Jackson Martínez půjde jen za výkupní klauzuli, uvedl agent

30.07.2013, 21:48
Aktuality
Neapol sice před pár dny přivedla Gonzala Higuaína z Realu Madrid, vedle něj má ale políčeno ještě na jednoho útočníka a tím je Jackson Martínez. Italský klub je s kolumbijským střelcem dokonce už dohodnutý, jeho stávající zaměstnavatel FC Porto se ale k přestupu staví odmítavě...

Martínez přišel do portugalského klubu teprve před rokem za devět milionů z mexického Jaguares. Po 31 brankách o něj stojí především Neapol, šestadvacetiletý kanonýr má ale v Portu ještě tříletý kontrakt a v něm jasně stanovenou doložku.

"Dohoda s hráčem je již na světe, ale dohoda s Portem stále chybí, klub ho nechce prodat. Jediným způsobem, jak se podle mého názoru může přestup zrealizovat, je zaplacení 40 milionů eur ve výkupní klauzuli, jinak zkrátka neodejde," prohlásil Martínezův agent Manuel Manzo pro Sky Sport Italia.

Pokud by se Neapoli nepodařilo kolumbijského reprezentanta zlákat, tak by se údajně zaměřila na jiného jihoamerického hráče působícího na Pyrenejském poloostrově. List Gazzetta dello Sport včera informoval, že se do hledáčku kampánijského klubu dostal Alexis Sánchez z Barcelony.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (516)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele