ze rozhodne nebyli horsi zrejme meli ponekud mene kvalitni obraz a jaky na golovky 1:1??jedinou golovou ale za to 150% mel Adauto a to ze to Ivana prihrava do ofsajdu neni potom sance kdyz se jedna o ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to Ivana střílel rovnou, pravděpodobně by tu všichni oslavovali Slavii a její výhru 1:0. To je ovšem kdyby, skončilo to Necidovým ofsajdem, tak jako Adautův pokus šel vedle. Obě akce byly gólové.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to nesrtilel a tak se o sanci nejednalo ja jsem si vzdycky myslel ze za sanci se povazuje strela na branu (jak by taky mohl jinak prekrocit mic brankovou caru?) a ne jen ze kdyby neprihraval ale strilel... adauto strilel a stacilo trefit branu - to je sance a ne jen kdyby strilel.To je jako kdyby jsi povazoval za sanci kdyby byl u nej obrance a tu strelu mu zblokoval

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Podle téhle logiky je šance i střela ze čtyřiceti metrů, co na tom, že jde vedle. Samostatnej únik, kdy jde útočník sám na gólmana, ale moc si předkopne kličku, ovšem šance není, protože nevystřelil a míč nemohl překročit brankovou lajnu. Já si vždycky myslel, že šance je herní situace, ze které lze vstřelit gól - čím jednodušeji, tím větší šance. Ivana tu možnost měl. Ano, Adautova šance byla zřetelnější, stejně trvám na tom, že remíza je spravedlivá, obě mužstva zahrály houby.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nedelej ze jsi nechapajici samozrejme ze sance je pouze nebezpecna strela a samozrejme i nebezpecna herni situace,ktera ale kdyz skonci ofsajdem tak se o sanci nejedna

Reagovat
stas87

mal som ist do ziliny bohuzial to nevyslo mam ceho lutovat?bol som v robote a nevidel som to podla ohlasov cesi tvrdi ze je to spravodlive je to naozaj tak???

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina měla jednu velmi dobrou šanci Adauta, nějakou územní převahu, Slavia jednu šanci Ivany, jinak absolutní holomajzna, kdyby to mohlo skončit -1:-1, tak to tak skončilo, ale mínusový góly nejsou. Ani jeden tým si to prostě nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej fotbal, hroznej výsledek, hroznej rozhodčí.. zápas jenž na 300% patří do uefy.. škoda že jsme u toho zase museli být my

Reagovat
smazaný uživatel

to byl hnus,to nebyl fotbal ani jeden tym nema v Evrope co delat

Reagovat
smazaný uživatel

no ved prave preto nebol ten futbal tak okuzlujuci,1.timy sa velmi dobre poznaju.2. nikto nechcel spravit chybu.3. s oboch stran prehnany rešpekt k superovy

myslim ze na tom nieco bude

Reagovat
M11

Slavia byla tragicka.. ale ze Zilina toho nedokazala vyuzit je snad jeste horsi.. zaslouzena remiza.. zapas to byl ale primo hnusny.. snad to Slavka napravi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele