Jacobsen v Evertonu neprodlouží, podepsal smlouvu v Blackburnu

29.06.2009, 18:52
Aktuality
Blackburn Rovers posílil svůj hráčský kádr o dalšího člena. Do tohoto anglického prvoligového týmu přichází z Evertonu dánský obránce Lars Jacobsen. S vedením klubu se dohodl na dvouleté smlouvě.

Tento 29letý zadák sice poslední sezonu strávil v liverpoolském týmu, ale za finalistu posledního FA Cupu odehrál jen pět ligových zápasů. Přesto se v nedávné minulosti intenzivně hovořilo o tom, že by v Evertonu měl zůstat. Jacobsen si tuto variantu dokonce přál.

Blackburn tak vítá svou třetí letní posilu. Již dříve angažoval záložníka Elria van Heerdena z belgických Brugg, kde tento fotbalista neprodloužil smlouvu, a jako volný hráč odešel na Britské ostrovy. U Rovers také zůstal levý obránce Gael Givet, kterému vedení klubu nabídlo kontrakt, a jeho hostování z Marseille přetavilo v trvalý přestup.

Jacobsen by v týmu měl zacelit mezeru po odcházejícím Andre Oojerovi na pravé straně obrany a také po Danny Simpsonovi, který se prý z hostování v Blackburnu na vlastní žádost vrátil do Manchesteru United.

Autor: Pavel Mašlaň / teamtalk.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Tenhle příchod do Evertonu jsem nikdy nepochopil... Stejně jako před časem Wesselse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho potrebovali ziskat nejake posily zadarmo, kedze nemaju peniaze

Reagovat
Arne

To bych bral, kdyby tito hráči skutečně posilami byli...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ako vidis podla poctu ich startov za Everton, boli to nahradnici. Posily do zakladu su drahe a tie co su zadarmo a mali by na to hrat zaklad v Evertone zase nepridu, kvoli nizkej reputacii klubu

Reagovat
vodka

No, Jacobsen tak špatný nikdy nebyl, dokonce se původně počítalo, že půjde místo Hibberta, ale ty zranění mu to pokazily...

Reagovat
Arne

Mě zase nepřišel nikdy dobrý... I když v Evertonu jsem ho neviděl, tak v Nürnbergu předváděl šílený výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde netvrdim, ze bol spatny. Aj ked je fakt, ze hrat som ho nevidel ani raz,vzdy len v zostrihoch.

No pre Blackburn dobra posila myslim - Uz je pravdepodobne zvyknuty na PL, skusenosti vo svojom veku ma urcite dost a je to post na ktorom vas tusim tlacila bota...Alebo nie ?

Reagovat
vodka

u mě platí: vás (my) - MU. Pro mě je Blackburn sice velice sympatický tým, ale úplně do role toho fanouška, který sleduje každodenní dění okolo klubu se nestavím... Podobně je na tom Tottenham a Everton...

Reagovat
fantomas

Přesně tak. Neodsuzoval bych ho.

Reagovat
Chazy

proc proboha tohohle hrace... pomalejsi obrance snad v Evertonu nebyl

Reagovat
fantomas

Celkově na mě teď defenzivní složka Rovers působí jako sbor pomalíků. Nelsen, Samba, Jacobsen, Givet, ani Warnock na krajního beka není z nejrychlejších...

Reagovat
vodka

Warnock se dá, ale je pravda, že se bude hrát s obranou hodně hluboko... Obzvlášť Givet je s Nelsenem jsou strašně pomalí... Samba když se rozběhne, tak je schopný vyvinout docela překvapivou rychlost, ael ta bezprostřední akcelerace a rychlost na prvních pár metrech je taky hodně malá...

Reagovat
vodka

*Givet s Nelsenem - bez "je"

Reagovat
smazaný uživatel

OT co to sakra robila U21 proti tym nemcom?

Reagovat
Alberto Aquilani

prohrala

Reagovat
smazaný uživatel

docela se k nám hodí, ale potřebujem někoho mladšího....

Reagovat
soukup

nějak nechápu jak může o přestupu Doyla být jen dvouřádková expreska

Reagovat
vodka

hlavně že když Lampard řekne, jak ho bolí ztráta matky, tak je to na A4...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

čau...je tu nějakej sázkař? At se mi ozve 572426824

Reagovat
smazaný uživatel

zalez a nespamuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele