Jagielka: Máme na to být čtvrtí

29.02.2008, 10:42
Aktuality
Everton sahá po Lize mistrů a jeho obránce Phil Jagielka tvrdí, že on i tým udělají všechno proto, aby čtvrtou příčku udrželi.

Everton se může o víkendu zbavit jednoho z konkurentů v boji o pozici, která zaručuje účast v předkole Ligy mistrů. V případě vítězství nad Portsouthem by svěřenci trenéra Moyese od Pompey odskočili už na devět bodů. "Jsme odhodláni udělat všechno proto, abychom skončili na čtvrtém místě. Pro klub by to byl neuvěřitelný úspěch," říká Jagielka.

Everton si hodně pomohl pondělní výhrou na půdě Machesteru City, který také pošilhává po Champions League. "Každý zápas, každý bod, je nesmírně důležitý. Každý týden se hrají zápasy o šest bodů, protože týmů, které stejně jako my, touží po čtvrtém místě je hodně," říká Jagielka.

V březnu čekají na Everton zápasy se Sunderlandem, Fulhamem a West Hamem. Klíčová bitva o vstupenku do Ligy mistrů se pravděpodobně odehraje 30. března na Anfild Road s Liverpoolem.

Autor: Jiří Fišara / teamtalk.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
fantomas

jo, bezpochyby maj

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna maji ale stejne tam bude Liverpool, LM bez Liverpoolu to prece nejde

Reagovat
fantomas

ale de ...mimochodem kdyby byl čtvrtej everton tak by LM bez Liverpoolu nebyla

Reagovat
Devil

Kdyz Liverpool , tak Everton ! Pral bych jim 4 flek a postup do LM . Zajimalo by me jak by se predvedli mezi Top kluby z Evropy !

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, byla by to změna, pořád tam hrajou ty samí anglický týmy. Blackburn nebo Newcastle tam moc nepředvedli. Bylo by zajímavý jak by si vedl Everton. Věřim, že by osmifinále dali, ale nesměj s tim kádrem blbnout a kupovat nějaký hvězdičky!

Reagovat
smazaný uživatel

To jo kdyby byly 4. tak by to bylo super ale měli by nechat ty hráče jak jsou a pak by možna mohli by být uspěšný jak Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tom mluvim. Nechat tam hráče a nekupovat rádoby hvězdy. Dál věřit vynikajícímu scoutingu! Ale myslim si, že Moyes to ví moc dobře a hned tak se nezblázní!

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby se Moyes náhodou zbláznil, tak hvězdy kupovat nebude, protože na ně nedostane peníze.......jejich klubová strategie je už dlouhodobě a pevně nastavena.....

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře! Takhle se mi to líbí . . . za úspěchem Evertonu je dlouhá práce!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad by potom jak Leeds nerozhazovali. Protože to byl tehdy extrém a taky nato tvrdě narazili.

Reagovat
smazaný uživatel

musi tam byt Liverpool inak to bude pohroma

Reagovat
smazaný uživatel

pohroma by to byla jen asi pro 40% Liverpoolu....

Reagovat
smazaný uživatel

chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým na to určitě má, neoplívá hvězdami, pro mě je hodně neutrální. Myslím si, že Jagielka je jeden z nejlepších hráčů Evertonu a PL vůbec. Jinak - Anfild Road ; nemá to být Anfield Road?

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka by v plnej sile ani v zaklade nehral :neville,yobo,lescott,valente ale moyno keby sa lescott presune na lavo

Reagovat
smazaný uživatel

Eště prřidat pohar UEFA a za par let i titul

Reagovat
smazaný uživatel

optimista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele