Jan Koller dorazil do Samary

01.07.2008, 14:46
Aktuality
Několik desítek nadšených fanoušků dnes ráno vítalo na letišti v Samaře českého ostrostřelce a novou hvězdu Křídel Sovětů Samara Jana Kollera. Fanoušky a novináře neodradil ani kanonýrův časný přílet.

V Rusku je Kollerův přestup do Samary doprovázen velkým ohlasem. Jméno Jana Kollera u tamních fanoušků budí respekt. V uvítací řeči Koller podotknul, že ruský fotbal sleduje už dlouho a úspěch reprezentace na Euru 2008 ho nepřekvapil. Nechal se také slyšet, že měl hned několik nabídek, ale po osobním setkání s trenérem Leonidem Sluckým a krajanem Jiřím Jarošíkem se rozhodl pro Samaru. Důležitou roli sehrála i lukrativní smlouva, v Rusku si Koller údajně vydělá až 40 tisíc liber týdně.

Dnes večer Koller absolvuje svůj první lehký trénink v novém působišti. Ve středu 2. července bude v hotelu Renesance oficiálně představen v samarském dresu.

Jana Kollera se nemůže dočkat chilská jednička Samary Eduardo Lobos. "Je to silný, gólový útočník, který nám v ruské Premier Lize určitě pomůže. Sledoval jsem v televizi jeho výkony v Bundeslize a můžu říct, že je to velmi cenná akvizice. Jsem rád, že tento týden budu mít možnost se s ním poznat," řekl Lobos pro Sport-Express.

Autor: David Kubáň

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zajímalo by mě,co by říkal Adebayor na to,že bere méně než Jenda xD

Reagovat
smazaný uživatel

ma jit taky do Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

presne tohle me napdalo kdyz jsem si to cetl ale ty jsi me predbehl

at jde hrat bayor do samary kdyz nedostane vic penez

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt kvuli tem prachum tam prece taky de, aby si vydelal na "duchod". Ale ja mu ty penize preju.

Reagovat
smazaný uživatel

To je osel, šak prachů už má dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz není nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

to ma Jagr jako motto hroznej hamoun

Reagovat
smazaný uživatel

At už de konečně do gambáč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.kc-camapa.ru/img/news/b/20080701a.jpg Kollerův první trénink v Samaře.

Reagovat
M11

eeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele