Ivan si užívá zápasy po boku Cassana

13.01.2016, 16:32
Aktuality
Zažíva sezónu po boku ostrieľaného hráča. Mladý slovenský futbalista Dávid Ivan hrá v Sampdorii Janov s Antoniom Cassanom i s ďalšími skúsenými spoluhráčmi, čo si rozhodne pochvaľuje. Hoci sa jeho tímu nie vždy darí, podľa svojich slov je aj súperenie s hviezdami iných klubov snom každého futbalistu.

Má len 20 rokov, ale zbiera skúsenosti na nezaplatenie. Hráč reprezentácie do 21 rokov Dávid Ivan oblieka v tejto sezóne dres talianskej Sampdorie Janov a v Serii A sa stretáva so súpermi zvučných mien. Naposledy preveril jeho zamestnávateľa Juventus, sám mladík má po boku aj ostrieľaného Antonia Cassana. Mužstvu sa nie vždy darí podľa predstáv, aktuálne okupuje až 13. miesto a prehra s Juventusom určite zamrzela. Je to však aj tak podľa slov Ivana snom každého futbalsitu.

"Fantastickí fanúšikovia nás hnali dopredu. Iste, výsledkovo to mohlo dopadnúť lepšie. Už však myslíme na ďalšie duely, vieme, čo robíme správne. Proti nám nastúpil fantastický Paul Pogba, súperiť s ním je snom azda každého futbalistu. Rovnako hrať po boku Antonia Cassana. Je to legenda, vždy pomáha, radí," rozhovoril sa reprezentant Slovenska podľa futbal.pravda.sk. Doposiaľ Ivan zasiahol do trinástich duelov, v ktorých si pripísal 631 minút, tri žlté karty a jedno vylúčenie po druhej žltej. Zaznamenal aj jeden presný zásah, a to 4 dni pred Vianocami do siete Palerma. Na 2:0 vtedy zvyšoval výstavným kúskom.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.pravda.sk

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

on, Bero, Lobotka, Mihálik, Škriniar a Bénes budúcnosť reprezentačného Áčka... ak si starý pán začne všímať aj mimo tetovacích štúdii, tak minimálne dvaja by nie, že mohli, ale mali ísť na ME !

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský futbal začína naháňať strach

Reagovat
snuff24

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Hudacko

Reagovat
Furia Ceca

Autor článku mi byl jasný ještě před rozkliknutím článku

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

To je ten lepší a hlvne netyvolácky Sadílek? Tak v tom prípade

Reagovat
Zark

Cassano je legenda

Reagovat
Diego2

Co jsem byl na Serii A mrknout tak hral v zakladu na San Siru a hral dost s prehledem....samozrejme se nepoustel do nejakych extra akci ale moc vystrasene nevypadal coz potvrdil o par kol pozdeji krasnym golem

Reagovat
Furia Ceca

Vystrašenej fakt není. V minulým zápase ho Pogba dost ničil - ale stejně se nedal a dokonce se Pogba na něm vyžlutil.

Reagovat
Lech

Přišel mi, jak kdyby byl podvyživenej, tak 60 kg mu hádám

Reagovat
Furia Ceca

Má 20 let, v jeho letech jsem taky vážil 65kg - při vejšce 185cm.

Reagovat
Lech

ok

Reagovat
Pettirosso

ačkoliv je on příjemné překvapení, jeho nasazování jen zobrazuje aktuální stav zálohy. A to chraň bůh, jestli odejde Soriano.

Reagovat
Milan.B

clovek rad vidi nasincov v serii A

Reagovat
jany kozak

nek sa ci dari

Reagovat
smazaný uživatel

Zavidím slovákům hráče v Serii A.Kucka,Gyomber,Hamsik,Ivan.Jen tak dál.Naši jakože talenti všichni v serii A vyhořely od Rabušice,Vacka po Hušbauera.Aspoň váš fotbal na slovensku skvéta, u nás si můžeme nechat jen zdát aby český hráč nastupoval za Sampu,Milano,Neapol nebo AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tři naši úplní talenti

Reagovat
smazaný uživatel

jakože talenti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že v Itálii nehrají Češi. Aspoň se italské lize vyhýbá český mediální póvl v podobě Novy, Primy, ČTčka atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele