Jarolím: Udrželi jsme naději na druhé místo, snad to bude impulz

12.11.2016, 08:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
veikko

Neviděl jsem zápas s Němci, takže pro mě náš nejslabší zápas, ale hlavně, že jsme konečně dali góly a vyhráli.

Reagovat
shitcool

hlavně ne Impulz

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no zzzzzzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

s Ázer bod, s S.Irskem bod a někdo chce pomýšlet na druhé místo...za ty výkony určitě ne, zbytečně ztracené 4 body...určitě i kdyby klaplo 2.místo, nevěřím, že to vyjde na baráž...prostě pokud chceme někde postupovat, ať už to je MS nebo EURO, tak si s těmito soupeři MUSÍME umět poradit...je hezké, že máme 3 body, byla vidět velká snaha hráčů, ale to je tak vše...

Reagovat
Acrocephalus

Ti Norove mi hodne pripominali takovy ten typicky cesky zmar, kdyz se nedari. Kazeni prihravek, nedorozumeni, strelby mimo branku a obecne nechut hrat. Tak jak jsme si to s nasimi uz tolikrat prozili, tak mi pripadali ted Norove. Coz svedci o tom, ze se bahni jeste ve vetsich srackach nez my.

Jinak navzdory zdejsim komentarum zahrali jsme dobre, nektere pasaze bych sice radsi nevidel, ale jinak ok. Krmencik byl dobry tah v tomto zapase, ale do role hlavniho ceskyho utocnika ma jeste cestu dlouhou. Zmrhal dal gola, ale jinak jsem ho behem zapasu vubec nevnimal. Dockal a Krejci , ti jsou a budou dulezitym zakladnim kamenem v sestave repre. Kaderabek neobvykle poctivy a famozni vykon, tleskam. Na jeho miste radsi sice vidim Gebreho, ale vcera makal jak sroubek. Vaclik nezklamal. Schick hral kratce, ale hned projevil svuj strelecky potencial, tesim se na nej do dalsich zapasu. Sivok, Horava, Novak dost rozporuplny vykony. Jedinej hrac, kteryho bych dopriste vazne nebral, je ten Droppa. To byl asi nejslabsi clanek muzstva.

Chce to rozhodne zpatky uz uzdravenyho Daridu, ten mi tam hodne chybi. Asi nejvetsi ztrata je pro me Vaclav Pilar, ktereho jsem videl jako rozdiloveho hrace a zakladnim kamenem ceskeho muzstva. Neni o nem vidu ani slechu, doufam, ze neuvazuje o konci kariery.

Co dal? Po dlouhe dobe jsme si mohli zarvat nejednou gol a radovat se z vitezstvi. Rekl bych, ze jindy bychom ani neuvazovalo o Norech jako o konkurenci (to spis jsou SeveroIrove), ale nasi byli dost psychicky vydeptani, takze bylo mozne vsechno. Verim, ze vyhrat prvni zapas se S. Iry by znamenal dalsi kvalifikacni krasojizdu jako v kval. na Euru (snad s vyjimkou Nemcu). Pristi zapas se muzeme posunout na treti misto, SM porazime a neda se predpokladat, ze totez neudelaji Nemci s Azerbajdzanem. Norove to bud s Iry proplichti nebo opet prohraji. Plichta by nam vyhovovala nejvice, ale Norove jsou ted prakticky v psychickem rozkladu.

Reagovat
Greny

tak s tím Pilařem je to asi jasny ze je to konec, vedeni Plzne rikalo ze pokud by měl byt ok tak už v srpnu je listopad a nic takze bohuzel, jinak Plzen pry chce Nestora z Dukly a Vukadinovice ze Zlína (toho chtel uz kdysi Vrba)

Reagovat
Acrocephalus

No tak to zamrzi hodne. Je to skoda. Otazka je, kdyby se mu podarilo vratit na hriste, jestli by se nestal tak trochu druhym Rosickym - ohromny potencial pohrbeny pod nescetnymi zranenimi.

Reagovat
mario23

Plzeň by si spíš měla sehnat kvalitního stopera... Jinak je to dobrej tah, že chcou nějakýho křídelníka... Ale ten obránce jim chybí, proto nejspíš nepostoupí ve skupině EL.

Reagovat
Greny

tak třeba nekoho vytahnou , kazdopadne to vypada ze Pivarnik by klidne bral i zahranicni hrace jo a pokud prijde jeden z tech dvou hracu co jsem psal tak Petržela by mel odejit nekam do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostoupí protože jsou jaloví ve předu, se stoperem to nic společného nemá.

Reagovat
Andis

Nechceš jít dělat experta na ČT? Jsou za to prej slušný prachy

Reagovat
smazaný uživatel

a jako bonus se ti budou lidi vysmívat na EF

Reagovat
veikko

Je fakt, že Droppa hrál špatně, ale na jeho obranu musím říct, že třeba Hořava, který by měl obstarávat rozehrávku, mu vůbec nepomáhal a jak Droppa odešel, tak Sivok s Pavelkou zavinili gól.

Reagovat
kattos

Ten Vaclik zatím bida. Za gól nemohl, ale je strasne nejisty.

Reagovat
veikko

Já bych naopak řekl, že po Čechovi příjemná jistota.

Reagovat
fabec1222

Zdenda je zpátky

Reagovat
vanGomm

Tak on bude muset vyhrát všechny 3 venkovní zápasy tedy krom zmínovaných S.Irska a Ázerbajdžánu samozřejmě i v Norsku.A to bychom měli 20 bodů,protože s Německem se s body moc počítat nemůže.Oni a san Marino jsou totiž v této skupině tzv.samostatná jednotka.A možná,že ani těch 20 bodů by na baráž nemuselo stačit.Kouknul jsem totiž npř. na kvalifikaci pro EURO 2016 a tam měly týmy na 2.místech ( 8 6 členných skupin) a ty měly zisk 4x po 20,3x po 21 a 1x po 22 bodech.Jediné zakolisání a je konec,Takže příští rok můžou každému zápasu říkat zápas roku.Tedy do té doby než s někým s té zmínované trojice venku ztratí vlastně klidně i jedinou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ono, 5 bodu ze zapasu se S.Irskem, Norskem a Azerbajdzanem by jeste nebylo tak strasnych, kdyby to nebyly vsechno domaci zapasy. Venku jsou nasi polovicni a sance ze by vyhrali vsechny tyhle 3 venkovni zapasy je mensi nez ze vas syn bude teplej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele