Jankulovski musí na operaci

23.10.2007, 17:58
Aktuality
Marek Jankulovski dostal od lékařů špatnou zprávu - musí na operaci s kolenem a od fotbalu si odpočine zřejmě až do konce tohoto roku. Obránce AC Milán si během ligového utkání proti Empoli poranil kolenní vazy, zákrok podstoupí ve čtvrtek...

Podle prvních zpráv se mělo jednat o lehčí zranění, které si vyžádá maximálně pár týdnů léčení, ale podrobnější vyšetření bohužel přineslo horší diagnózu. Jankulovski má poškozený meniskus a operace je nevyhnutelná. Podstoupí jí ve čtvrtek u belgického specialisty Marka Martense.

Rossoneri se letos zatím nedaří a v zítřejším utkání Ligy mistrů se Šachtarem Doněck potřebují nutně vyhrát. K tomu jim vedle Jankulovskiho možná nepomůže ani klíčový hráč Kaká, který si z kvalifikačního zápasu o postup na MS 2010 proti Ekvádoru rovněž odnesl poraněné koleno. Jankulovski mimo zápasů v dresu AC přijde také o závěr kvalifikace o Euro, v níž český tým ještě čekají Slovensko a Kypr.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com, idnes.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sakra bortí se nám to jak domeček z karet.. .když se nedaří, tak se nedaří..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna, když chytl formu ... To nasere

Reagovat
HOST*

škoda,že ac letos možná nepostoupí v lize mistrů ani ze skupiny.tolik top hráčů v týmu zase nemaj.A bez jankulovskiho a kaká?no nevím nevím.Starej seedorf,cafu,ronaldo.defenzivní gattuso je sice good,ale pirlo a ambrosiny nic moc.K tomu průměrnej ůtok,bez ůtočnejch hvětd a obrana kromš Nesty taky žádná sláva.Maj srovnatelnej tým s Sachtorem Doneck.Doma je možná porazí,ale u nich určitě prohrajou.Jinak mám ale AC rád jen škoda že pořádně neposílili.

Reagovat
HOST*Tonda

Jo jo máš pravdu.Maj tým něco jako česká reprezentace,hodně starců a bez rosickýho,taky žádný hvězdy akorát česko má výbornýho golmana a AC bubáka Didu.Ale i s průměrnym týmem jako má v součastnosti AC a náhradníkama se dá udělat dobrej výsledek viz zápas v Německu.Jen už nebudou přehrávat soupeře fotbalově,ale budou muset pořádně makat.Fotbal je poslední dobou strašně vyrovnanej.

Reagovat
Kily

mno, myslim si že Rossoneri mají přece jenom lepší mančaft, než Šachtar. Ze skupiny Ligy mistrů se určitě dostanou, nezapomínej na to, že prioritou AC vždycky byla a bude LM a ne Serie A. Každopádně nějakej ten hráč navíc by se jim hodil, škoda, že formu nemá Gourcuff, na toho jsem se docela těšil

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip co jsi napsal, nebo to myslíš vážně? Seedorf, Pirlo a Gattuso jsou společně s Kaka nejlepší záloza na světě, konkrétně Pirlo je základní stavební kámen celé italské repre a dovedl je k titulu na MS!! Ambrosini hraje v životní formě, je vidět, že ten tým vůbec nesleduješ. Jedinej problém je útok, nicméně Ronaldo ještě nenastoupil, s ním to bude úplně něco jiného. btw: ACM jako Čr?? chceš říct, že Rosický je jako Kaka? Rozehnal jako Nesta? Plašil jako Seedorf? Baroš jako Ronaldo? hmm??

Reagovat
HOST*

asi to nemyslel konkrétně ale obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Ambrosini je možná v životní formě, ale vy tam do základu takovýho hráče vůbec nepotřebujete, když máte Rina.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně bych řekl, že Ambrosini je lepší než Gattuso - je to celkem i konstruktivní typ a hlavně dobrý vůdce.

Reagovat
smazaný uživatel

uplny souhlas!

Reagovat
HOST*

A zastal bych se Seedorfa,já bych řek že momentálně je to jeden z mála hráčů co ted' v AC hrajou dobře-ale já jim nefandim

Reagovat
HOST*inzaghi

Seedorf hrake výborně a srovnávat Gattusa s Ambrosinim je úplná hloupost...FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf letos zatím hroznej, chtělo by to změnu postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se zranil na konci října, absence zas není tak dlouhá, takže bude mít hodně času se do toho dostat před eurem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele