Jakub Hora se upsal Dukle

07.02., 10:30, aktualizováno 07.02., 11:27
Aktuality

Záložník Jakub Hora bude po konci v Českých Budějovicích hrát na jaře za druholigovou Duklu. Dvaatřicetiletý záložník podepsal smlouvu do konce sezony. Pražané to oznámili na webu.

Hora od svého příchodu do Českých Budějovic v létě 2021 patřil ke klíčovým hráčům. V listopadu byl ale vyřazen z kádru a na začátku roku se dohodl v Dynamu na ukončení smlouvy. "Pro Duklu rozhodlo to, že znám trenéra Petra Radu. Jediným cílem je postup do první ligy. S tím přicházím, je to pro mě obrovská motivace," uvedl zkušený záložník.

Hora je mistr ligy se Slavií a Plzní, s níž si zahrál Ligu mistrů. Titul získal i v Lotyšsku s týmem Riga FC. V české nejvyšší soutěži nastupoval rovněž za Teplice a Bohemians 1905, na kontě má celkem 292 startů a 44 branek.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele