Janov se trápí, trenér Gasperini ale má i nadále důvěru

17.12.2015, 19:53
Aktuality
V italské lize na podzim přišlo o práci několik trenérů a pikantní bude po této stránce nedělní souboj AS Řím s Janovem. Na domácí straně nemá na růžích ustláno Rudi Garcia, který podle posledních zpráv bude v případě jakékoli další bodové ztráty odvolán, minimálně s důvěrou ze strany vedení klubu na tom bude lépe jeho protějšek Gian Piero Gasperini...

Gasperini v minulosti Janov vedl mezi lety 2006 až 2010 a po angažmá v Interu Milán a Palermu se ke kormidlu CFC vrátil v září 2013. Po třináctém místě a loni skvělé šesté příčce ovšem letos přichází půst a Janov je se šestnácti body až na sedmnácté pozici.

Janov z posledních osmi ligových zápasů vyhrál jenom v jednom případě a aktuálně nezískal ani bod již třikrát v řadě. Zlepšení nálady v kabině neznamenalo ani pohárové osmifinále, v němž přišlo ostudné vyřazení od třetiligové Alessandrie.

"Janov CFC potvrzuje, že má maximální důvěru vůči práci Gian Piera Gasperiniho," stojí v prohlášení italského klubu.

"Klub si přeje vyjádřit přesvědčení, že složité období způsobené výsledky a nikoli výkony, se povede překonat společně s tímto trenérem. Klub zároveň kategoricky odmítá, že by kontaktoval Francesca Guidolina nebo nějakého jiného kouče," sdělil dále Janov.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aj ked Garcia vyhra je dost mozne ze to bude jeho posledny zapas,prezident James Palotta povedal ze je velmi znechuteny z hry AS,nastupca je vraj uz skoro dohodnuty,ma to byt Marcelo Lippi

Reagovat
celestial-

Ešte aby sa to nezmenilo na Mourinha

Reagovat
Murtago

Ten si bude hledat práci nejdřív v létě

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Lippi??

Reagovat
smazaný uživatel

Pallotta nie je prezident a ako majitel cez skype ma najvacsi podiel na srackach, v ktorych sa cely klub nachadza

Reagovat
smazaný uživatel

nie je prezident, ale hovno ... tam malo byt

Reagovat
Emmett Brown

snad nie, radsej Mazzarri, alebo Bielsa

Reagovat
bobis21

Lippi já myslel že už skončil s trénováním. Vždyť mu je tak 70 ne?

Reagovat
Inter Eterno Amore

OT: Kto bol už na Star Wars VII ? Hral tam aj Palacio ?

Reagovat
Zark

Palacio hraje shit, takže snad radši ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Curva Sud vyzvala vsetkych fanusikov, aby bojkotovali zapas s Janovom a zostali doma. SPRAVNE! Nech cele skurvene vedenie vie, ze si z fanusikov nebudu robit dobry den. A vcera okolo 200 tifosich vykricalo hracom, ze su najomnici, co vacsina je a hadzali po autobuse vajcia . Konecne nieco, aj ked je to stale slabe s protestmi z predchadzajucich rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

A Čím si pomůžete ničím, stejně ti nahoře si to budou dělat podle sebe.Tohle tak škodí v itálii fotbalu, věčné protesty.Nechápu fanoušky, stejně se nic nezmění.Jen tím škodíte svojemu klubu a děláte špatné klima.

Reagovat
Zark

a jak to tak bývá, vajíčka trefili nakonec jen tottiho s de rossim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele