Jako kluk Nizozemsku fandil, nyní se ho Vrba pokusí opět porazit

13.10.2015, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam ze se na to hraci nevyserou

Reagovat
Kepy_FCB

já jako kluk fandil československu a argentíně teď už jen té argentině

Reagovat
Acrocephalus

Nizozemci hráli mizerně v průběhu celé kvalifikace, jenom na úvodní prohru s námi se to házet nedá. Měli šance i v pozdějších zápasech, ale přejeli je jak Turci, tak i Island, 2x. Postup si nezaslouží. A Turci ať se klidně dostanou do baráže, ale dál už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě si myslím že ať už postoupí Turek nebo Nizozemsko tak z té baráže budou na postup největší favoriti právě oni.

Reagovat
Acrocephalus

Právě na baráž jsem hodně zvědavý. Ale kdyby do ní šli Nizozemci, těžko říct, jestli by chytli druhý dech. Jejich reputace je nahnutá víc než dost. A Turci jsou zbrklí a velkohubí. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tulipáni nás podruhé nepodcení, a naši tam pojedou stejně jako s Turkem na půl plynu. Nikdo se nebude chtít zranit a tak. Tady není co řešit jasná 1. Tulipáni nás sice dají ale Turek si to doma pohlídá. Stačí jim remiz ale myslím že taky vyhrají.

Reagovat
Stiksxx

Nizozemsko bych viděl stejně. Ale Turecko si nemyslím, že vyhraje s Islandem. Proti nám byli mizerní. I když Island šel taky teď výsledkově dolu. Ale i ta remíza je nahovno..

Bylo by fajn, kdyby Turci hráli na remízu. Protože pak se zpravidla prohrává.

A když Oranje nepostoupí, tak doufám, že vyhoděj toho budižkničemu Blinda! To jediný by byl světlý okamžik, celé kvalifikace.

Reagovat
Acrocephalus

Mimoto, hlava mi nebere, kde je forma Dočkala? V prvních zápasech řádil jak pominutý, teď je na hřišti sotva vidět. Škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda nepřijde, že by řádil. Vyšlo mu celkem haluzácky pár střel. Centry má pořád luxusní, ale nedostává se do těch pozic co předtím, myslím, že soupeři si na něj dávají větší pozor.

Reagovat
F.Torres

Řekl bych, že se na to vyprdnul a nehrál s takovým nasazení když už o nic nešlo, navíc on má tu sestavu jistou, tak proto se podle toho tak choval.

Druhej faktor byl Kadeřábek, kterýmu to taky moc nešlo.

Reagovat
OnderCZ

No jo no, když on Kadeřábek po tom přestupu to má docela složité, moc mu to v Hoffenheimu nešlo. Poslední zápasy už byly o něco lepší, ale musí se zlepšit, jinak mu v zimě přivedou nějakou konkurenci. Nechápu proč teď nebyl v repre v základu Gebre Selassie, protože ten ve Werderu hraje celý podzim zatím pravidelně dobře a hlavně lépe než Kadeřábek.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Dočkal hraje skoro pořád sračku, jenže sbírá góly a asistence. Takže je ve výsledku užitečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ty góly a asistence sbírá

Reagovat
smazaný uživatel

No...jenže Dočkal hraje v záloze a tam si tenhle přístup moc dovolovat nemůže. Zvlášť když hraje s Matějovským a Hušbauerem.

Reagovat
johan14

Holandsko s Johanom predčila len Brazília v 1982.

Reagovat
smazaný uživatel

EURO 2004

Reagovat
Acrocephalus

without Greece

Reagovat
SunFells

Taky už jsem z nich vyrost, Pavlíku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele