Jarolím: Nesmíme být naivní

02.10.2007, 09:49
Aktuality
Slavia Praha může dnes večer udělat významný krok směrem k postupu do osmifinále Ligy mistrů. Sešívaní nastoupí na horké půdě Sevilly a rozhodně je nečeká nic snadného. Moc dobře to ví i trenér Karel Jarolím...

Současná forma obou týmů je zcela rozdílná. Zatímco Slavia v pátek smetla Zlín 7:1, Sevilla se trápí. Porážka v Zaragoze byla již třetí ligovou v řadě a tým vedený trenérem Juande Ramosem se po ní propadl až na třináctou příčku ligové tabulky.

"Bylo by hodně nainvní myslet si, že naše forma z domácí soutěže nám zde zaručí výhru a ještě naivnější pak neočekávat od domácích nějakou reakci. Viděl jsem všechny jejich nedávné zápasy a neproměnili spoustu šancí. Moji hráči musejí využít prostoru, který dostanou a když zaútočíme, je potřeba proměnit každou příležitost," upozorňuje kouč Karel Jarolím.

Slavia v prvním zápase porazila doma Steauu Bukurešť a ani případná porážka v Seville by neznamenala žádnou velkou ztrátu. Psychický balvan bude tížit domácí, ti před dvěma týdny prohráli 0:3 s Arsenalem a další ztráta by byla obrovskou komplikací na cestě mezi nejlepších šestnáct klubů Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*host

Večer budeme všichni držet palce. sevilla se bude chtít chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že budeme držet palce, přesto Sevilla vyhraje resp. "musí" vyhrát, jestli ne, sám jsem zvědav co se bude dít.Myslím, že pak by Ramos neměl již tak "neotřesitelnou" pozici.

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Betonovat,betonovat a zase betonovat.Tohle podle me na sevillu plati.Prohrala uz nekolik utkani za sebou.Posledni se zaragozou taky mela prevahu ale byla ohrozovana hlavne z brejků.Slavka by mela branit a taky utocit s brejku,nema cenu to nejak otevrit a hrat klidne hnusnej zapas 0:0.

Branit jen pravou stranu-Alvese a Navase tou druhou neutocej skoro vubec(Diego Capel je docela levej).

Takze slavce preju klid,stesti a presnost na kopacky a seville opak

Rikam to porad druhy misto po Arsenalu je este volny a slavka ma na to aby udelala diru do svete.

Reagovat
HOST*jarda

Reagovat
HOST*jarda

myslím že slavka postoupí z druhého místa 1 sevia

Reagovat
smazaný uživatel

Tesne vedle prvni je Arsenal.

Reagovat
HOST*Pavel

bohužel to nevišlo.ale nemaj se za co ztydět.byl to totiž pěknej fotbal.nahoru a dolu.až mě to hodně překvapilo a to jsem Slavasta.Však mi je ještě potrápíme.věřím tomu že Slavie postoupí ze skupiny.

Reagovat
HOST*frusta

slavia ma na to aby postoupila ze skupiny ale musej se¨

z dvojovat proti opore tymu a na sevillu na 50%mela

a hlavne kluci bojovat az dokonce zapasu ci ligi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele