Janov usiluje o Menegazza, čekají ho ale jednání s Bordeaux

16.12.2009, 12:25
Aktuality
Fernando Menegazzo v lednu možná odejde z Bordeaux a vrátí se do Itálie. O brazilského záložníka se již delší dobu zajímá Janov a agent hráče nyní prozradil, že jednání jsou v pokročilém stádiu...

"Sešli jsme se se zástupci Janova a mohu říci, že na věcech, o kterých jsem si myslel, že o nich budeme jednat hodně dlouho, jako třeba o jeho platu, jsme se dohodli. Jednání jsou v pokročilém stádiu a na přestupu nyní stále pracujeme. Nejsme daleko od konečné dohody, teď musíme najít nejvhodnější moment, kdy si o tom promluvit s Bordeaux," prohlásil Massimiliano Ricci.

Menegazzo v Itálii dříve již působil jako hráč Sieny, odkud si odskočil na hostování do Catanie. V létě roku 2005 si ho zase vypůjčilo Bordeaux, o rok později pak došlo k trvalému přestupu.

28letý záložník patří do základní sestavy Bordeaux a dá se očekávat, že úřadující francouzský mistr ho nebude chtít jen tak uvolnit. Už jenom kvůli tomu, jak dobře má rozehranou letošní sezonu - Bordeaux zatím vede Ligue 1 a v Lize mistrů ve své základní skupině předčilo Bayern Mnichov i Juventus.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli to Janov dovede do konce, tak u mě mají RESPEKT.... Kharja-Fernando... cazzo!

Reagovat
herbage

A Zapater?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zapater není můj oblíbenec, proto bych ho uvítal na lávce. Ale teď je stejně na dluhou dobu Kharja mimo.

Reagovat
herbage

Proti Slávce se mi líbil, ale přiznám se, že v Serii A ho nesleduji, takže netuším jak se mu vede

Reagovat
smazaný uživatel

mě se celkem líbí, Mottu zatím nahrazuje dobře..., známky má taky slušný.

Reagovat
herbage

Všiml jsem si, že poslední dobou nastupue hlavně jako střídající hráč, což je celkem s podivem, když Khajra je out až do března. Jinak ale musím říct, že se mi práce kterou v Janově odvádí velmi líbí. Jdou cestou mladých a nadějných hráčů, které doplňují vhodným výběrem těch starších a zkušenějcíh. Skvělá přestupová politika, zajímavý herní systém a poměrně atraktivní předváděná hra. Dokáží přitom držet vyrovaný rozpočet z prodeje největších hvězd a přitom kádr posilují a rok od roku se zvedají. Možná kdyby udrželi Milita, tak jsou teď výše, protože kvalitní hrotový útočník je tak to jediné, co jim chybí. Proč s nechytil Floccari? A kdy se vrátí Aquafresca a jak se mu v Atalantě daří?

Reagovat
smazaný uživatel

občas střídá no..., jsou tam starousedlíci Jurić a Milanetto, kteří se většinou tlačí do základu. letos hlavně Milanetto, Jurić hrál málo, nevím jestli nebyl zraněnej. Genoa má šikovný vedení..., už několikátou sezonu za sebou se nebáli pustit nejlepší hráče a přivést za ně borce, kteří je plně nahradili. za Borriella se vrátil Milito, za Milita tandem Crespo-Floccari. Flocca dal zatím 4 góly, ale plně se nechytil, protože už to na něm nestojí jako v Atalantě..., tam byl jasnou jedničkou na hrot, tým vedenej Donim hrál na něj a on to tam sázel. Gasperini naopak útok dost točí..., na tom trojzubci se objevuju téměř každý kolo někdo jinej, holt má z čeho vybírat. ale křídla má výborný, ty ten tým letos zatím táhnou..., ať už Palladino, Sculli, nebo Palacio.

Acquafresca už se vrátil a konečně skóroval..., nicméně zatím se dá u něj tahle sezona považovat za tragickou. snad ho Conte ještě probudí...

Reagovat
herbage

Díky. Křídla mají souhlasím skvělá, možná by tam mohl přijít Giovinco, protože v Juve krní. Crespo j sice dobrý, ale věk nezastavíš. Nebylo by špatné, kdyby se tam vrátil Borriello, pokud tedy koupíte nového hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

byt ním tak zůstanu...kdyby nehrával tak o tom uvažuju

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to Janov dotahne do zdarneho konce. Janovu to preji

Reagovat
Bakary3

To by byla velká ztráta pro Bordeaux a nepochopil bych Fernanda, proč by z Bordeaux utíkal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele