Italský záložník Tonali míří z AC Milán do Newcastlu

24.06.2023, 10:48
Aktuality
Sandro Tonali (© AFP)

Italský fotbalista Sandro Tonali bude od příští sezony hrát za Newcastle. Záložník AC Milán už je podle svého agenta s anglickým klubem dohodnutý a po absolvování lékařské prohlídky podepíše smlouvu na šest let.

Newcastle za novou posilu, jež momentálně hraje s italskou reprezentací na mistrovství Evropy jednadvacítek, zaplatí 80 milionů eur (asi 1,9 miliardy korun) včetně bonusů.

"Když přijde taková důležitá nabídka, je těžké ji odmítnout. Jak pro klub, tak pro hráče," řekl italským médiím agent třiadvacetiletého fotbalisty Giuseppe Riso.

Tonali, jenž s fotbalem začínal v Brescii a profesionální debut ve druhé italské lize zvládl už v 17 letech, působil v AC Milán od roku 2020. Vloni klubu pomohl k zisku mistrovského titulu. V italském národním týmu si odbyl premiéru v roce 2019, od té doby nasbíral 14 startů.

Autor: ČTK

Komentáře (673)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Ibra konec, Maldini vyhozen, Tonali prodán...budou fans AC podporovat klub i nadále? Hodně fanoušků mi napsalo že pokud se věci nezmění tak s klubem končí, podle všeho to jde všechno do prdele a jako další mají následovat Maignan, Theo a Leoš.

Reagovat
Pablos

tak to moc fanoušci nejsou ale že jo

Reagovat
Hachim Mastour

Sú. Fanúšici, ktorí majú nejaké štandardy a kriteria

Reagovat
Pablos

takže úspěchu ?

Reagovat
Rudnevs

Keď majiteľ klubu rozpredá všetkých dobrých hráčov, rezignuje na nejake športové ambície a pozerá len na to, aby sa na tom on nabalil; tak chápem, že to fans prestane baviť. Podobne ako vo Valencii.

Reagovat
Pablos

No tak si nasranej a byl bys nejradši, aby to koupil někdo jiný... nebo pořád něják věříš. Ale pořád s tím klubem žiješ, i když jsou třeba ve 4 lize. Ale jako naplavenina, když byl AC Milan na špici... chápu, že se na ně vysereš.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Nodi

Pokud to chápu dobře tak je to spíš forma protestu a nejde tak o výsledky, jako o to jak k nim dojdou, což mi přijde legitimní. Např já mám dost rád Barcu, ale co vyhodili Suareze a vyšli najevo ty ekonomické sračky tak je skoro nesleduju a to výsledky mají. Everton je třeba klub vedenej taky úplně na hovno, Chelsea podle mě teď taky když to nový majitelé vedou jak EA FIFU že si najdou best FIFA career mode players a srovnaj podle potenciálu a nahrazují jimi původní nehledě na cokoli.

To ale neznamená že to člověk nemá furt v srdci a nebude to po očku sledovat a po čase zas bude mít důvod fandit naplno.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

tam nejde len o "naplaveniny" jako to ty nazývaš. ja osobne fandím AC od mojich 6 rokov. Vyrástol som na Berlusconiho ére, ostal som verný keď Silviovi došli love a aj ked to predal tým pochybným Číňanom. Berlu ked mu zmrazili účty, klub to komunikoval napriamo, že proste situacia je jaka je, brali sa hráči na hosťovania a zadarmo(a stále to boli lepší hráči jak Origi a Loftus Cheek :)). Potom došli Číňania, čo do tho narvali love absolútne nekoncepčne, nakúpili priemerákov a skoro komplet nové mužstvo, ale aspoň to proste sa dalo akceptovať. Elliot priniesol zmenu, celkom udržateľný model fungovania, inú koncepciu, a tam sa komiunikovalo že sa idú kupovať mladí hráči, aby sa im dvihla hodnota aj na prípadný predaj, ale aj aby sa klub posúval po športovej úrovni. Neviem si predstaviť, že keby to Elliot stále vlastní by dopadli posledné prestupové obdobia takto. Američania ukázali, že AC majú čisto ako money grab. A ja odmietam dostávať pluvanec za pluvancom do xichtu od tých vymrdancov. Predajú Tonaliho, ktorý odísť nechce. ok, je to velká ponuka. Ale keď ako náhrada príde Loftus Cheek za ani ie štvrtinu tej sumy tak to je proste výsmech všetkým ludom, čo im na tom klube záleží. To isté ked zo svojho druhého klubu, Liverpoolu doniesli Origiho, ktorý je fodbalista asi na úrovni 2.slovenskej ligy, keď mali dohodnutého Belottiho, ale kvôli zmene majitelov sa podpis odkladal, až odišiel inde. Koniec Maldiniho bol rovnako pluvanec na celú históriu klubu. Človek, čo to celé postavil na nohy, si dovolil žiadať peniaze naprestupy wow, aká drzosť. Týmto tempom sú do roka preč Theo, Maignan, Tomori, Leao a náhrady dôjdu zo Sssuola, odpadlíci z Liverpoolu a podobne. Na to proste človek nemá chuť to sleodvať ani výsledky na flashscore, proste to je najväčšie znechutenie. Iné je keď klub love nemá, má slabých hráčov a kvôli tomu je kríza a iné je keď klub kúpi nový majiteľ, neinvestuje nič, iba z klubu ťahá preč peniaze.

Reagovat
Pablos

Zrovna ty s těma kluby v hlavních bys to chápat mohl.. co tim chci říct

Reagovat
Rudnevs

Ja chapem, čo hovoríš, ale chápem aj tých fans, čo sa na to vykašlú (nevykašlú asi úplne, ale začnú byť apatickí, budú venovať futbalu menej času alebo dajú protestný bojkot,..). Nejde ani tak o úspech, ale keď sa ti z klubu riadeného srdcom stane korporátna mašina riadená nejakym američanom, ktorý vidí len čísla a svoje zisky, tak chápem, že to človeka prestane baviť. Nevravím, že AC je tak ďaleko, zatiaľ je to “len” predaj Tonaliho a vyhadzov Maldiniho, ale môže to nastať. Ono to ale vo väčšine nie su fans úspechu, koľkokrát by tí fans boli radšej, keby bol ten klub hoci aj v druhej lige, ale poctivo vedený ľuďmi, ktorým na tom záleží a ktorí do toho dávajú to srdiečko.

Reagovat
Pablos

ale jo takhle to chápu a mám pro to porozumění

Reagovat
Kuba408

Takové fanoušky máš ve všech týmech, pak se tomu týmu začne dařit a zase budou chodit a budou se plácat po ramenou, jak jsou nejvěrnější fanoušci :D

Reagovat
TaLy___

S tímhle mindsetem bych přestal fandit United po odchodu Fergusona

Reagovat
snuff24

Lol tak to prostě nejsou fanoušci i kdyby Inter hrál největší hovno z prdele a byli v pátý lize tak si neumím představit, že bych pak někdy se stejným zápalem měl začít randit jinému klubu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jednoduchý to zas není...fanoušek neznamená že klub budeš podporovat bez ohledu na to, jakým způsobem se s ním zachází a jaké pičoviny vedení dělá, že...viz fans na stadionech, taky na ně nechodí nebo projeví frustraci, když se klub vydává špatným směrem

Reagovat
AC torino

Ale skoncit s klubom kvoli tomu, ze sa predal Tonali, ci dokonca kvoli tomu ze Ibra ukoncil karieru je teda prilis precitlivene. Prestat chodit na stadion nerovna sa skoncit s klubom, to je skôr protest

Reagovat
Pablos

nemluvím o podporování... vždyť AC Milan má přesah fanoušků, že se na ten stadion ani všichni nevejdou. Jde mi spíš o to, že si napsal to, že s klubem skončí... to ve mě evokuje, jako když bys tu vymazal AC Milan z oblíbených a dal si tam třeba Real Madrid

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak oni to ti lidi mysleli tak, že se o klub jako takový nebudou zajímat, dokud se zase věci nebudou ubírat tím správným směrem.

Reagovat
Pablos

no a to už mi příjde právě nefanouškovské... některé kluby i krachujou, padají do nižších lig a né, že prodají pár hráčů nebo, že budou hrát někde uprostřed tabulky třeba. Jsou na to různé pohledy... a můj je takovej no. Nespokojenost s klubem by se nemělo rovnat skoncováním s ním.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nesledovat dění okolo klubu, přát si aby AC bylo ve sračkách, majitele prodali klub někomu solidnímu a vše se ubralo správným směrem je taky cesta...každý fanoušek je jiný no, někdo to vidí takhle, někdo zase jinak

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LesyJePan

Ta posledná veta to si kde vyčítal?

Samozrejme všetci budú ďalej podporovať klub. Nejaký ten veľký predaj sa po odchode M&M čakal a zo štvorky Leao, Maignan, Theo, Tonali nás to na ihrisku bude mrzieť najmenej.

Samozrejme, ma to ako fanuska mrzí lebo Tonali je Milanista a mal byť dušou tohto tímu.

Záleží teraz, či Newcastle dá za Thea tých 100 mega. Lebo taku ponuku urcite neodmietneme. Alebo ci da Chelsea 80 za Maignana.

Proste treba sa na to pozerat realisticky a nie romanticky

Reagovat
Seydou Doumbia

Ta poslední věta je černá předpověd fanoušků na základě posledních události v klubu, ale tak to se jím nemůžeš divit když z ničeho nic je Maldini i Tonali out, že...

Reagovat
M0rb1D4S

Ti můžu asi s úplně klidným srdcem říct, že Chelsea za brankáře už 80 mega vyhazovat nebude. A speciálně u golmana, který za poslední 2 sezony kvůli zranění přišel o 32 zápasů.

Reagovat
Nuno čomes

Samozrejme všetci budú ďalej podporovať klub.

Reagovat
LesyJePan

?

Reagovat
Kaka14

Tak je rozdiel predať jedného hráča a prevedieme adekvátnu náhradu, alebo aj dve a rozdiel, keď budeme predávať všetkých najlepších …. Keď predáme Thea aj za 100M, tak to u mna znamená že stáva sa z nás klub v štýle Ajax …

Reagovat
Nuno čomes

Za kolik prosimte?

Reagovat
Salfovic

Hernandez důležitější než Tonali

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

nech dá kto chce, kolko chce za koho chcce a nech ich preadjú, ALE je neakceptovateľné potom za ani nie štvrtinu inkasovanej sumy kúpiť ako "náhradu" skrachovanca z priemerných tímov premier league. Rovnako neakceptovateľné je akým spôsobom vyhodili Maldiniho a Massaru, lebo si dovolili žiadať aby po roku čo noví majitelia do toho nedali ani cent, aby dostali nejaký budget na prestupy.

Reagovat
Bayern +

Thea berieme po tom ako predáme Daviesa za 100 do Realu. A následne aj Guimaraesa po tom, čo mu Tonali zoberie minúty a bude naštvaný

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrovna na pozici beka mi ve fotbale příjde úplně zbytečný za hráče dávat 100 mega, tam se dá sehnat solidní alternativa i za 20,30 mega. Ale Bruna bych bral, škoda že jsme ho nevzali už z Lyonu. To je takový Vidal, podobný magor ale nenechá se vyredkovat za 5 minut.

Reagovat
Bayern +

Theo bude tak drahý? Som myslel, že keď Tonali 80 tak Theo max 50-60

Jasné, Bruno v Bayerne je sen, charakterovo by som si ho prial ešte viac než Rice a to už je čo povedať.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak z NUFC je bohužel Bruno neprodejný, ten by stal taky tak 100 mega aktuálně. Theo je dost drahý, ale s jeho formou, věkem se ani moc nedivím, pro Bayern nereální oba dva no. Budeme rádi jak přivedeme top útočníka za velké prachy, nikde jinde tu brutální investici už nečekám.

Reagovat
Nuno čomes

Spis tak max 30

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jojo, kde jsou ty časy kdyz jeste hrali Dida, Cafu, Jankulovski, Maldini, Nesta, Kaladze, Seedorf, Gattuso, Pirlo, Schevchenko a dalsi... ted se vsazi na hrace kterych jmeno ani nedokazeme vyslovit natoz napsat viz. Seelemakers (asi), kapitan typu Calabria a prestupy roku jako Origi, De Ketelaere nebo Mesias, wau potlesk zucastenym..

Reagovat
AC torino

Ten pocit, ked zabudnes na najvacsiu hviezdu

Reagovat
AC torino

edit: dokonca na dve najvacsie

Reagovat
Salfovic

Kaká s Inzaghim ?

Reagovat
Dirtyfoxx420

jo to zapomnel, ale psal sem jen co mi vypadlo z hlavy

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ale pro me byl Pirlo byl vetsi zaloznik nez Kaka a Shevchenko lepsi utocnik nez Izaghi, i kdyz to je vec nazoru a nekteri semnou nemusi souhlasit.

Treba se najdou lidi pro ktere byli Pato, Torres nebo Gilardino top utocnici AC

Reagovat
Salfovic

Vidím to stejně

Reagovat
masina_LFC

Skvelá posila pre Newcastle

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
romeo351

Absolutní ústřel

Reagovat
ACSeRw!n

hodne smutny, do jaky pozice se dostal AC Milan

Reagovat
GEGE

Leao, Maignan, Hernández žádný z těhle odchodů by mě nebolel tolik jako Tonali. Prodali jste srdce, duši a budoucího kapitána.

Předpovídal sem hořký konec sezóny ale až takhle do dna sem to nečekal...

CIAO SANDRO!

Reagovat
10

Reagovat
Kapřík

A úplně šílený je kam ho prodali. Prakticky jediného Itala v základu.

Reagovat
kissak

Co je na tom šíleného?

Reagovat
kissak

Je opravdu tak dobrej?

Reagovat
O.Giroud

asi lepší hráč než "srdcar"

Reagovat
kissak

Takže přesně takového potřebujeme.

Reagovat
GEGE

Jo.

Reagovat
To som ja

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, Ital v PL...

Reagovat
jk

Ale doufám, že se jim začne dařit

Reagovat
kissak

Uvidíme

Reagovat
Uwe háže buly

O jeden víc v PL, jak v AC.

Reagovat
fenixLFC

do stylu newcastlu bude pravdepodobne v pohode ale lol, 80 mega kazdopadne to s barellom za 50 mega bol evidentne bullshit. pretoze ked bol barella za 50, tak tonali mal ist tak za 15

Reagovat
10

asi 6 minut jsem se bál, že nás ochudíš o svůj expertní pohled na italský fotbal a jeho hráče

Reagovat
fenixLFC

ja som sokovany ze si este nepisal jak je to este nizka cena

Reagovat
10

ano, to odpovídá tvému uvažování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kapřík

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Igli

Reagovat
icka

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
GEGE

Jdi se zastřelit prosím uděláš službu všem.

Reagovat
fenixLFC

zvladaj

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud se tady budeme navzájem nabádat k sebevraždě na základě posraných komentářů někde na ef tak to budou diskuze na úrovní fb...

Reagovat
Shevchenko

Co komentář to sračka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Dron

Reagovat
captain18

Reagovat
kissak

Barella za 50 byl nesmysl to bylo jasné.

Reagovat
JohnnyDynamite

aby se drželi na špici tak musí prodávat pořád lepší než kdyby hráči odcházeli zadarmo Leao a Hernandez jsou také neudržitelní a byla by to citelnější ztráta

Reagovat
jk

Takže ten Barella za 50 nevyšel…

Reagovat
Slavia10

Co jsem slyšel, tak Barella měl hodně důrazně vedení Interu sdělit, že chce být v Interu prostě

Reagovat
Nuno čomes

No jestli Tonali za 80 tak Nicolo by musel být 100+

Reagovat
fenixLFC

to pridaj

Reagovat
kissak

Chtěl zůstat.

Reagovat
jk

Tonali taky…

Reagovat
kissak

Asi ne když se spekuluje o přestupu.

Reagovat
BaggioRoberto

Tonali chtel zustat, ale vedeni chtelo 80 mega.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Slavia10

Naštěstí AC už dávno nehraje na žádné hodnoty ne a je spíš jen levnou kopii pravého AC. Přijde k vám Říman Fratessi. Vždy jsem myslel, že kluby jako AC, Barca, Real, Liverpool nebo United mají hráče, který prostě neprodá za žádné finance a že těmhle týmům záleží na tom, aby ty hráči chtěli nosit jejich znak. Mrzí mě, že AC už mezi ty kluby nepatří. Být fanda AC tak tohle by mě těžce naštvalo, hráč co si přál být v AC celou kariéru, to měl jít Leao za 120, ale ne kluk co měl být symbol AC v další dekádě.

Reagovat
10

Carnevali: "Frattesi? Mluvíme s Juve, Interem e AS"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tebe sa moc nepáči? Ja by som ho bral, na druhú stranu máme Boveho, ktorý je o 3 roky mladší a už ukázal určité sľubné veci (Davide ešze neposlal svoj tím do finále EL :P) . A mám tú romantickú predstavu a neviem či ten risk v podobe vzatia drahého Frattesi a zbavenia sa Boveho za to stojí.

Reagovat
10

Páčí, podle mě patří k top box-to-box hráčům a má velký potenciál se ještě zlepšovat. Ale nechtěl bych ho, pokud by měl vzít místo Fagiolimu, což by tak dopadlo. A těch 40m mi taky přijde mimo realitu.

Pokud má přijít místo Rabiota, nebo bych si měl vybrat mezi ním a SMS, tak bych si ho dokázal v týmu představit.

Reagovat
Largo

A proc zbavit se Boveho? Myslim, ze kdyby nahodou Frattesi prisel, jako ze na 99% procent ne, tak by zustal i Bove. Meli bychom 5 zalozniku na 2 posty na 3 souteze…

Reagovat
FC Porto FC

To někdo čekal že když přijde nabídka hrát PL a ještě 80 milionu za přestup že to může někdo v Itálii odmítnout?

Reagovat
romeo351

Zrovna u Itala sen hrát PL, kterej si nosíš už od žáků nebude uplná tutovka

Reagovat
Kily

Tonali měl rozhodnutí vedení o prodeji dokonce oplakat, on měl priority zřejmě úplně jinde

Reagovat
GEGE

Reagovat
Kapřík

Reagovat
10

tady už někteří dospěli do názoru, že PL je jako NBA, kdy žádná jiná soutěž vlastně neexistuje...to se možná časem stane, ale zatím k tomu je imho pořád docela daleko a spousta hráčů to takto vnímat nebude

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Nejlepší je, jak si Carragher aspol začali stěžovat, že jim Arabové začínají vykupovat ligu a že by se s tím mělo něco dělat

Reagovat
10

aspoň nějaký výhody to má, Arabáčové znají jen PL

Reagovat
Kluivert9

Hroznej šašek

Reagovat
Bandita_Harry

Pre kluby ako Chelsea najlepšie čo sa mohlo stať

Reagovat
Uwe háže buly

Vždyť zase utratí stovky milionů a budou hrát hovno.

Reagovat
FC Porto FC

Oooo pan s věšteckou koulí

Reagovat
Bandita_Harry

Áno a teraz sa mozu spoľahnúť že keď to nevyjde aj tak sa o tých hráčov saudske kluby pobijú

Reagovat
fenixLFC

ved za to dostali čočku

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Salfovic

Bohužel Serie A proto dělá maximum.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kissak

Uvidíme jak arabská superliga.

Reagovat
PISTOLERO

Ano. Inter s Barellou.

Reagovat
fenixLFC

za barellu ponukali iba 50. preplatit ho podobne ako tohto tak by inter na prestup tlacil

Reagovat
PISTOLERO

On to hlavně smetl ze stolu prý Barella

Reagovat
10

proč by prosimtě nabízeli za Barellu, což je aktuálně po minulé sezoně o úroveň hodnotnější hráč, o 30m méně? ty si úplně mimo tyvoe

Reagovat
fenixLFC

ty vole, pisem hore to iste a vysmievas sa tomu nehovoriac o tom ze kluby mozu ponukat menej nez je trzna hodnota. uz sa zbav rudeho pred ocami konecne.

Reagovat
10

já víceméně u každého druhého příspěvku, který napíšeš, pochybuju o tom, že dokážeš dát dohromady 1 + 1, nebo že si dokážeš zavázat tkaničky u bot...

když píšeš "preplatit ho podobne ako tohto tak by inter na prestup tlacil", tak věříš tomu, že Newcastle tedy nedal vyšší nabídku, než teď za Tonaliho, jo? pokud ho opravdu tak moc chtěl

Reagovat
fenixLFC

ja si kladiem tu istu otazku u vas. tvrdite ze newcastle neponukol 50 mega a zaroven ze barella s interom 50 mega odmietli. ale aby to pochopil aj o tolko jednoduchsi jedinec ako ty- 50 mega za barellu by bol prekrasny steal a uz vtedy bolo jasne ze to bude malo, preto som pri povodnej diskusii (ked sa s tym prislo v nejakej diskusii) spominal to iste. ale dat 80 mega za tonalliho je sialeny prepal, ten hrac toho proste nie je hodny. keby ale zatlacili podobne u barellu (teda ponukali tak dvojnasobok toho co je hodny, tak ako to urobili u tonalliho) tak aj inter by nanho zacal tlacit aby tam prestupil.

ad prestupova suma- aj v pripade ze by inter prijal nejakych 80-100 mega, nedava zmysel zacinat na tej sume, ale ponuknut podstatne nizsiu, trebars tych spominanych 50 a stanovit si vyjednavaci priestor

Reagovat
10

ok, takže máš boty na sucháč

Reagovat
Truffaldino

Podle mě ho buď obouvá maminka nebo, a to je pravděpodobnější, zaměstnanci kliniky.

Reagovat
10

touché

Reagovat
Eichel

toto ma strašne rozsekalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
milanista9

No ale AC nebude hrát PL a Tonali nechce jit s itálie. Takže vše co jsi napsal je jen výblitek v tvé mysli.

Reagovat
milanista9

Z italie*

Reagovat
Panděvova ofina

Oh wait...

Reagovat
milanista9

Nevim na co. Tonali přestoupil do PL ale to nevyvrací moje slova. Je mi lito, ze jsem komentoval evidetne nejakyho provokatera.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
PISTOLERO

Normálně mi je AC fans líto. Vím jak se cítite. Když se psalo jak jdou po Barellovi, tak mi bylo uplně zle.

Reagovat
PISTOLERO

A to ještě nezmiňuju, jak obrovská ztráta to je pro ligu.

Reagovat
Coutinho10

toto teda asi jasný fake, že by nechtěl, jinak by to určitě bylo venku od důvěryhodnějších zdrojů

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1672307609104162816

nicméně jako říkám si, aby toto nebyl celkem propadák k vzhledem tý částce, ale na druhou stranu italský fotbal jde nahoru, takže ti jejich hráči mají v PL větší šanci uspět než před pár lety

Reagovat
10

la Repubblica rozhodně není žádný bulvár, co by publikoval něco vycucané z prdele, jedná se o nejčtenější a asi i obecně nejrespektovanějí noviny v Itálii

Reagovat
10

tohle je z toho článku:

"Maldini ho prohlásil za neprodejného. Po jeho konci Tonalimu klub oznámil, že ho prodá, protože potřebuje ten účetní zisk 60 milionů. Sandro Tonali chtěl zůstat v AC Milán. Když mu řekli, že ho klub rozhodně chce prodat do Newcastlu, aby inkasoval 80 milionů eur, rozplakal se: věřil tomu, že zůstane ve svém oblíbeném týmu až do konce kariéry a stane se jeho bandierou, jak mu Paolo Maldini slíbil."

Reagovat
Coutinho10

otázka, co to teda s ním udělá, pokud to tak opravdu je, že do Anglie nechtěl

Reagovat
romeo351

Pokud tomu tak je (nedivil bych se), tak to na Maldiniho odchod vrhá celkem jasné světlo

Reagovat
10

to ano, logicky to do sebe zpětně zapadá

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pipo123

Hodne to pripomína Nestu a jeho situáciu keď opúšťal Lazio.

Reagovat
Coutinho10

ok, nicméně se divím, že se o tom nepíše více

Reagovat
10

tak to není věc, kterou by kluby nebo agent toho hráče, chtěl nějak veřejně šířit, taky už se proti tomu agent výrazně ohradil

Reagovat
Coutinho10

já vim, že určo nechtějí, ale je to něco, co by bylo hodně čtený, hodně se rozebíralo, takže i tak se divim, pokud s tím teda italský seriózní zdroj přijde, že to nezveřejňujou i ty zahraniční

Reagovat
10

ten článek z la Repubblica převzalo dost médií, třeba https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-12229315/Sandro-Tonali-forced-AC-Milan-amid-Newcastle.html nebo https://www.goal.com/en/news/sandro-tonali-tears-ac-milan-newcastle/blt7f62d540978b40f8

v Itálii už předtím SKY a spol. psali o tom, že Tonali odmítl nabídku Newcastle a následně byl víceméně donucen

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň někde....koukal jsem hlavně na twitter, kde jsem to právě jinde neviděl

Reagovat
Kapřík

To není něco, co ti pomůže v novém působišti...

Reagovat
Coutinho10

j jako pokud nebude nadstandardní, protože přišel jako velký jméno,velký potenciál za velký peníze, tak to dostane sežrat nebo obecně Newcastle zvlášť, když to není tak jako v jejich předešlých nákupech, který většinou mají hlavu a patu a ti hráči tam chtěli, takže tady tímto tahem si dost zavařujou

Reagovat
fenixLFC

italský fotbal jde nahoru

Reagovat
Coutinho10

tak jejich týmy se dostaly daleko, 3x do finále...jestli to byla nebo nebyla haluz je věc druhá a vyhráli i poslední ME, takže jako toto nejde úplně ignorovat

Reagovat
fenixLFC

bola to haluz ako svina, najma v LM. od posledneho eura sa nedostali na MS napriklad, co teda nejaky rast talianskeho futbalu moc nepotvrdzuje, najma ked vypadli s macedonskom v barazi

Reagovat
10

to mezitím vyhraný EURO se ti tam nehodí, co?

Reagovat
fenixLFC

kdy mezitim? vyhralo sa euro a potom sa taliani ani nekvalifikovali na MS (nie naopak). nejaka haluz sem tam (ako napriklad stastie na zreb v LM) neznamena ze taliansky futbal ide hore. co je vtipne ze v diskusiach priznavate aj sami, ale ked to spomenie niekto z PL tak uz sa bijete do prs ze to tak nie je

Reagovat
10

tvoje dedukce je kouzelná, kde konkrétně se kdo "bije do prs"? proč furt mluvíš v množném čísle?

Reagovat
fenixLFC

pretoze sa mi nechce prechadzat diskusie a hladat jednotlive citacie aby si bol spokojny. ale whatever, tvarme sa ze nezaznieva ta kritika aj od vas

Reagovat
10

Minimálně v tom jádru fanoušků Serie A, co sem chodí, se určitě nikdo nebil do prsou. Nezaznamenal jsem, že by někdo psal o tom, že je Serie A zpátky, jak to dělali zahraniční média kvůli 3 finalistům.

Zároveň je ale nesmyslná tvoje jednostranná argumentace, protože objektivně italský fotbal nahoru jde, počet konkurenceshopných týmů na evropský scéně se zvyšuje. Když se někdo vyhrabe z úplných sraček, je to směr nahoru, to bys mohl pochopit i ty.

Reagovat
fenixLFC

Nezaznamenal jsem, že by někdo psal o tom, že je Serie A zpátky, jak to dělali zahraniční média kvůli 3 finalistům.

ja mam fakt pocit ze ty radu veci pises len preto aby si mohol kopat okolo seba. pretoze presne toto iste tvrdim, tvrdite to aj vy. a ako pisem aj vyssie- ked toto iste tvrdenie napise niekto z PL tak hned vybehnes ako sa mu euro (WTF) nehodi a podobne nezmysly

ale asi mame ine chapanie toho, co znamena ze ide nahoru. premna to znamena ked je konkurencischopny na najvyssej urovni a nie jednorazovo. to ze je niekto o nieco menej k hovnu nez bol predtym neberiem za to ze ten futbal ide hore

Reagovat
10

"ale asi mame ine chapanie " ano, tady bych to rozhodně ukončil

Reagovat
Zark

naopak všem bylo jasné, že tahle sezóna byla naprostá výjimka, což jsme věděli a taky si to užívali. Ale asi mu vadí, že v zápasech s anglickými celky fandí 90% nezaujatého fóra Itálii. Stejně jako na posledním euru, což je jen následek, který bude pokračovat. Nikdo nemá rád nabubřelý anglický hype

Reagovat
10

nabubřelý anglický hype, který si přivlastňuje slovenskej vyžírka žijící v Čechách

Reagovat
fenixLFC

tvl vy krasne potvrdzujete co pisem. napisete vec v serii- pohoda

napissu TU ISTU vec fanusik PL- 10 a cela ekipa hned spustaju dzihad

Reagovat
Nieuwendyk

10 má naprostou pravdu, ty jsi takový odporný parazit, co vůbec nechápe, co je to tradice, láska ke klubu nebo jak nebejt vyžírka, lhář a blbeček

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Coutinho10

jako takto, nechci a ani netvrdím, že italský fotbal je nějaký super....osobně ho nesleduju, max. Inter v LM, který mám ve vedlejších, ale chtěl jsem to zmínit pro to, že oni byli dost dole a už to není takový propadák jako dříve, protože většinou to bylo, ať už na klubové nebo repre úrovni mezi Anglii a Španělskem + Francie třeba na repre úrovni, ale Itálie nic moc, takže jenom naznačení v tom směru, že hráčům z Italie to v PL moc nešlo v minulosti, že je to riziko někoho kupovat za tolik, ale zároveň třeba u těchto hráčů, co hrají v Itálii teď, tak že mají větší šanci se prosadit než ti v minulosti

Reagovat
avicii

Nepáči sa mi vôbec kam sa to cele uberá, jednak tento Newcastle ktorý sa zaradi po bok City a Chelsea kde je jedno koľko minu a ci dobre, o rok si kúpia niečo ďalšie (bez ohľadu na to ci to teraz City alebo NU robia umne, nie vždy to tak bude) ...tak aj ten úpadok celej Série...radšej by som videl na vyššej úrovni AC ci Inter ako zrod ďalšej a ďalšej ropnej sracky v PL...

Reagovat
fenixLFC

dalsi top klub v PL je dobra sprava. na seriu sere pes

Reagovat
10

"další top klub"

Reagovat
kissak

Myslíš, že pokud budou pracovat koncepčně jako doposud tak nemají šanci se jim stát?

Reagovat
10

Mají šanci, to bylo spíš na výsledky těch ostatních...

Reagovat
Rudnevs

To nemôžeš myslieť vážne… okej, chápem, že proste asi máš rád PL a na ostatných ligách ti nezáleží, ale trošku rešpektu k jednej z historicky (a vlastne aj stále) najslávnejších líg by tiež nezaškodilo.

Navyše globálne pre futbal určite nie je dobrý monopol jednej ligy, ku ktorému sa možno schyľuje.

Reagovat
romeo351

!!!

Reagovat
fenixLFC

cim viac kvalitnych klubov v PL, tym lepsie, to je cele. to ze sa z anglicka vytvori monopol mi vobec nevadi, najma ked si to odrobili nielen na ihrisku, ale aj marketingom a vsetkym okolo. co bola sanca ktoru mali aj ostatne krajiny (na cele s talianmi) a flagrantne to ignorovali. a z historie sa zit neda, nevidim dovod respektovat ligu ktora ma nezaujima len preto lebo v minulom storoci bola slavna..

monopol jednej ligy nevadi, stale budu v dalsich krajianch kluby ktore su na podobnej urovni alebo maju na to predpoklady, len sa budu musiet tiez prisposobit a netrvat zaryto na tom co robili x rokov s odkazom na "dedicstvo". real, barca, bayern budu furt velke znacky. . bayern je na tom marketingovo aj sportovo rovnako ako kluby PL, kedze to robi velmi podobne (na rozdiel od zvysku bundesligy) barcelona si ale svoje problemy sposobila sama svojou neschopnostou a egom a spolu s realom vyzierali x rokov zvysok ligy a obmedzili im rast.

podobne aj ine ligy. taliani budu musiet minimalne investovat do svojich stadionov a tiez zlepsit marketing. u nemecka je to o tom, co sa nepaci najma fans- zrusit 50+1, vtedy tam bude viac spickovych klubov, viac sponzorov atd. nemecky trh je tak velky a tak silny ze by boli do par rokov tiez schopni hrat ked nie rovnocennu partiu, tak byt aspon druhou ligou na svete. ten monopol PL sa da (dal zastavit), ale nie tym, ze vsetci budu trvat na tom, co nefunguje. pretoze vzostup PL nie je postaveny na ropackych peniazoch ako sa snazia kritici tvarit, ale na tom ze to holt robia dobre (podobne ako bayern v nemecku). zvysuju prijmy, su schopni predavat prava drahsie a drahsie atd. ropacke (alebo americke a dalsie) peniaze tak najma umoznuju vystrelit timom v ramci tej silnej ligy a zabranit zakonzervovaniu stale tych istych klubov

Reagovat
Rudnevs

Ak by sa nejakym spôsobom uchytila Saudská liga na čele spolu s PL, tiež by si to podporoval? Však to predsa Arabi robia dobre, dobrý marketing, super hviezdy, atď. Netreba predsa zabraňovať v rozvoji nových vecí.

Reagovat
Hlahart

Přesně tak

Reagovat
fenixLFC

ked sa uchytia tak mi to je jedno. len tomu neverim, pretoze su schopni natahat (az na vynimku a la ruben) len dochodcov na konci kariery, ti spickovi hraci v najlepsom veku pojdu radsej do anglicka/realu/bayernu

Reagovat
Rudnevs

Takže sorry ale si vlastne ukážkový fanúšik úspechu a peňazí.

A hej, tiež si nemyslím, že sa to tak uchytí, to bol len teoretický príklad.

Reagovat
fenixLFC

fanusik uspechu? to asi sotva. len mi je jedno ked vznikne nieco nove a nebudem to zavrhovat len kvoli tomu ze to nie je tradicne. to ze je neico tradicne pre mna nie je obecne argument ked to nema nic viac. ked ale niektore ligy clovek nesleduje tak zacne sledovat nie tych uspesnych, ale tych, ktori su niecim zaujimavi alebo neotreli. preto ma bavi pozerat lipsko, pretoze tych hracov jakz takz poznam, je to blizko atd, nie kvoli uspechom. preto ma zaujal mainz lebo co som ho videl tak hral zaujimavy futbal a rad by som navstvil kolin. to nie su uplne uspesne kluby ani jeden. najma ale teda odmietam nadavat na nejaky klub len kvoli tomu ze ma peniaze mina ich a podobne. jednoducho akceptujem ze to tak je a je potreba investovat. preto nadavam ked sa poeniaze pouzivaju debilne a nie na to ze sa pouzivaju. plus teda napriklad saudsku ligu nejak neplanujem pozerat, nepozeral som ju ani teraz, rovnako ako MLS kvoli messimu. proste ma nezaujimaju bez ohladu na to kolko penazi tam je

Reagovat
romeo351

Mě strašně zaujalo, zahřálo to tvoje „je to blízko” a pak až snad následné krásné protiřečení si v porovnání s ostatními příspěvky

Reagovat
fenixLFC

tak do lipska to je relativne blizko, respektive dobra dostupnost. to ale najma v kombinacii so zaujimavym hernym prejavom a fajn hracmi, krasnym stadionom, mestom, spickovou ligou. ale nebudem pozerat nejaky pofiderny cesky/slovensky dedinsky futbal na hroznych stadionoch s neznamymi hracmi, s hroznou kvalitou...aj ked tento rok som to zazil ako v cesku, tak na slovensku, rakusku aj v polsku

Reagovat
avicii

fenix je v tomto mimo

Reagovat
Dirtyfoxx420

Me prijde, ze je Fenix trosku arogantni dement

Reagovat
Nieuwendyk

ne trošku. On je Pán demence na EF, v podstatě je jejím ztělesněním.

Reagovat
10

Klasické kombo

Reagovat
10

"vzostup PL nie je postaveny na ropackych peniazoch"

Reagovat
romeo351

ale vlastně má pravdu, oni jim přece dovolili ty „ropácké investice” - byznys jde přes všechno dál

Reagovat
romeo351

*možnosti měli všichni stejné

Ale jde o to, že on to obhajuje jako jedinou správnou cestu (peníze) a nerespektuje nic jako vztah, příslušnost…

Reagovat
fenixLFC

v sucasnosti to tak ale je. ked chce ist hocijaky klub v sucasnosti hore, musi mat peniaze, je to biznis ako kazdy iny. to nie je o tom ze nerespektujem vztah alebo prislusnost, ale o tom ze si nebudem malovat ruzove bryle a tvarit sa ze realita je ina.

Reagovat
EaP

Mne sa fakt páči , ako glorifokujes PL a pritom okrem City v Európe pravidelne až na pár výnimiek nedokáže nikto iný konzistentne konkurovať. Liverpool má tie svoje obdobia , občas sa niečo vydarí Chelsea ale inak je to trapas za trapasom. A pritom by tie investície ktoré sa dejú v rámci PL mali byť vidieť. No príde Bayern, Real či kedysi ( a snáď čoskoro ) Barca , Inter a Angličania končia skôr ako začali. Fakt nie všetko je o peniazoch. Mimochodom, dokiaľ do City nedošlo skoro celé vedenie Barcelony a jej bývali tréner , tiež boli v Európe len na smiech.

Reagovat
10

Reagovat
fenixLFC

a kto dokaze v europe konzistentn konkurovat? jedine real. bayern aj barca mali "tie svoje obdobia"- co je teda zvlastne ze u liverpoolu a chelsea je to len obdobie ale u bayernu s barcelonou je to stala dominancia? v LM a obecne v europskych sutaziach sa toci tolko anglickych klubov ze sotva budu mat stabilne vysledky ked tam nehraju kazdy rok. a trapas za trapasom- tento rok dvaja vitazi v europe,v LM jeden vypadol s realom, vlani v LM traja vypadli s realom, rok predtym anglicke finale a dalsi vypadol s realom, pocas korony vypadlo city na jeden zapas, rok predtym dalsie anglicke finale. v EL tento rok barcelona vypadla s anglicanmi, vlani semifinalista (kde ta slavna barcelona vyletela v 1/4 finale), predvlani finalista, semifinalista (obaja s villarealom), predtym semif a 1/4 so sevillou a predtym zas anglicke finale. to je ten trapas za trapasom? jediny kto vyradzuje dlhodobo anglicke timy je real. trapas za trapasom je barcelona, ktora za tych 5 rokov vyletla dvakrat v skupine, na PSG, trapas s bayernom a s nami. naposledy vyradila nejaky silnejsi tim v roku 2018 a to chelsea. a bayern vypadol teraz so city, predtym s villarealom, predtym vyhral kde porazil chelsea a barcelonu (plus v skupine tottenham) a vypadol s nami. takze si nabuduce nechaj svoju dojmologiu ked za poslednych 5 rokov barcelona vyradila jedneho anglicana. a ked su tieto vysledky anglicanov na smiech tak co treba pvoedat o ostatnych sutaziach a kluboch. anglicko ma najvyssi koeficient v 4 z poslednych 5 sezon a aj v tej zostavajucej je tretie o 0,4 boda....

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Busby babes

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_finals

trosku kecy, nemyslis? Chelsea a Pool vyhrali LM v poslednich letech taky, Tottenham byl ve finale, City taky...

Rict, ze to neni o penezich a dokladt to tim, ze LM ma vic vitezstvi Real, Barca nebo Bayern, teda 3 z nejbohatich klubu sveta... no nevim nevim.

Reagovat
EaP

Ale Bayern, Barca ani Real sa najbohatšími nestali zo dňa na deň ako sa to v poslednom čase deje v PL. Tam to začalo Abramovicom , neskôr City teraz Newcastle prišli rôzny Americania či Aziati a doniesli aj do menších klubov kapitál. To sa fakt nedá porovnavat. Taký Real si môže tie nákupy za 100 a viac mega robiť lebo spolu s Barcou sú to historicky najlepšie kluby kam chodili najlepší hráči od ich vzniku a svoju pozíciu si vybudovali vďaka športovým úspechom a konzistentnosťou v Európe a vo vlastnej lige. Majú najviac fanúšikov , marketingovo sú niekde úplne inde ako City, Newcastle či PSG. El Classico je zrejme najsledovanejší zápas planéty , možno s podobným počtom divákov ako finále MS či LM. Je preto logické , že investujú a tlačia značku vyššie. Ale niesú dotovaný žiadnym štátom , gubernátorom ani finančným subjektom.

Reagovat
Busby babes

PL se ale nejbohatsi ligou taky nestala zedne na den. a je to spis naopak, uspesna PL (na tom marketingovem poli nebo jak to nazvat) prilakala lidi jako Roman nebo sejkove.

v italii taky byla chvile, kdy tam byly cinske penize, ne? bohuzel to teda nevydrzelo no.

a teda Real a Barca... no diky tomu jak si vodi vlastni ligu, tak by se dalo i argumentovat, ze to celkove La Ligu poskozuje. ale zas je pravda, ze se to lepsi...

jinak ja ti nerozporuju, ze City nebo Chelsea stali na investicich od majitele, ale v PL nejsou jen tyhle dva kluby, ze jo.

Reagovat
fenixLFC

ty vazne netusis. vsetko je to len ropnymi prachmi, co na tom ze newcastle bol 19. v europe v revenue už v sezone 17/18. real a barca boli tak financne dominantni kvoli tomu ze vykoristovali zvysok ligy, bayern ma tiez obrovsku marketingovu prevahu oproti zvysku bundesligy. robia to iste co cela PL s tym, ze v PL je to zasluha najma televiznych prav. a nie, ani to sa nestalo zo dna na den- tu vychvalujes cestu tych troch klubov ale to ze PL od 90. rokov exponencialne rastie tak moc, ze teraz valcuje v prijmoch celu europu oznacujes "stali sa najbohatsimi zo dna na den" nehovoriac o tom ze neplati ani ten marketing ohladom tych troch klubov- uz za minulu sezonu bolo city prve pred realom, bayern 6 a barcelona 7. ked pred nimi boli aj liverpool s united. alebo je lvierpool a united taktiez dotovane statom alebo gubernatorom? pretoze financnymi subjektami je dotovana v sucasnosti najma barcelona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

naivitou a hloupostí se u tebe fakt nešetřilo

Reagovat
fenixLFC

chod radsej dalej nadavat na prachy v anglicku a zaroven plakat ze nevznikla superliga

Reagovat
10

kde nadávám na peníze v Anglii?

Reagovat
Busby babes

no vzestup PL v 90. letech nestal na ropnych penezich

Reagovat
fenixLFC

pssst, nezatazuj ich faktami

Reagovat
10

ten pravý vzestup PL do současné pozice nezačal v 90. letech

Reagovat
Busby babes

prave, ze zacal. tam se polozili zaklady te globalni znacce, to jak se rozdeluji TV penize a tak. pak treba s nastupem internetu to pak taky nejlip vyuzili, i treba tou blbou fantasy, kterou ale dneska hraje asi 10 milionu lidi na svete a zadna jina liga v evrope necemu takovemu nedava ofiko podporu. Tech veci je milion, ale ropny penize jsou za vzestupem 2 (ted prichazi treti) klubu, ne souteze jako takove

Reagovat
10

To na mě působí spíš jako taková verze pro ty, který si nechtějí připustit, co opravdu rozjelo PL do současné formy. Vedení ligy určitě zaslouží kredit, dělali to skvěle, ale bez toho akcelerátoru v podobě oil money by se na současnou pozici nedostali, resp. by neodskočili na takto nedostižnou úroveň.

S tím fantasy je to vtipný, když zrovna v Itálii byla fotbalová fanta vymyšlena, inspirovaná baseballem. Fantacalcio funguje v Itálii od roku 1990, od roku 1994 jsou fanta známky součástí vydání Gazzetty dello Sport. V současné době to jen v Itálii hraje 6 milionů lidí, má to oficiální podporu přímo od ligy, jsou k ní specializované pořady v TV atd.

Reagovat
Busby babes

dik za to objasneni te fantasy. tak aspon nekde to maji, treba ve spanelsku existuji jen varianty co maji noviny nebo tak.

myslis, ze za vzestupem United nebo Poolu jsou oil money? ja si to teda nemyslim no. a neni to vubec o nejakem pripousteni si cehokoliv. Oil money jsou za vzestupem 2 klubu. Ze z toho ma benefit i liga je jasne, ale neni to ten hlavni duvod vzestupu. ja bych to treba spis otocil, PL se vybudovala do takove podoby, ze to prave prilakalo ty oil money. Mohli si koupit jakejkoliv jinej klub na svete ale koupili si PL klub a ne klub v Italii...

Reagovat
10

Nepřímo podle mě ano. Abramovič a jeho Chelsea byl ten akcelerátor, který zapnul turbo u té koule, na kterou se pak všechno nabalovalo. Ale nechci tím snižovat zásluhy vedení ligy, zvlášť v porovnání s tím, co předvádí a předvádělo třeba to italské nebo španělské, které se často střílelo do vlastní nohy. V Anglii rychle pochopili, že mají společný produkt, který si musí chránit a jakýkoliv skandál ohrožuje všechny současně. Tam vidím velkou inspiraci v USA. V Itálii to je přesně naopak.

Reagovat
Zark

Fantacalcio se v Itálii hraje už snad od 90. let, hlavní cena tuším auto ti v tomhle byli, myslím, naopak průkopníci. Jinde v Evropě jsem to zaregistroval snad s 25-30 letým zpožděním, ale můžu se plést

Reagovat
10

ano, PL je jako Apple, vezme něco, co vymyslel někdo dávno před nima, zabalí to do pěkného UX a hurá, jsme největší průkopníci a vizionáři

nutno dodat, že ostatní bohužel ani to nezvládají

Reagovat
Zark

Jako jo no, hlavně Italové marketing nedělali nikdy, aby měl celosvětový dopad si myslím. Když tam člověk je zapne si na jednom programu fotbal, přepne na další stanici, kde asi nemají práva na zápas, tak je tam před kamerou v záběru týpek, který to sleduje a komentuje jako zprávy, na další stanici zase skoro celý den řeší přestupy(calciomercato) borci Criscitello s Di Marziem a Pedullou.

to mě bavilo vždy, taková show a zábava v jednom. Jak říkáš dále, pořady k fantacalciu atd atd. A čím jižněji, tím větší magoři do toho

Jen škoda managementu celé ligy, ti dělají vše proto, aby šel fotbal v zemi do prdele. Ono ani místní už si moc nevěří, taky jich plno sleduje zahraniční ligy a jsou k domácímu skeptičtí... stejně jako v Česku. Pak tam přijde dinosaur, ale mediálně známý dinosaur zvenčí ala Mourinho a začne vyprodávat Olimpico

Reagovat
10

Myslíš Diretta stadio. To je jedna z mnoha italských fotbalových specialit, která lidem "zvenku" musí připadat totálně bizarní. A vlastně nejen jim, ono to totálně bizarní je. To je fakt jen pro fajnšmekry.

Já když v devadesátkách přijel do Itálie a natěšenej si zapnul TV, že se podívám na Juve a viděl tam maníka, co stojí u tabule a posouvá magnety jako reprízu právě vstřelenýho gólu, tak jsem si myslel, že si ze mě někdo dělá prdel.

https://www.youtube.com/watch?v=G58mKH_4VF0 tohle prostě nemůže nikdo pochopit

Jinak PL samozřejmě hraje dost do karet i to, že se tam mluví anglicky, to se pak dělá globální záběr výrazně líp.

Reagovat
10

oni to navíc pořád vysílají...

jako máloco je tak bizarní, jako italská TV, za to může Silvio to hovado

Reagovat
Zark

to člověk musí buď milovat, nebo nenávidět

Reagovat
Zark

děda crudeli tvle, co s ním vůbec je? U něj jsem si vždy myslel, že ho jednou jebne v přímém přenosu..

Jojo, Diretta stadio. Dnes už to tam ale taková divočina není, co

Reagovat
10

https://youtu.be/4aE8uWYXB30?t=33 tohle je z posledního kola...nevím, co ti k tomu mám víc říct

Reagovat
Zark

Ok, tak ono to furt ještě jede

To mě vrátilo o 15 let zpět alespoň <3

Reagovat
10

Jede, to dost symbolizuje italský boj s PL a snahou zasáhnout globální trh skanzen calcio

Reagovat
10

dneska mu je 80 let

Reagovat
romeo351

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial toto neoslovi masy ludi, urcite nie v zahranici. Ja som Crudeliho a celkovo Talianske vnimanie futbalu (mozno aj sveta) miloval.

Globalizacia je naprd v zmysle jednotvarnosti. Vsetko je rovnake, staci vymenit popisky, farby, ludi a nepoznas rozdiel. Chyba mi jedinecnost kultur, narodov. Potom pride Brazilia na MS a vsetci su z toho hotovy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

viz vejs, diky, moje chyba.

Reagovat
Zark

Reagovat
fenixLFC

btw vie sa kedy bude vyzrebovanie noveho rocnika serie, prosim?

Reagovat
Zark

To bych taky rád věděl, ale vypadá to, že si budeme muset ještě počkat. Oficiální datum losování ještě lega nezveřejnila, loňský los se konal vlastně přesně před rokem a to díky dřívějšímu začátku ligy o týden

Jediné, co jsem našel je informace, že by to mohlo být vylosováno o týden později než loni, takže začátek července +-. První zápas pak 19. Srpen(August)

Reagovat
fenixLFC

to bola prave tiez jedina informacia ktoru som nasiel, ze fanusikovia budu mat aspon mesiac pred prvym zpasom jasno. takze asi nijake aktualnejsie info ani nie su. kazdopadne vdaka

Reagovat
Zark

další amatérská věc od vedení ligy no

Plánuješ letos jít se podívat na Ranieriho Cagliari?

Reagovat
fenixLFC

jojo presne tak. ked som tam bol pred par rokmi tak som nestihol ked hrali s leedsom cez leto lebo ta komunikacia smerom navonok bola hodne spatna. ale uz to v meste jakz takz poznam, tento rok som si pobehal zapasy po europe takze som uz viac zvyknuty aj v tomto ohlade. len prave dufam ze mi to vyjde casovo a aj zrebom- ked budu mat v prvom domacom kole nejaky velky tim tak to moze byt narocnejsie so vstupenkami no

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Tak už je nalosováno

Reagovat
fenixLFC

jojo tiez som si na teba spomenul a rozmyslal kam to postnem respektive teda ked som videl datum. a vdaka za odkaz....pozeram ze ked som tam chcel ist v lete tak chytili prave inter...tak snad sa budu dat zohnat listky (co som pozeral obecne aj dalsie talianske kluby, tak to vyzera ovela komplikovanejsie nez inde, tak uvidime)...pripadne sa poelti do bologne a vyriesene

Reagovat
sinter

Reagovat
mesyas

PL se uz pomalinku stava superligpu, jeste tak 2-3 bohate majitele a uz se muzou prohlasit za superligu. Budou mit prachy tam pretahovat vsechny nadejne a světové hráče, konkurovat jim bude tak maximalne barca, real, bayern…mozna PsG, i kdyz ti sice prachy maji, ale nehrajou prestizni soutez. Za chvili se do Pl budou soustredit vsechny prachy a dulezite sponzory a na ostatni ligy nebudou davat nic. Tim utrpi celkove fotbal v evrope

Reagovat
Eichel

Reagovat
avicii

Nie a nie... ja si Sériu rad pozriem, keďže je tam asi najviac zaujímavých zápasov mimo PL ktoré sa často nekryju práve s PL..

Reagovat
fenixLFC

este ze si dodal ze sa nekryju s PL, pretoze bez tej poziadavky by som odporucil nemecku. na to sa pozera podstatne lepsie

Reagovat
avicii

Aj tu sledujem ak sa dá len to sa hrá väčšinou cez PL...Taliansku samozrejme chyba infraštruktúra, na tie štadióny sa nepozerá dobre

Reagovat
Phillipinho

Top arabsky klub no To je fakt skvela zprava pro fotbal

Reagovat
Golasso

Tady ty ropácké kluby jsou zlo.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Zark

Reagovat
Luc-Luc

Presne jebat ropacky umely sracky

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
kissak

Ty děláš jak kdyby si váš klub nikdy nepořídil hráče za raketu.

Reagovat
10

Hráč jako Tonali má být ten poslední, co se prodává, když už klub prodal i poslední masážní lehátko z šatny.

Tohle by se s italským majitelem nikdy nestalo. Američani na to prostě koukají jen optikou tabulky v Excelu, pro ně ty hodnoty absolutně nic neznamenají, což ukázali podruhé během měsíce.

Naštěstí jsou Italové dost fixovaní na svojí zemi (není divu), takže je dost velká šance, že se brzy do ligy vrátí. Život v Anglii, navíc v tak hnusném městě, je úplně jiný svět.

Reagovat
Seydou Doumbia

Potom zaleží, co je lepší. Ropacké kluby a nebo ty bohaté, které prostě budou vyhazovat dardy za hráče neustále (Chelsea, MC, NUFC, PSG) a nebo kluby, kde majitele serou na klub a jde jím jen o zisky...a dnes většina těch top týmu figuruje bud na jedné nebo druhé straně, že...

Reagovat
Rudnevs

No uprimne ani jedno alebo resp. niečo medzi tým.

Reagovat
10

"Ropacké kluby a nebo ty bohaté, které prostě budou vyhazovat dardy za hráče neustále (Chelsea, MC, NUFC, PSG)" cože?

Reagovat
Seydou Doumbia

Chelsea mi nezapadala do ropackych klubu tak jsem to klasivky blbě obkecal, jebat však to chápeš

Reagovat
mesyas

*byvalej ropackej klub, ale tihle americani jsou snad jeste vetsi tornado nez roman

Reagovat
mesyas

Tem by pomohlo mit zase mene penez na rozhazovani

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud jsou schopní postavit zalohu za 250 mega aniž by hráli poháry tak ano...myslím tim enza a caiceda

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
exot12

Asi si zabudol na Silvia koho všetkého predal

Reagovat
smazaný uživatel

Koho a za jakých okolností.

Reagovat
exot12

Kaká, Silva, Sheva….?

Reagovat
Kapřík

Mají tam hezký hradby. No, to je asi všechno podstatný.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kissak

Chapu, že Tonali hrozně moc znamená pro klub, ale Italové dostali nabídku a sami si musí vybrat buď ponechat kvalitního hráče a z nej udělat ikonu a legendu a nebo shrábnout balík peněz.

Reagovat
VTID94

Newcastle have included David Hancko on their shortlist for the new centre back.

The Magpies have inquired on Slovakian talent and the conditions to negotiate with Feyenoord.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Majk91

Reagovat
SunFells

Prý je ve Feyenoordu skvělý. Rozhodně má skvělé čísla.

Reagovat
SunFells

A Plíšková ho vyskautovala už ve Spartě, dobrá práce

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

To je no nevidím to na prestup hneď toto leto. Ak potvrdí alebo ešte vyhrotí formu budúcu sezónu tak môže ísť do lepšieho

Reagovat
Arnar Resmusonn

Letos byl lídr obrany a moc pomohl k titulu

Reagovat
Pablos

Sparta ho vychovala do velkého fotbalu

Reagovat
ACSeRw!n

jeste aby tam nevycnival, kdyz prestoupil ze lepsiho tymu do horsiho

Reagovat
Busby babes

tuhle jsem videl vlakno o Ajaxu, koho by meli koupit misto Timbera a Hancko byl prvni jmeno.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Arnar Resmusonn

Paráda, bude zajímavé ho sledovat vedle Guimaraese. Newcastle hned zasekl "velkou rybu" na přestupáku, tak uvidíme co dále. Ale jen ať se staví, v PL bude hned o něco zajímavěji.

Reagovat
Rudnevs

Tonali wanted to stay at Milan. When he was informed that the club absolutely wanted to sell him to bank €80M he broke down to tears. He thought about staying at Milan, which is the club of his heart, for his entire career and become one of the club’s ‘bandiera’

Kokoti, najprv Maldini a teraz toto Pôvodne som si myslel, že Tonali dostal štedrú ponuku a kývol na arabské peniažky, ale ako pozerám, tak za toto si môže AC samo. Tonali je v tom “nevinne”.

Reagovat
Talker

Může to udělat jak Lukaku. Jít do Newcastlu, tam žvanit a vybrečet si hostovačku zpátky v AC.

Reagovat
O.Giroud

Veď nikto ho nenútil s Newcastlom podpísať

Reagovat
Rudnevs

Práveže hej Nevravím, že na neho pri podpise mierili devinou, ale pokiaľ ho AC chcelo predať bez ohľadu na jeho názor, tak s tym nemohol moc narobiť.

Rovnako ako keď chce nejaky hráč odísť, klub nemá moc na výber a musí ho pustiť. Teraz to bolo len naopak. Samozrejme sú aj takí, čo by si nasilu nechali hráča alebo čo by nasilu ostali v klube, ktorý vás chce predať, ale nič nasilu neni dobre.

Reagovat
Gazdo

Pche taky Umtiti by ich vysmial

Reagovat
Bandita_Harry

alebo Bale ci Ozil, Tonalli je ale v inej situacii

Reagovat
Kiss Me Polka!

Cože? Není možné podepsat hráče bez jeho souhlasu, není otrok, který musí přijmout smluvní, protože mu ji klub vyjednal s jiným klubem

Reagovat
10

ano, ale trošku vám některým uniká to, že ten klub tě může snadno dostat do pozice, kdy radši podepíšeš jinde...některým hráčům může stačit už "jen" to, že ztratí důvěru a klub ho prodat chce

Reagovat
Rudnevs

Asi tak no. Vzťah hráč-klub je tak nejak vzájomný, na to aby fungoval dobre, tak musia chcieť obe strany. Zákonne ho nemôžu donútiť odísť, ale stačí, že ho proste chcú predať a nakoľko mu na tom klube záleží a asi ho to aj trochu raní, tak proste odíde. Samozrejme sa nájdu aj kokoti, ktorí si ten plat na just odsedia, ale toto neni ten prípad.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ti hráči, kteří dodrží platnou smlouvu rozhodně nejsou kokoti

Reagovat
Rudnevs

Ale sú… Keď sa ich chce klub zbaviť a oni proste trucujú a odsedia si to niekde na tribúne kvôli vysokému platu, škodia tým sebe i klubu. Viď Albert Streit v Schalke.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nikdo ten klub nenutil jim davat tak vysoky plat. je to jen a pouze jejich spatne rozhodnuti. uvedom si, ze pro hrace je to prve rade prace. tyhlety picoviny, ze by se hrac mel sehnout pred klubem a nenechat si zaplatit to, co mu patri podle smlouvy, je totalne pokrivene mysleni. do dokonalosti to dovedli v barcelone proti de jongovi nebo umtitimu

Reagovat
Seydou Doumbia

Máš tady většinou dobré názory, ale taky nesouhlasím. Trochu mi příjde že vidíš a uznáváš často jen tu dokolanou stránku klubu, hráčů a různých dalších věcí, ale ve světě ani ve fotbale to tak nefunguje. Každý občas dělá věci, které nejsou v souladu s tím nejlepším přesvědčením, ale někdy je nutné je udělat.

Reagovat
fenixLFC

tak ta zmluva je ale obojstranna. ked hrac napriek platnej zmluve chce odist tak za to je kritizovany, ked ju chce dodrzat tak taktiez? ta zmluva nefunguje len ako vyhoda pre klub- dobreho hraca si nechame ked ma zmluvu a ked sa ho chceme zbavit tak zmluva nezajem, ma odist. kontrakt je nielen zabezpeka klubu ze im hrac neodide predcasne zadarmo ale aj opacne- ze sa klub hraca nezbavi bez jeho zvolenia po dobu jeho trvania

Reagovat
smazaný uživatel

U Tonaliho který si snižoval plat aby mohl odejít do AC jsem přesvedčen, že byl "donucen" V mládí fanoušek a budoucí kapitán AC, který měl v plánu zůstat v týmu po celou kariéru. Né všichni prahnout po penězích, možná mu jen stačilo aby po skončení kariéry měl sochu, byl na plakatě co ja vím. Prostě ikona a legenda jako to v Italii bývalo.

Jenže když vyhodí tvoji ikonu Maldiniho, který chtěl více peněz na zlepšení týmu. To zamrzí.... Ale aby ti řekli, že jestli nepříjme nabídku Newcastlu tak mu stejně smlouvu neprodlouží - to pro něj znamenolo, že stejně v týmů nezůstane po celou kariéru a asi ho to i osobně ranilo. Naštěstí Newcastle má rozumného trenéra a tým skládaji krasně a systematicky... Myslim, že si nový tým zamiluje.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Měl smlouvu do roku 27... To myslím, že je dost dlouhá doba na to, aby nemusel teď resit případne neprodlouzeni.

A taky neverim, že by hráče s cenou kolem 50 Mega a velkou popularitou mezi fans jen tak drželi mimo kádr, kdyby ted odmítl prestup.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Talker

Vždyť loni prý podepsal smlouvu do 2027, takže nebyl v pozici, že by ho mohli prodat, kdyby nechtěl.

Reagovat
romeo351

Tak jasně že nenutil, ale nedivil bych se, kdyby svým způsobem na něj bylo tlačeno, že to musí udělat kvůli svému týmu. Ta cena je odporně vysoká za něj. Samozřejmě jsou to jen takové úvahy, avšak vzpomeň, jak to bylo v případě T.Silvy do PSG

Reagovat
O.Giroud

No skôr ma pobavila tá správa o slzách a ako chcel ostať v AC celú kariéru. Keby to bola pravda tak asi bude viac bojovať o to aby zostal. A nie, že pri prvej špekulácií o prestupe do Newcastle už je skoro prestup hotový.

Reagovat
10

vy z tý PL máte hodně pokřivenou realitu, tohle jsou pro vás očividně věci, který nedokážete vůbec pochopit...

Reagovat
O.Giroud

Nedokážem pochopiť maximálne tak tvoj mindrák z PL. Ale tak vysvetli mi to, borec chcel byť zrejme legenda AC oni mu povedali, že ho chcú predať a on hneď balí, ešte do Newcastle.

Reagovat
10

mindrák z PL...chlapče

myslím, že to v týhle diskusi zaznělo už několikrát, jen o pár řádků výš

Reagovat
O.Giroud

no možno raz presvedčíš sám seba, že ho nemáš no, inak nechápem tú tvoju reakciu a druhú časť zas ignoruješ lebo ťa zaujíma len to kde som použil PL. Fighting!

Reagovat
10

nejste s fenixem nějak příbuzný?

píšu ti, že tady to vysvětlení, jak může klub donutit hráče k odchodu, zaznělo několikrát, jen pár řádků nahoře, viz třeba https://www.eurofotbal.cz/clanky/italsky-zaloznik-tonali-miri-z-ac-milan-do-newcastlu-630662/?forum=1#post14358448 a pod tím rudnevs

Reagovat
O.Giroud

A ja som na to napísal, že ak hovorí ako chcel byť celú kariéru v AC Milan tak nejak lahko odchádza len preto, že vedenie chcelo. Wow. Proste vedenie chce aby išiel do "nejakého" Newcastle z tímu ako AC Milan a tu sa ide hovoriť, že ako on nechcel ísť ale musí agent povie, že prišla ponuka, ktorá sa neodmieta ako pre klub tak pre hráča, on má podpísať zmluvu na 6 rokov takže ani žiadna možnosť, že by pomohol teda AC peniazmi a za rok, dva sa vrátil keď už ho tak miluje

Mne išlo v tomto vlákne len o toto. Proste borec odišiel do PL za lepšími peniazmi. do lepšej ligy a slzy boli maximálne akurát z toho, že mu bude chýbať pár kamarátov a nie nejaké, že vedenie ho donútilo prosim vás

Reagovat
10

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
fenixLFC

to je zas prehanka a pravda bude niekde uprostred. neverim tomu ze to bolo uplne jeho rozhodnutie a ze motivaciou bolo ist si zahrat lepsiu ligu za lepsie peniaze, pretoze by pokojne pokracoval dalej v AC. zaroven mi ale pride prehnane aj tvrdenie toho ze ho donutili odist a on nemal moznosti ako sa branit. beztak mu vysvetlili ze to je pre klub prilis dobra ponuka na to aby to odmietli a presvedcili ho k odchodu

Reagovat
O.Giroud

Jasné, že ho vedenie AC neprosilo na kolenách aby ostal, ale ani on ich určite neprosil aby ho nepredávali a o to mi hlavne išlo aby sa všetko nehádzalo len na vedenie, stále mohli predať Thea, Leaa alebo Maignana za pekné sumy. Tiež mi príde zvláštne, že svojmu najlepšiemu alebo jednému z najlepších hráčov chcú akože nanútiť "nejaký" Newcastle. Áno, uhrali teraz TOP 4 a budú hrať LM, majú peniaze a vyzerá to lepšie ako keď LM uhral Leicester, ktorý aj ligu vyhral, ale nikde nie je písané, že teraz budú TOP 4 uhrávať každý rok a bojovať o titul v LM.

Čiže hej, predať ho asi chceli ale keby prišiel a povedal, že Newcastle ma fakt nezaujíma tak by ich to asi vytočilo, ale nemohli by nič a pochybujem, že by prišlo nejaký trest a vysedávanie do konca zmluvy na tribúne

Reagovat
fenixLFC

tak ono hlavne 80 mega za tonalliho je ohromna palka ktoru musia proste prijat. ale inak mas pravdu s tym koncom, sotva by ho nechali vyhnit na tribune, to by si proti sebe postvali fanusikov tak ako tak

Reagovat
fenixLFC

je to talian, ti maju hystericke reakcie pri vsetkom

Reagovat
Kapřík

Xenofobe!!! Negativne stereotypizovat národ? Chucpe!!

Reagovat
valloire

stejně jako černoši ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to nejspíš obhájil tím, že klubu, který zboznuje, pomáhá.

Stejně odcházel Aquilani z AS do Live.

Reagovat
O.Giroud

A prečo teda radšej nepresvedčil vedenie, že on je pre AC ten pravý l, budúca legenda a nech predaju Lesa či Thea? resp. maaignana ak potrebujú peniaze, oni narozdiel od neho asi nemajú tú ambíciu celú kariéru stráviť v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl on přesvěčovat vedení, od toho hraje.

Maignan je půlku sezony zraněný, Theo je pacient, kterého nenávidá celá liga, Leao neviditelný polovinu zápasů.

Nabídka přišla za Tonaliho, tak jde.

Reagovat
O.Giroud

Tak sa Maignan zranil, a keď niekoho nenávidí celá liga tak ho automaticky nikto nekúpi? Hráč je to kvalitný a Leao by sa tiež predal slušne. No jde, lebo prišla ponuka oni povedali, že to prijmu ak tam chce ísť a on chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve chvíli, kdy tě klub zaproda, nemůžeš zůstat. Kdyby to odmítl, v klubu by bylo dusno, a řešilo by se to znovu v zimě a dalším létě.

Reagovat
10

Reagovat
O.Giroud

Veď ho chcel Newcastle, neviem prečo by si malo vedenie myslieť, že by tam chcel ísť. Asi už bola taká dohoda medzi agentom a Newcastlom dávno predtým a poplakal si od šťastia, že si zahrá kvalitnú ligu(ahoj 10) a zarobí slušné peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Hodně velké zrcadlo tomu nastavil Barella. Jsem si jistý, že Tonali odmítnul, ale klub mu řekl, že ty peníze potřebuje a chce ho prodat, a v té chvíli nejspíš povolil.

Proč dělat pekla, nejsou všichni takoví.

Tonali je samozřejmě profesionál, půjde do Newcastle hrát jak nejlépe umí, ale ta hořkost v něm bude dlouho.

Reagovat
O.Giroud

Penize potrebuje, ale ma tam Maignana, Thea alebo Leaa. Nemohli ich ziskat predajom tychto, kt. asi nechcu ukoncit kariery v AC? Takže stále mi viac ako blbosť príde, že by Tonali nejak výrazne protestoval a ešte ak podpíše fakt 6 ročný kontrakt

Reagovat
fenixLFC

tak za nich este ziadna ponuka este nedosla nie? a este k tomu takto prepalena. takze z pohladu AC dava zmysel zbavit sa hraca za podstatne viac nez je jeho hodnota nez si ho nechat kvoli tomu ze mozno preda niekoho ineho. v pripade ze im pozadovane prachy nikto neda tak nakoniec nemus vyjst ani jeden prestup a peniaze nebudu

Reagovat
O.Giroud

Neviem, ale minimalne okolo Leaa bolo velke halo a Maigna s Theom su kvalitní hráči s najlepšími rokmi pred sebou, takže pri dnešných cenách by sa mi nechcelo veriť, že by ich predali za málo. Ja skôr hovorím o tom, že ak by potrebovali nutne peniaze tak by ich mohli ponúknuť a ponuky by už prišli. Ale už ma to nebaví v podstate písať stále to isté, mne išlo hlavne o to, že Tonali tu nie je nejaká obeť prinútená k odchodu bez toho aby mal vôbec nejaké právo k tomu niečo povedať a nejaké hlúposti typu, že by presedel na tribúne alebo by on mal trucovať lebo chcel zostať mi moc nedávajú zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dlouhodobe kontrakty jsou kvůli amortizavi, Chelsea to rozjela, pojedou to všichni co utrácí stamiliony.

Reagovat
O.Giroud

ale borec mohol podpísať teda na 3 roky a po 2-3 rokoch sa vrátiť do teda toho svojeho klubu a bola by to win-win situácia nie? AC by dostalo peniaze a on by sa vrátil do svojeho klubu, to už by mu snáď dovolili.

Reagovat
smazaný uživatel

AC nebude mít peníze, aby ho koupili.

A na 3 roky nikdo smlouvy tak mladým a drahým hráčům nedává přece.

Reagovat
Bandita_Harry

trénovať oddelené a sedieť na tribúne to fakt chceš

Reagovat
O.Giroud

Jasné, určite by ho posadili

Reagovat
mesyas

To se ti rekne, kdyz ti majitele daji najevo, ze te chteji prodat tak nebudes jako sracka a nezůstaneš

Reagovat
O.Giroud

No vo väčšine prípadov hej, ale ak už teda je pravda že tam chcel odohrať celú kariéru, mal sa rozplakať, že ho chcú predať tak mi príde zvláštne, že to je nejak rýchlo vybavené

Reagovat
Bayern +

V PL mu neverím. Podľa mňa prvý debilný a predražený prestup Newcastlu.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Rudnevs

Blbý prestup pre všetkých, zvlášť ešte pokiaľ tam ten hráč na 100% nechcel, tak za tú cenu to môže byť prešľap.

Reagovat
avicii

podľa mňa tiež, taky ten ropacky ťah mi to príde

Reagovat
Hlahart

FAntastický hráč pro Newcastle. Imho on a Barella jsou profil hráče, na který bychom měli cílit spíše, než na Mounta

Reagovat
YNWA__MSN

A to bylo keců jak jde Seria A nahoru, když mají 3 celky ve finále evropských pohárů a rozhodně se nejedná o anomálii

Jinak v Anglii se nijak moc neprosadí a tak za 3 roky zpátky někam do Juve

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Shevchenko

Zpětně ten odchod Maldiniho hned dává smysl, je fakt smutné jak se ten pozitivní vývoj posledních let během jednoho měsíce úplně posral. Už mě to nebaví dál sledovat. Momentální vedení podporovat nechci. Proč teda neprodali Leaa? A měli by nějakých 120 mega, tohle by fanoušci pochopili a nikdo by asi nebyl tolik nasraný.

Škoda že nevyšla ta superliga, tohle byla jedna z cest a možná jediná reálná cesta dostat se z těhle sraček.

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíš že se podaří Leaa udržet toto léto? Přestupák teprve začal, velké přestupy ještě příjdou.

Reagovat
Shevchenko

Já už nevím co čekat, ale nemyslím si, že ho budou chtít prodávat.

Reagovat
fRRR

Já si myslím, že teď by to nedávalo smysl, ledaže by přišla nabídka od PSG která se nedá odmítnout (aka prodaj Mbappého a koupěj Leaa za 150). Tonaliho prodej měl financovat letošní přestupový okno, další velkej prodej bych čekal max příští přestupový okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy za Mbappe ho utratí spíš za Osimhena, potřebuji snipera.

Reagovat
fRRR

Pravda, ale spíš jsem tím myslel to, že podle mě nikdo jinej na trhu teď za Leaa ty peníze nevyplázne nebo nemá důvod vypláznout. Pokud střelí Mbappého, tak budou potřebovat nejen snipera, ale i levý křídlo. Jen jsem tím chtěl říct, že podle mě nikdo jinej nemá důvod nebo peníze ho teď kupovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Je pryč Messi, Mbappé pokud odejde a Neymar je furt zraněný tak se jím určitě hodí více hráčů než jen Osimhen. Leoš do PSG by mohl být reálný, někdo tam hrát musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však si můžou koupit dva útoky.

Reagovat
fenixLFC

nadavat na ropakov a bohatu PL to ano, ale ked nemate prachy vy tak aj superliga ti je dobra

Reagovat
VTID94

Reagovat
Shevchenko

Bože drž hubu už

Reagovat
Shevchenko

Kde konkrétně nadávám na PL?

Reagovat
10

on asi fakt píše z nějaký Jedličkárny, kde se léčí s paranoiou...

Reagovat
10

byla to jediná reálná šance, Agnelli to říkal už 10 let zpátky...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
romeo351

Byla to šance max tak pro Juve, AC, Inter, možná Roma. Zbytek SA by se v tom systému stal pouze farmou těchto týmů. Někdo namítne, že to už tak funguje, ale ani zdaleka - nelze brzdit trh ani touhu hráčů prosadit se, ale pořád je ještě alespoň částečná možnost volby, rozhodnout se

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Řím vůbec. Možná by teklo do klubu víc peněz, ale díky zesílení těch silných bychom zůstali ve stínu už navždy.

Reagovat
Byleth

Chápu to správně, že pro fans AC je to něco, jako kdybychom prodali Kimmicha za peníze třeba do Paříže?

Reagovat
Rudnevs

V podstate ano.

Reagovat
Kapřík

Ještě si k tomu představ, že by Kimmich byl jediný Němec pravidelně hrající v základu. Hodně je to bolí.

Reagovat
10

je tam Calabria...ale pak už jen Pobega na lavičce a žádný jiný Ital blízko základu není, to je dost smutný

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel realita současného fotbalu. Na druhou stranu vykupování Ligue 1 by jim dlouhodobě mohlo přinášet zajímavé hráče a úspěch, jako když přivedli Leaa a Maignana.

Reagovat
Kapřík

To je, navíc Calabria ač kapitán byl teď v základu jen asi v polovině zápasů. Velká bída.

Reagovat
Byleth

Au. Umím si představit, že bych pak klub začal míň sledovat. Něco jako když se vyhodil Julian a nabral se Tuchel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich je už v zásadě současnou ikonou, v Bayernu je od r. 2015, kdežto Tonali teprve tři sezony, ale obecně se čekalo, že se takovým Kimmichem stane.

Reagovat
Hachim Mastour

Welcome Rice?

Reagovat
Golasso

Jestli jsou poslední zprávy pravdivé, tak teď je to na nás. Snad pošleme rozumnou nabídku a nebudeme se handrkovat, nebo se WHU s Ricem naserou a půjde do City.

Reagovat
fRRR

Hrozně bych mu přál, aby se mu dařilo. Ale zároveň ho chci vidět zpátky. Někdy.

Pokud teď vedení nepřivede alespoň dva záložníky do základu, útočníka do základu a pravý křídlo do základu, tak to bude naprosto oprávněně nezvládnutej a debilní krok. Prodávat Tonaliho za 80m a pak půlku rovnou vyhodit za Frattesiho je fakt hovadina, nechápu proč se nejde po SMS víc. Hotovej hráč a - když pominu jiné pozice a Tonaliho milánskou duši - kvalitativní upgrade.

Reagovat
LesyJePan

Po Frattesim sa podľa mňa nepôjde, len sa toho chytili média, lebo sa to núka po odchode Tonaliho. Bude sa riešiť niekto iný, Milinkovic asi nie lebo nie je mladý. Ale kto vie.

Frattesi mi ináč vôbec nepasuje do našej zálohy, a už vôbec nie ku Bennacerovi.

Reagovat
fRRR

To mam stejne. SMS mi jen prijde skvelej, ale jak rikas, nepasuje do toho, po cem normalne jdeme. Ale byl by skvelej, i kdyby stejne bylo potreba dalsiho defenzivniho zaloznika - ono cela zaloha bude potreba prestavet, i vzhledem k absencim Bennacera.

Reagovat
El Cid z City

Pochopil, že je třeba se posunout a kde jinde než v nejlepší lize světa, že?

Reagovat
10

LM hrál, dokonce až do semifinále

Reagovat
cresposuper

Zly prestup pre vsetky tri strany.

Reagovat
noustres

Zlý? Prečo? On si nepřeje výplatu?

Reagovat
Shevchenko

Přál si zůstat v AC, jde btw výplatu měl.

Reagovat
noustres

Ale tak to je přece logický, že budeš říkat to, co se líbí aktuálnímu zaměstnavateli. Pak se líbíš a nemáš problémy a vřelá slova ohřejí i fanoušky AC.

Reagovat
Godwinson

Zejmene v tehle sezone, kdyz jsem AC videl, prisel mi takovy nijaky. Zajimalo by me, co se stalo s Barellou. Jestli se mu tam nechtelo nebo Inter nechtel prodavat.

Pokud byla ale cena treba o 30 vetsi, i tak bych sahl po Barellovi bez vahani. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Barella si dupnul už pri prvním otukani a tím to skončilo, majitel netlačí na pilu.

Někdy nestačí jen poslat 70 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Inter počítal s prodejem Onany, kde má plusvalenzu 100% a gólmana sežene vždycky.

Reagovat
mastakillah

Barella je ze sportovního hlediska jinde, jak Tonali. To by pro ligu bylo ještě větší oslabení, jak takto. Z pohledu AC je to ale prostě špatně no ...

Reagovat
10

Barella, kterej je nesnesitelně teatrální a simulující i pro většinu Italů, na to bych se v PL podíval rád, ten by možná udělal calciu největší službu v tom, že už by se další kluby bály Italy brát

to by byl okamžitě největší oblíbenec na 19 stadionech v lize

Reagovat
fRRR

Newcastle mel misto Tonaliho poridit jeho a Thea, to by tu Serii A pak nechali na pokoji.

Reagovat
Godwinson

Souhlas, v tom je otravne perfektni, ale zase jemu bych veril, ze to da i na tom konci sveta a bude uplnej top.

Reagovat
10

čistě fotbalově bez debat, ale zrovna on na mě působí jako typ, co by měl problémy s aklimatizací mimo Itálii...u Tonaliho ten pocit nemám, působí na mě jako mnohem odolnější osobnost

Reagovat
Godwinson

Tak to je zajimavy, mam to u nich uplne opacne. Barella mi prijde jako hrac, co bude skvely i v tymu plnych zmrdu jako Lukaku, kterym se nechce. I kdyz tym stoji za hovno.

Tonali me letos uplne nenadchl, tak uvidime. Ja budu rad, kdyz bude skvelej.

Reagovat
10

Nebyl úplně konzistentní, stejně jako celé AC, ale pořád ukazoval velkou kvalitu. Taky je potřeba vzít v potaz, že ten závěr sezony táhnul vedle Kruniće. Teď vedle Bruna to bude asi jiná písnička.

Jeho vliv na tým se tady imho dost podceňuje, já si nemyslím, že by třeba odchod Thea byl pro AC větší problém, podle mě se AC tímhle odchodem herní vyváženost týmu výrazně rozpadne.

Reagovat
Godwinson

Ono ve vysledku to bude stejne o hlave. Z Milana do Newcastlu, nic snadneho. Tim spis pokud tam byla kolem toho prestupu byla nejaka zla krev. Ale zase Newcastle jako tym ted fakt funguje, tak snad ukaze, na co ma

Reagovat
10

Reagovat
Panděvova ofina

Sledoval jsem většinu zápasů AC u musím oponovat v tom, že letos byl Tonali sám o sobě docela tragickej. Jediné, co má dle mého lepší .než neustále srovnávaný Barella je bojovnost, mentalita a taková ta vůdčí osobnost. Letos kazil hodně jednoduchých nahrávek, mnohokrát tím dostal obranu do nepříjemností a v defenzivní činosti taky nějak extra nevyčníval.

Minulý rok to snesl vyšší parametry a určitě byl jeden z hlavních protagonistů úspěchu, ale letos fakt ne.

Těch čistých 60 mega, které AC inkasovalo je asi i dost, ale mám pocit, že i kdyby to bylo o dvacet víc, tak to úblížilo klubu a fanouškům víc, než odchod Thea, nebo Maignana.

Reagovat
LesyJePan

za hodnotenie Tonaliho sezony

Maignan by bol väčším oslabením

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V anglii mu věřím. Zálohu si časem podmaní a bude top v Premier league... viděl jsem téměř každý zápas AC a proti silným týmum byl vždy TOP. ... v premier league jsou samé Top týmy takže toho chlapce bude plné hřiště a moc se na něj těším

Reagovat
mesyas

Jak prosim te hraje Tomori? Zapadl nebo si drzi nejaky standart?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomori minulá sezona bravurní. Tato sezona byla opoznání horší. Je výbušný, agresivní, to se mi líbilo. Moderní obránce na kterého se hezky dívalo. V důležitých zápasech měl dost kiksů. Hlavně ve velkém vápně. Kolikrát šel nesmyslně agresivně do souboje a byly z toho penalty. Ale jinak sympaťák a pořád má AC co nabídnout. Spíše jestli bude chtít když ted AC se vydává směřem zdá se bez velkých abicí...

Reagovat
10

Tragickej?

To si asi neviděl zápasy s Neapolí, s Tottenhamem, s Juve...svezl se s výkonama AC, ale "tragickej" hráč se těžko dostane na známku 6.2.

Uvidíš příští sezonu, jak bez něj budou v prdeli.

Reagovat
Panděvova ofina

Bez něj budou v prdeli, o tom jsem přesvědčen, ale spíš z hlediska motivace a mentality na hřišti, když přišli o „nejbojovnější" hráče týmu. Pokud ale přivedou např. Fratessiho, tak to nebude taková ztráta, minimálně kvality, čísel a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

AC bez Tonaliho bude na hřišti Krunič a kdo ví kdo ještě :)) Ale Tonali byl srdce týmu a lidi si na to budou těžce zvykat. Bez něj to bude hodně těžké s psychické i herní stránky. Kdo hrál fotbal na kterékoliv úrovni a ví, že někdo výborný se nedostavil na zápas tak mu v hlavě projelo kurva, že jsem dojel taky to bude zase zápas nahovno :D

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Tady se docela zapomíná na fakt, že Tonali je o tři roky mladší a v Miláně hraje jen o jednu sezónu méně než Barella, co se týče talentu, tak tam je Sandro taky považován za vzácnějšího hráče než Ballerína. Kdybych si měl vybrat, koho bych chtěl z těch dvou nadále vidět v lize, tak jednoznačně Tonaliho.

Reagovat
10

Reagovat
10

Barella je imho typologicky mnohem snáž nahraditelnej hráč, když za něj za třetinu peněz dosadíš Frattesiho, tak ten rozdíl a efekt na hru Interu nebude tak výraznej, jako když AC bude nahrazovat Tonaliho, za něj v lize náhradu nevidím

Reagovat
Zark

Přesně tak, nakonec jak už jsi psal jinde. Onanu by mohli nahradit Vicariem, Barellu Frattesim a byli by všichni spokojeni. Takže za to ve výsledku může zase ten inter

Reagovat
10

Divím se, že to takhle Beppe neudělal, protože to měl přímo před sebou. A on tyhle na první pohled jednoduchý logický kroky dělal vždycky. Ale už se Škriniarem bylo vidět, že trošku ztrácí cit

Ale jestli teď prodá pro mě nijak zvlášť skvělýho Onanu za 50m+ do United, tak mu ho pořád docela zbývá, včetně štěstí jako prase.

Reagovat
Zark

Jo on i toho Onanu udělal jako free agenta, tvle

Uvidíme s čím přijde, možná vidí logické kroky jinde, kdoví, každopádně levné varianty na brankáře najde určitě, jak v lize, tak někde odjinud. To se nebojím.

Handanovic jsem četl, že by mohl prodloužit a být jako dvojka do 40ti, z Francie se jim vrací ještě Radu po prý povedené sezóně (ikdyž si ho pamatujeme trochu jinak ).

Reagovat
Zark

Reagovat
CubONE

Podla zurnalistov z Newcastlu ta ponuka na Barellu ani nakoniec nebola podana.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mato178178

hmm nie je ten barella trochu lepsi? a tusim ze by ho predali aj za menej

Reagovat
stuff

Tak ono 80 za hraca kvalit Tonaliho si fakt nemoze nikto v ita dovolit odmietnut.

Ak by sa este predal za podobne/vacsie love leao, tak s rozumnym sportovym riaditelom sa da posilnit pol zakladnej zostavy.

A bol by som opatrny aj s tym Tonaliho placom. Ved kazdy si musi u svojho timu pamatat niekolko hracov, ktorych sa tim nevedel zbavit jednoducho preto, ze ten hrac poodmietal plno ponuk, co sa mu nepacili. Zas sa netvarme, ze Tonaliho kupili bez jeho suhlasu jednym klikom na ebayi.

Reagovat
Godwinson

Souhlas. Tyhle kecy, jak nechtel a donutili ho jsou v dnesni dobe, kdy si hraci stavi hlavu a vodi si kluby, uplne smesny.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně hráč jako takový je profesionál tak si úplně nemyslím že to byl ze všech zúčastněných stran špatný krok. NUFC trochu preplatili hráče, který kvalitu má a je schopný ji ukázat i v PL.

Reagovat
Kluivert9

Velká ztráta pro AC a celou Serii A. Nějaké spekulace koho chce AC v tomto přestupáku přivést?

Reagovat
Seydou Doumbia

Poslední spekulací jsem četl že chtějí Markuse Thurama, ale je blíž Interu. Potom ještě nějaký Tijjani Reinders z Alkmaaru jestli to píšu dobře.

Reagovat
Kluivert9

Hm, tak to nejsou úplně jména, kterými by se dal ospravedlnit prodej Tonaliho...

Reagovat
Godwinson

Jjhh

Reagovat
Godwinson

Zkousel jsem. Mne na tebe neslo reagovat

Pointa byla, ze je vtipny jaky maji Thuramovci hype.

Reagovat
fRRR

Marcuse nakonec uklohne Inter, s docela velkym platem, myslim ze muzeme byt radi, ze jsme se mu vyhnuli, i kdyz pro PR AC je to dalsi potupa

Reagovat
Slavia10

Tak pro AC je Thuram zbytečný, když je tam Origi

Reagovat
fRRR

Reagovat
Seydou Doumbia

Nepříjde ti oprávněný? Thuram dává celkem dost golu za Gladbach, samozřejmě na City ani Real to není, ale Inter/AC asi v klidu posila pro ně...Khephren je velký talent, podobně jako každý 20 letý francouz v dnešním fotbale

Reagovat
Hachim Mastour

Som rád, že Odegaard je v TOP 5 chances created

Reagovat
SunFells

Gross je absolutní ikona Brightonu.

Reagovat
Wazza228

Bruno

Reagovat
SunFells

Odegaard: “I challenge anyone to come away from a meeting with Arteta and not believe everything he tells you.’

Si pamatuju, jak se tu řešilo kvůli klaunům jako Guendouzi a Aubameyang že Arteta je špatný man-manager. Je top stratég, ale tohle je imo jeho největší kvalita, tímhle proměnil klub.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

uz by mohl podepsat taky

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak Arsenal má ve vedení víc takových specialistů, tohle nám jde Ne vážně, Mikel je frajer, ale Auba není klaun.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Teda vůbec to nechápu, ale EF těmi přestupy neskutečně ožil

Reagovat
Pablos

tak je fakt že děcka z fif apod. už ani fotbal nezajímá, ale zajímá je to komerční okolo

Reagovat
Pablos

a ve škole už se neučí

Reagovat
Salfovic

Řekl bych, že dost harantů sem píše i při vyučování.

Reagovat
eder

Tak určitě. A jakými přestupy vlastně?

Reagovat
ZB 07

i u některých zápasů je poslední dobou skoro stejně komentů jak dřív mi přijde. Snad to vydrží i po začátku sezony.

Reagovat
jk

Sandro Tonali has been forced out of AC Milan by the club's hierarchy. He never wanted to leave.

The player broke down in tears when he was told he had to move because the club needed the money from his sale.

(Source: La Republica)

Reagovat
Coutinho10

hodně zajímavý, že by šel za Dubravkou

Newcastle United are considering Feyenoord defender David Hancko as a cover option at left-sided centre back.

https://twitter.com/MailSport/status/1672580338097299456?t=yNjyrloNfCmB68LbqYOuHA&s=19

Reagovat
Coutinho10

aha, už to je vejš na starým EF bych to rozpoznal líp

Reagovat
VTID94

Reagovat
Coutinho10

nicméně o tom, že do Newcastlu ten Tonalli nechtěl jít, tak i dost dalších lidí si nevšimnulo, že se to řešilo výš a několikrát tady tu zprávu během odpoledne zopakovali, takže nejsem sám

Reagovat
fenixLFC

a bude tam este vobec dubravka?

Reagovat
Coutinho10

já bych řekl, že se tam bude asi chtít udržet a možná kvůli Hanckovi o to víc přeci jenom může bejt nějaký zranění u Popa a je v bráně a chytá třeba i LM

nevím, kdo by ho teď chtěl...řekl bych, že tu šanci odejít třeba do Leicesteru nastálo prováhal

Reagovat
kissak

To záleží na tom zdali bude chtit dělat dvojku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells
Reagovat
VTID94

Aj by mi ho bolo ľúto ale sám spravil p*covinu tak mu treba

Reagovat
Busby babes
Reagovat
CubONE

Uno di noi

Reagovat
Whitemedia

Na ef bojuje felix s polovinou italské sekce a ve světě Wengerovci jedou na Moskvu. To je ale den

Reagovat
Godwinson

Takhle jim nerikej. To by dost snizilo jejich sanci na uspech.

Reagovat
SunFells

Dostuduj si.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

tak uz vieme preco to otocili

Reagovat
Whitemedia

Omlouvám se, je to fenix.

Reagovat
Salfovic

Měl jsi pravdu, byli to Wengerovci, ve finiši se posrali.

Reagovat
Whitemedia

Mám hodně často pravdu a ruský Pohlreich, co si to pojmenuje po Wengerovi, mě nemohl dostat.

Reagovat
Talker

Přijde mi zajímavé to, že tu fanoušci AC a celkově z SA řeší, že ho k tomu klub dotlačil.

Tonali podepsal podle všeho smlouvu (co jsem našel) do roku 2027. Klidně mohl říct, že prostě nechce odejít. Co by klub udělal, posadil ho na tribunu a prodal za rok za 30? Nebo by se na něj naštvali fanoušci?

Tohle není hráč, kterého se klub chce zbavit za každou cenu, tohle není problémový hráč, který by odmítal trenovat, hrát za tým a podobně.

Hráč možná byl zklamaný z toho, že nezůstane, ale ve výsledku mu to neoznámili ve stylu "přestupuješ do Newcastlu, deal with it", ale spíš ve stylu "hele máme za tebe nabídku, kterou chceme vzít, dohodni si personal terms" a on si dohodl něco, co mu prostě ve výsledku vyhovovalo.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze ho k tomu dotlacili. a ano, on mohl rict, ze nikam nejde ale poskodil by tim uplne vsechny.

Reagovat
Talker

Tak určitě tam tlak na něj byl, ale reálně vzhledem k tomu, jakou moc mají hráči (viz Lukaku, který přestoupil za 100 mega a čtvrt roku poté si pustil hubu na špacír a o rok později si vytrucoval hostovačku za drobné do Interu), tak mi to nepřijde reálné, že by nemohl zůstat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
O.Giroud

Bavíme sa o Newcastle preboha. Ešte by som možno pochopil keby sa jedná o Chelsea, ManCity alebo ManUtd, kde by si aspoň polepšil. Ale nemôžu mu nanútiť Newcastle, áno možno s nimi treba počítať do budúcna, ale stále je to také, že ruku do ohňa by za nich nikto nedal, že teraz budú pravidelne v TOP 4 a v LM hrávať o titul. Tam museli vedieť, že ten záujem od Tonaliho nejaký je

Reagovat
Busby babes

ano a? v cem se jako rozchazi to, ze hrac nechtel odejit, klub ho k tomu dotlacil: hele dostali jsme uzasnou nabidku, kterou si nemuzeme dovolit odmitnout a pomuze to celkove fungovani klubu.... kdyby nejak trucoval, tak si pomuze v cem? rozjebou se vztahy uplne, nejspis by to melo i vliv na jeho vykonnost atd atd. a jde to klubu, co bude pristi rok hrat LM a do budoucna bude chtit vyhravat titulu a bude k tomu mit prostredky.

Reagovat
O.Giroud

Že kvôli jednej sezóne to ešte nemusí byť nejaké veľké lákadlo pre hráčov? Vyzerá to asi síce lepšie ako Leicester, ktorý narozdiel od nich tú ligu aspoň vyhral, ale tiež to automaticky nemusí znamenať, že teraz už budú v TOP 4 každý rok a v LM uhrávať postup zo skupiny lebo majú peniaze. A neviem kde beriete všetci tú istotu nejakých rozjebaných vzťahov za to, že by odmietol nejaký prestup. Možno keby tento predaj je ich jediná nádej na nejaké prežitie tak ok, ale stále tam majú hráčov ako Theo, Maignan, Leao...

Reagovat
Busby babes

Leicester nema a nikdy nemel financni silu se prosadit dlouhodobe. Newcastle je nejbohatsi klub sveta. ja bych tam jisty rozdil videl.

Jinak kazdy rok v top 4 asi nebudou, to nebude asi zadny klub v Anglii. Je tu 6-8 tymu, ktere maji kvalitu a moznosti tu top 4 udelat.

Reagovat
O.Giroud

Ale stále je to neznáma aby boli nejakým veľkým lákadlom a neviem či ako jedného z najlepších hráčov tímu ako AC by má momentálne mal zdvihnúť zo stoličky Newcastle. Takže ako hovorím, tam muselo vedenie AC možno cez agenta vedieť, že by záujem Tonaliho hrať v Newcastle bol a tak sa to celé dohodlo.

Reagovat
Busby babes

ale tak jasne ze mu nikdo nedrzel pistoli u hlavy. a ocividne to neni neprekonatelnej odpor, kdyz s tim prestupem vysledne souhlasi. Jen rikam, ze on by z nejakeho trucovani nic nemel, jen by si sam uskodil...

Reagovat
O.Giroud

ale zas tu si nemyslím, že by nejaký problém nastal. Možno sú nejaké prípady takto z hlavy neviem alebo som ani nezachytil, ale je to predsa iné keď chce odísť hráč a začne trucovať a keď ho chcú predať a urazí sa majiteľ môže si ho síce nejak odstaviť, ale šiel by zbytočne sám proti sebe keďže ho platí

Reagovat
Salfovic

V Itálii bych si tím nebyl tak jistej. Znáš to, do minuty bude na smlouvě buď tvůj podpis nebo tvůj mozek.

Reagovat
Busby babes

a tu jistotu nema ani v AC, sice posledni 3 roky skoncili v top 4 ale predtim asi 8 let byli mimo.

Reagovat
O.Giroud

no v podstate ani teraz by nemali LM keby Juve nemalo trest, ale tak to AC je aspoň teda jeho vysnený klub no

Reagovat
Busby babes

prave.

hele ve vysledku jsou tohle jen reci, v 99 procentech pripadu. a pokud nekeca, tak i tak si muze rict: no, sen jsem si splnil...

Druha vec je, ze tyhle debaty se tu vedly, kdyz nastupovalo City nebo Chelsea. a stejne tam ti hraci chodili. jistotu ve súportu nema nikdy nikdo.

Reagovat
O.Giroud

Ja ako nehovorím, že by tam Tonali nechcel ísť alebo kľudne aj Leao alebo neviem kto sa berie za ich najlepšieho hráča, akurát by mi prišlo také trúfalé od vedenia AC prinútiť hráča odísť do tímu ako Newcastle, aj keď tá budúcnosť vyzerá dobre, keďže asi nie pre každého hráča momentálne to je nejaký tím, kde by si vedeli predstaviť pokračovanie svojich kariér. Mne išlo tu hlavne o to, že sa mi len nechcelo veriť, že tu je Tonali nejaká obeť, ktorý vlastne nikde nechcel odísť a odišiel len preto aby klubu zarobil peniaze resp. majiteľovi.

Reagovat
mesyas

Presne tak, souhlasim, kdyz ti tohle vedeni oznami tak bys byl jen debil, kdybys trval na tom, ze neodejdes. Jasne ti tim naznacili, abys vypadl.

Reagovat
Salfovic

Newcastle má minimálně stejné šance jako Chelsea s ManU, že bude pravidelne v TOP 4 a v LM hrávať o titul.

Reagovat
Seydou Doumbia

to taky záleží od letošního přestupáku...pořád si myslím že v této sezoně hráli až přílíš nad své možnosti a pokud kádr vhodně nedoplní, může to být průser

Reagovat
fRRR

Jak to bylo se asi dozvíme až časem... já si myslím, že jeho samotnýho by to nenapadlo, ale že Maldini odešel a klub dostal nabídku, která se jen tak neodmítá. Sandrovi tak odpadlo jedno pojítko s Milánem a došlo mu, že na něj není nahlíženo jako na nepostradatelnýho. Kdyby vyloženě nechtěl, nevěřím, že ho prodají a nemyslím si, že ho vyloženě nuceně prodávaj. Ale asi k tomu taky napomohli. Tl;dr to nebude tak jednostranný jak se obě strany tváří.

Reagovat
Salfovic

Tak třeba takovej Barela údajně řekl, že nikam nejde, a bylo hotovo.

Reagovat
O.Giroud

Tak nech si užíva tribúnu oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v dané chvíli má Inter nabídky za Brozoviče a Onanu, Milán neměl nic.

Dále Marotta si to ošéfuje, kdežto v Miláně vyhodili oba DS a je tam chaos.

Reagovat
O.Giroud

Tak ešte ani nezačalo prestupové keď tak nutne potrebujú peniaze tak čo neskúsia dať tú spomínanú trojicu na trh alebo povedať ich agentom nech ich niekomu ponúknu, že pri správnej ponuke ich kľudne predajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by v klubu byli Maldini s Massarou, tak ok, ale poté, co byli odejiti pro jeden nedobrý transfer, zatímco se opomenulo Scudetto, růst hodnot všech hráčů včetně klenotůů jako Maignan nebo Kalulu za pár šlupek, kdy dal majitel jasně najevo, že nechce současný kádr budovat dalšími investicemi ale půjde cestou překopání s prodeji, to za mě 100% tlačil klub.

Reagovat
10

Reagovat
kylo ren

Jak to vidíte s tím prevratem v Rusku? Tohle Putin nemůže vyhrát když se proti němu bouří vlastní lid

Reagovat
Busby babes

a bouri se proti nemu vlastni lidi? ja teda nic moc na twitteru na thole tema nevidim. nebo myslis Prigozina? ten ho asi chce sestrelit a nahradit. ale porad tipuju, ze to spis ukonci nejakej dobre zacilenej Iskander. na zemi budou mit asi Wagnerovci prevahu nad regular army, zvlast kdyz specialove jsou zdecimovani. ale jinak... jedina sance je, ze se mu to podari rychle a obsadi Moskvu. Jak se to potahne, tak je v prdeli. Nebude mit penize, munici, vybaveni atd.

Navic bych mu moc nefandil, Prigozin je sadisticky prase, naprostej psychopat, toho fakt nechces aby mel na povel jaderny hlavice. Takovej Kadyrov, jen umi cist a jist priborem.

Reagovat
kylo ren

Bude to este zajímavý

Reagovat
Hlahart

+ Surovikin asi.

Klidně to může skončit nějakou dohodou a popravením Shoigua. Více zdrojů píše, že se Putin s Prigozhinem snaží jednat

Reagovat
Busby babes

tomu teda neverim. Prigozin bud vyhraje nebo je mrtvej. nic mezitim podle me neni mozne.

spis cekam, ze ho nejak letecky zlikvudujou. pripadne putin na jeho hlavu vypise takovou odmenu, ze ho sejmou vlastni lidi. Jsou to zoldaci.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/michaelh992/status/1672497439868084224

Cyclist passes Russian troops in Rostov while blasting "Because I got high".

naprosta legenda!!!

Reagovat
Godwinson

Bude alespon vecer program ke sledovani, Prigozinovi fandim, uz to na tom vychode zacinala byt nuda. Byt sance ma male.

Reagovat
Busby babes

prigozin je sadisticky prase a nasilnik. fakt mu neni dobry fandit. Byl by jeste horsi nez Putin.

Reagovat
Godwinson

Vsak prave proto, ziskalo by to novou dynamiku. Asi jako kdyby se stal prezidentem Ruska Kadyrov

Reagovat
Pablos

já to vůbec netušil... moc to nesleduji Ale tak dvě hodky zpátky to teda pročítám co, že se to tam všecko děje... a jako zajímavý no Nejdříve jsem byl natěšen, že konečně někdo proti Putinovi ...ale pak jsem zjistil, že to je magor no Každopádně ať to aspoň něják Rusko co nejvíce oslabý.

Reagovat
Pablos

*oslabí

Reagovat
Busby babes

Na to, abych Prigožinovi fandila, jsem ho asi poslouchala i četla moc dlouho. Přečetla jsem snad všechny jeho posty na Telegramu od roku 2019. Je to netvor. Nikdy mě nikdo tak nekonsternoval jako on, a to jsem sledovala ty různé netflixové rozhovory se sériovými vrahy.

Zaprvé je to bezostyšný lhář. Léta se soudil se všemi, co tvrdili, že má cokoliv společného s nějakou Wagnerovou skupinou. A byl by se s nimi klidně soudil stále a výborně se tím bavil, kdyby od něj po začátku války nedaly západní advokátní kanceláře ruce pryč. Totéž dělal v případě těch svých trollích farem. Zadruhé je to učebnicový psychopat a sadista s totální absencí jakékoliv, byť třeba i zvrácené morálky. On sice řekne, jak to s Ukrajinou je. Ale to neznamená, že by chtěl přestat. Vy tam vidíte tuhle logickou spojnici: OK, takže válku nevyprovokovali Ukrajinci, to znamená, že je asi nespravedlivá. Nespravedlivou válku bychom neměli vést.

Prigožin tam ale tuhle logickou spojnici nemá. On ty dvě věci v hlavě nepropojí, není to pro něj automatické. Jeho vnímání spravedlnosti asi nejlíp vystihuje výrok, že až si s Ukrajinci dobře zabojují, pak ti, kdo přežijí, si opráší kolena a půjdou spolu "prcat do vedlejší vesnice". Jeho baví násilí čistě pro násilí. Nemůžu fandit někomu, kdo chce být "nejlepší v pekle". Zatřetí, tohle není moc racionální krok, takže ani na nějakou racionalitu nelze v jeho případě spoléhat. Začtvrté, je to všestranně schopný organizátor. Jeho armáda toho za poslední rok na Ukrajině dobyla víc než ruská armáda. Myslím, že by proces spíš zefektivnil. Zapáté, cosplay Kateřiny Veliké mě pořád děsí míň než stát řízený někým, kdo v životě akceptoval jediný řád, a to řád znásilňovačů z věznice.

Ano, ten skutečně dodržoval do puntíku. Pro znásilňované vězně zorganizoval vlastní jednotku, protože podle úchylné morálky ruských věznic se jich ostatní vězni (kteří je znásilňují) nesmějí dotýkat a brát si po nich věci. A když bývalý spoluvězeň vzpomínal, jak Žeňa kouřil péra celému bloku, nenásledovalo žádné řvaní a kladivo, ale tiché sklapnutí podpatků. Dneska se k němu přidávají vězni z jednotky Storm, vrazi, lupiči a znásilňovači. Jim imponuje. Nejúspěšnější člověk své sorty. Vedle vězňů má své žoldnéře. Lidi, které duševně zničily války v Afghánistánu, Čečensku apod. Děti odmalička przněné v kadetkách. Dneska bez války nedokážou žít. Odešli z armády kvůli šlendriánu, ale nedokázali žít v civilu. Nedokázali žít bez války. Přidali se k Wagnerovi a dneska jezdí po světě a hledají válku, do níž by se mohli zapojit. Ti budou chtít mírové Rusko?

Jestli to nějak oslabí ruskou armádu na Ukrajině, fajn, to je příjemný vedlejší účinek, ale celkově, poté, co jsem Prigovi věnovala půl roku života a nesmírně mě bavilo překládat všechny ty jeho frky, si teda nepřeju, aby vládnul čemukoliv. A je naprosto děsivé, že země v nespravedlivé a destruktivní válce vyprodukuje namísto mírového hnutí tohle. Totální lidskou patologii.

neco k Prigozinovi od Lucie Sulovske.

Reagovat
romeo351

Co to doháje je za sračku?

Reagovat
Busby babes

co se ti nezda?

Reagovat
romeo351

To je nějaká přímá citace? Jevit hrubé, nesrozumitelné, zbytečné

Reagovat
Busby babes

je to tam doslova napsane, ze to psala Lucie Sulovska. je to jeji FB post o Prigozinovi

Reagovat
Kiss Me Polka!

What?? nesrozumitelny jsi hlavně ty

Reagovat
romeo351

* Je to

Reagovat
Kiss Me Polka!

Pořád nechápu, co má být na tom komentáři hrubé (wtf?), nesrozumitelné (velmi jednoduše srozumitelne), a hlavně zbytečné, když to naopak velmi dobře popisuje toho člověka, o kterém jsem se tohle jinde treba ja nedocetl

Reagovat
romeo351

Mi to příjde jak jen výkřik plný emocí a hledání senzace. Ten člověk je prase. Ale tohle prezentovat…

Reagovat
Kiss Me Polka!

co je špatného na tom prezentovat zajímavý informovaný pohled na momentálně asi nejvíce diskutovanou osobu?

Tohle tvoje odsouzení toho komentáře je sracka a nenapsal jsi žádný argument, co je konkrétně na tom článku špatně.

Reagovat
Zark

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Mateo16

Zatial to je iba Prigozinov a tomu teda nefandim , ak padne. Padne vplyv wagnerovcov vo svete. Win situacia pre zapad. Najme v Mali, Venzuele, Egypte, Nigerií,

Ale to by muselo lepšie USA robiť zahraničnu politku a pad wangerovcov vo svete vyuzit ale len ich nahradi dalsia teroristicka jednotka

Reagovat
Busby babes

vliv v te africe by padnul s Putinem. Prigozin je nahraditelnej.

Reagovat
Golasso

Je to zlo proti zlu. Nejlepší bude, když se pobijí navzájem a Ukrajina z toho zmatku vytěží co nejvíc. To je, doufám, i nejpravděpodobnější scénář.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
romeo351

Za tu první část

Reagovat
Mass

Hrál si někdy Europa Universalis IV? Tam když máš war exhaustion příliš vysoké a nemáš administrativní body (které si předtím třeba použil na zvýšení stability), tak se začnou tvoji žoldáci obracet proti tobě.

Z české historie mi to připomnělo Vpád Pasovských z roku 1611, v tomhle případě by byl Putin Rudolf II. a Prigožin Leopold Pasovský.

Každopádně běžným Rusům moc nezávidím, Wagnerovci jsou kluci často verbovaný z věznic a teď si vem, že ti jich pár tisíc pobíhá po zemi a velmi dobře ozbrojených. Jinak na převrat to moc nevypadá, naopak bych řekl, že by to mohla být Šojguova false flag akce. Na telegramu je dokonce info, že ruská armáda začla do wagnerovců střílet.

Reagovat
r.mrazik

lid se zatim teda nebouri ne?

Reagovat
Pablos

už je po něm Zastavil

Reagovat
VTID94

No a vyzerá to že vášne sa ukludnili. Vraj Prigozin po telefonáte z Lukasenkom otáča kolónu a vracia sa do poľných táborov.......

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/maxseddon/status/1672659195923972097

a je po vsem.

Prigozhin: "Right now the moment has come when blood could be spilled. Therefore, understanding all the responsibility for the fact that Russian blood will be spilled on one side, we are turning our convoy around and going back to our basecamps, according to the plan."

Reagovat
romeo351

Reagovat
VTID94

Sa posral keď videl čo mu poslal Kadyrov naproti

Reagovat
Busby babes

to myslis tu bandu tiktokeru, co ani nema techniku aby ho dojela? Kadyrov a spol je banda vylizanych hrdlorezu, co dokaze mozna tak zmasakrovat vesnicany nekde v cecne. Wagnerovci jsou taky hrdlorezove, ale vycviceni, organizovani...

Reagovat
Error

*sarcasm*

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Busby babes

More proof that you can only get good quality coups from the Coup region of France. Everything else is a shabby knock-off.

Reagovat
VTID94

Vraj sa majú Wagnerovci zbierať k odchodu aj z Rostova

Reagovat
milanista9

Pardon ale co se to kurva děje????

Reagovat
Busby babes

Tonali prestupuje do Newcastlu

Reagovat
Zark

Reagovat
Whitemedia

Havertz is having a medical with Arsenal in the next hours. £65m deal confirmed. (@FabrizioRomano

) #CFC

Reagovat
jk

Here se go!!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells
Reagovat
Whitemedia

Viděl jsem a zrovna tohle mě od Kaie mrzí, proč se jako musel vyfotit s těmihle... Už se má fotit s Artetou

Reagovat
John Obi Mikel

To je trojka Ještě mohl být místo Kovy Mason.

Reagovat
O.Giroud

A Jerry fotil?

Reagovat
r.mrazik

pristi leto zpatky na hostovani ala Lukaku

Reagovat
Miguel19

Pičo proč je Mudryk na Euru 21 když tam ani nehraje?

Reagovat
vitasrp

Jel tam, protože se chtěl rozehrát a zvednout si sebevědomí před přípravou v Chelsea.

Bohužel se (klasicky) zranil, má problém s lýtkovým svalem.

Reagovat
Miguel19

Aha super Já právě viděl před tím záběry ze zápasů áčka a tam měl zajímavý momenty a pak koukám, že tady nehraje..

Výborný fakt..

Reagovat
John Obi Mikel

Ach jo

Reagovat
Svatej

Uuuuuufff

Reagovat
Infernoqt

BREAKING : #mufc have dropped interest in Mason Mount and are now preparing a bid for Moises Caicedo. [@JNorthcroft, @CFCPys]

Tohle by bylo super, ale bohužel se domnívám, že to je jen hra na Chelsea, aby snížila cenu.

Reagovat
Busby babes

to by bylo super. Privest Caiceda a pak na konci leta si dojit pro Mounta za 30

Reagovat
Miguel19

Ale vy Caiceda nějak extra nepotřebujete ne? Teda furt žiju v tom, že je to defenzivní záložník, kde máte Casemira..

Reagovat
Infernoqt

No a jím to taky končí :D Fred a McTom, kteří jsou jinak symbolem průchodáku, jsou prý na odchodu.

Reagovat
Busby babes

ja tu psal, ze bych ho chtel daleko vic nez Mounta. Caicedo na te 8 a Casemiro jako 6, to by imho fungovalo a bylo idealni.

Reagovat
Salfovic

Další velkoklub hrající na dvě defenzivní střeva uprostřed zálohy Pak má ten fotbal nějak vypadat.

Reagovat
r.mrazik

Case a střevo? huuuu

Reagovat
Miguel19

To vím, ale to jsou podle mě úplně odlišní hráči no. Proto mi přijde divný, že se vyserete na Mounta a vezmete Caiceda...

Reagovat
Busby babes

v idealnim svete bychom privedli oba.

Reagovat
PanAu

Jojo 55 za Mounta je moc ale 100 tam určitě dáte za Caiceda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

a co je na tom jako divneho? to jako ted treba Arsenal musi za kazdyho hrace vysolit 100 mega, protoze chteli za takovou castku koupit Rice?

Mount ma rok do konce smlouvy, Caicedo ma asi 4 roky do konce smlouvy. Chelsea musi prodavat, Brighton ne. ty situace jsou uplne jiny.

plus pak co pisou treba tady. Pokud se nechame od Chelsea takhle natahnout, tak to uvidi i dalsi klubz a udelaj to same. uz teda mame v tomhle ohledu spatnou povest a vsichni to vedi. Tak to musime zacit menit

https://www.football365.com/news/opinion-man-utd-not-serious-people-mason-mount-offer-chelsea

Reagovat
PanAu

Mate špatnou pověst a všichni to vědí

Reagovat
Manik...

Reagovat
jenage

Ještě jsem teda nezažil nikoho, kdo by měl špatnou pověst a nikdo to nevěděl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Infernoqt

Brighton value Moises Caicedo at around £80m — considerably more than the £58m plus £7m in add-ons Chelsea are demanding for Mason Mount — but #mufc are prepared to take into account his younger age and different contract situation [@JNorthcroft, @TimesSport]

Reagovat
J0EL

Reagovat
PanAu

Reagovat
bbbauch

boze

Reagovat
PanAu

Vsadim se ze nebude žádný Caicedo a nakonec přihodite 5 mega za Mounta a pak možná zadarmo Rabiot

Reagovat
bbbauch

Protoze to je presne podstata toho, proc je ten tvuj sranec na facepalm

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PanAu

Klid dědo

Reagovat
PanAu

Podstata je, ze nemáte momentálně prachy a vyresenou budoucnost, takže se hadate o každý euro, proto je ten Caiceido blbost. Takže si nějaký facepalm, kterým očividně žiješ, muzes strčit do prdele.

Reagovat
Salfovic

To je tedy dost blbá hra, když se jedná o úplně jiný typ hráče.

Reagovat
Infernoqt

There is a belief at #mufc that Chelsea are trying to apply a "Manchester United tax" to the Mason Mount deal. It has been noted that Chelsea were willing to deal swiftly with Man City over Mateo Kovacic in a deal for just £30m [@JNorthcroft, @TimesSport]

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou zas kecy, Mount má reálně hodnotu 70 a vy se ho snažíte dostat skoro zadara.

Reagovat
Busby babes

50 mega je skoro zadara? a diky sve situaci s koncici smlouvou proste nema cenu 70 mega

Reagovat
John Obi Mikel

Padesát dnes stojí každý druhý.

Bez končící smlouvy by měl daleko daleko víc, takhle máte být rádi za 65, co chceme.

Reagovat
Salfovic

U toho Mounta si říkám, že by byla pro oba kluby výhodná cena s extrémní bonusovou částí, klidně něco jako 50+50.

Reagovat
Busby babes

coze?

Reagovat
Salfovic

Vypadá to šíleně, ale proč ne? Vy teď nemůžete za něj dát víc než 50 a Chelsea se ho zase nechce zbavit za takovou směšnou částku.

Reagovat
Busby babes

protoze by to byla totalni picovina od nas na neco takoveho pristoupit?

Reagovat
Salfovic

Tak kdyby to bylo třeba rozloženo do dvou, tří let, za umístění v top4 a za jeho nadstandardní bodové statistiky.

Reagovat
Busby babes

porad by to byla picovina za Mounta zaplatit 100 mega

Reagovat
r.mrazik

tak to by byl slusny ulet

ale tak...u nas jsme udelali silenejsi veci

Reagovat
FC Porto FC

Já nechápu proč se United hádají o nějakých 10 milionů, to je ubohý

Reagovat
Mato178178

Pretoze potom kazreho hraca neskutocne preplacame. Naposledy napriklad brazilskeho nasilnika

Reagovat
SunFells

Popiči strategie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
JackDaniels.

Ak pridu este Szoboszalai a Hancko tak to bude pecka!!!

Reagovat
Salfovic

Co ten Veiga, původně se psalo o vašem zájmu, pak se do toho vesraly další anglické top kluby.

Reagovat
SunFells

Které?

Reagovat
Salfovic

Určitě Chelsea a myslím si že i buď vy nebo Pool.

Reagovat
SunFells

O nás mluvilo tak před 3 měsíci. Teď už to je vyloučené.

Reagovat
kissak

Veiga i Barella jsou najednou pasé.

Reagovat
Salfovic

Tak Veiga je ofenzivní záložník, ten by se taky hodil.

Reagovat
JackDaniels.

To by som radšej bral maďara ( nie, nemyslím Hancka )

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Oba dva by se hodili, Bruno by alespoň nebyl tak svázán pozicí.

Reagovat
JackDaniels.

Tak aj keby prisiel len Szoboszalai tak alternativ by tam bolo pomerne dost. Veigu som vsak popravde ani nevidel hrat...

Reagovat
kissak

I pro mě je to velká neznámá. Szoboszalai Je prověřený hráč ikdyz by se vidělo jak mu sedne EPL.

Reagovat
JackDaniels.

Osobne mam z neho taky pocit, ze je tak velmi talentovany, ze s prechodom proste problem mat nebude. Dokonca mam z neho taky pocit, ze sa moze stat uppnou hviezdou ligy a maďarským Hamšíkom v istom slova zmysle. Toľko moje pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Szoboszalai

Reagovat
Salfovic

U Newcastlu je zajímavé, že loňskou ligovou sezonu odehrál prakticky se TŘINÁCTI hráči do pole (více než 600 minut). Neskutečné štěstí, že se jim s jejich extrémně úzkým kádrem takhle vyhýbala zranění.

Reagovat
SunFells

A 7Hag potřeboval mluvit o Arsenalu.

Reagovat
Salfovic

U vás to bylo kolik ?

Reagovat
SunFells

Netuším, ale ve všech tabulkách ohledně zranění jsme byli všude okolo tak 7. místa nejšťastnějšího týmu.

Reagovat
SunFells

16 vidím

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Butthurt/cringe nebo jak to rikate

Reagovat
SunFells

Je trochu takový no.

Reagovat
bbbauch

*jsem

Reagovat
SunFells

Ty jsi hodně takový.

Reagovat
bbbauch

Sám si vlez do misky

Reagovat
bbbauch

https://twitter.com/DailyAFC/status/1658481427971727360

Jsem zvedavej, jak se s narocnejsim programem a nutnyma zmenama popasujou spolecne s Arsenalem.. u obou bude klicovy, jak si sednou s tymem posily

Reagovat
Salfovic

To určitě, ale u Newcastlu to možná budou jen dva noví hráči v zs, to by neměl být problém. To u Arsenalu to bude zajímavější, jestli Partey bude následovat Xhaku.

Reagovat
kissak

Obměna musí nastat protože na lavičce není dostatečná kvalita a hrát se stejným kádrem na všech frontách se nedá.

Reagovat
kissak

Je fakt, že oproti minulým rokům jsme měli na zranění celkem štěstí, ale není se čemu divit neboť se vyměnil celý zaměstnanecký tým. Kromě ASM nás brzdily spíš karetní tresty. Nicméně pro boj na více frontách se musí posílit.

Reagovat
maras93

Tohle je velký špatný a budu to kousat hodne dlouho. Dlouho me zadnej prestup tolik nestval. Budu ho aspon sledovat v Anglii.

Reagovat
PISTOLERO

Chápu tě, ale Anglii sabotovat

Reagovat
kissak

Ještě to zatím není 100% potvrzené, ale zde alespoň mohu vidět, jak moc ceněným hráčem a miláčkem je.

Reagovat
maras93

Reagovat
Sandstorm

Dnes už jsou španělský a italský kluby jako Barcelona a AC Milán druhotný. Jejich hráče si může koupit i Bournemouth. Mimo Premier League má jméno jenom Real Madrid a možná Bayern.

Reagovat
Busby babes

koho z Barcelony takhle nejakej klub PL koupil a Barca se jich nechtela sama zbavit?

Reagovat
fenixLFC

tak to si celkom obmedzil moznosti vzhladom na to ze bud nemaju nikoho zaujiamveho alebo sa ich chcu zbavit sami aby poplatili dlhy....

Reagovat
Busby babes

Jako jo, ale proste kdy za poslednich deset let nejakej klub PL koupil hrace ze zakladu Barcelony? Vetsinou je to naopak, kdyz Real nebo Barca nekoho chteji, tak se jim to podari dotahnout

Reagovat
fenixLFC

tak tam je rozdiel v tom ze spanielaci maju povinne vykupky. takze ked sa hraca nechcu zbavit tak budu pozadovat vykupku. plus teda tych prestupov na trase anglicko-barcelona za 10 rokov az tolko nie je- song, vermaelen, suarez,coutinho, torres a raphinha (neratajuc roznych priemerakov co teraz dotahovali zadarmo alebo hostovacky). jediny suarez siel zo zakaldu s tym ze by sme si ho nechali a aj tam to bolo o dohode rok predtym, coutinha sme nechali vycukat polroka a nakoniec nam zanho zaplatili tolko ze sme im ho poslali este aj s maslickou. torresa sa s radostou zbavili a nebol to uplne hrac zakladu a raphinha siel z leedsu takze jak keby sme porovnavali prestup niekde z vallecana

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to jenom kvůli výkupkám. Araújo, Balde, Gavi a Pedri ti nepřijdou zajímaví? Vždyť všichni by u vás hráli hned základ.

Reagovat
fenixLFC

jojo urcite by u nas vsetci hrali zaklad plus skus citat s porozumenim- busby stanovil ze to maju byt hraci ktorych sa barcelona nechce zbavit. takze bud mas hracov ktorych sa chce zbavit alebo tych ktorych nie tak nema dovod kyvnut na inu sumu ako vykupku ktora je skoro vzdy uplne absurdna

Reagovat
mistr129

Počkej, jakože povinná výkupka, byť v absurdní výši, je pro kupující tým horší, než když ta výkupka vůbec neexistuje?

Reagovat
fenixLFC

prave ta absurdna suma je klucom ze je to horsie. nebyt tam ta vykupka tak ponuknu za niekoho trebars 100 mega a ten klub po tom skoci tak ako tak, pripadne by mal spory s hracom ze ho nechcu predat ani za tak vysoku sumu. ked je ale vykupka napriklad 400 mega tak furt mozu argumentovat ze na tom sa s s hracom dohodli, za menej ho nepredaju...

Reagovat
mistr129

Ok, chápu point, ale upřímně si nemyslím že to tak funguje

Reagovat
Kiss Me Polka!

"nemaji nikoho zajimaveho"

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

A Bournemouth ma velky jmeno uz?

Reagovat
Grahf

A nemá? 11 vs 9 písmen

Reagovat
Phillipinho

To spis dlouhy ne?

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

veď aj AFC Richmond priviedol Zavu

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Whitemedia

Mount si otvírá zadní vrátka, jakože on byl ten hodnej a klub škodil a nechtěl se domluvit, ale ve skutečnosti už může otvírat zadní vrátka akorát přítelkyni z West Hamu..

Jsem každopádně rád, že se u toho odkopalo i pár "novinářů ".

Reagovat
VTID94

Tak začali sme jednať o Torresovi. Som zvedavý kto nám ho u*ebe

Reagovat
blaugrana

O Ferranovi Torresovi?

Reagovat
VTID94

Bohužiaľ pre vás Pau Torres

Reagovat
hornito

Reagovat
Mateo16

Urcite pojde do Aston Villy ked ma ponuku z Bayernu

Reagovat
VTID94

Či má ponuku z Bayernu som si není istí. Takisto Bayern ma teraz zaujem asi o 4 stopérov tak snáď Pau nebude medzi prvými

Reagovat
Salfovic

Pokud měl dobrej vztah s Emerym, tak proč by nešel.

Reagovat
Phillipinho

Z Pau Torrese ja taky odvazanej teda nejsem. Jako na mici je skvelej, ale jinak teda hodne mekkej. Tu stoperskou dvojici ve Villarrealu vzdycky spis taha Albiol.

Reagovat
VTID94

Dik za info. Nemám ho nasledovného. Ale verím Emerymu ked chce toľko zaňho vysoliť

Reagovat
10

Albiol v 37 letech

Reagovat
Eichel

Reagovat
Godblesss

Velká chyba od AC

Reagovat
BaggioRoberto

Mrzi me to jako kazdeho Milanistu, ale bohuzel doba je takova. Kluby z premier league maji uplne jine financni moznosti nez italske, nemecke a dalsi kluby. Pokud budeme chtit videt zase dobu kdy AC bude patrit mezi pet nejvetsich klubu sveta, museli by nas koupit nejaci sejci. Proste doba je takova, nezbyva nez vzpominat na stare dobre casy. Jinak ta cena je dobra, rozhodne lepsi nez kdyz Donarumma s Kessiem odesli zadarmo. Je potreba nakoupit 5 hracu typu Fratessi a ono to pujde.

Reagovat
Kaka14

Tonali tých 80M hodnotu nemá, ale obavám sa koho kúpime, keďže ako moderna americká firma, rozhodnutia bude robiť umela inteligencia podla zozbieranych dat ….

Reagovat
maras93

Tipuju, že se přivedou 3 nějací průměráci a bude se doufat, že se někdo z nich chytne. Frattesi je podle mě jasnej do Interu, v SMS ani nedoufam a zbytek je to co píšu v předchozí větě. Rád se budu plést.

Reagovat
Kaka14

presne, tiez si myslim, ale stale dufam, ze sa mylim

obavam sa, ze Inter novemu vedeniu ukaze ako sa maju robit prestupy ..... nachali si Barelu a pride k nim podla mna Fratessi aj Thuram ...

Reagovat
smazaný uživatel

A DM bude hrát Aslani?

Pokud pustí 40 za Frattesiho a neuděljí nikoho za Broza, přičemž asi odchází Mkhi, nemůže jim to fungovat.

Za mě by měli okamžitě nabídnout třeba za Samuele Ricciho nebo Hjulmanda. Ne že bych to chtěl, že

Reagovat
1899-1995

Kdyby se ukradl ten Lakaka, to by mohlo fungovat. Osobně si myslím, že to je spíš kachna.

Reagovat
Kaka14

no neviem, lebo vyzera ze budeme nakupovat v Chealse ...dohodnuty je vraj Loftus-Cheek (16M + 4M bonusy) a Pulisic je tiez vraj blizko .... takze urcite sa bude diskutovat aj o Lukakovi, len si neviem predstavit, ze by chcel ist do AC ... to jedine, keby Inter ho uz nechcel

Reagovat
1899-1995

Myslím že to není zas takový srdcař a Inter o něj nejspíš zájem mít nebude viz. Thuram. Morata je prý blízko přestupu do AC, to by bylo hrozný.

Reagovat
Kaka14

My God

Reagovat
Asitak1999

Jsem zvedav na jeho prohlásení u podpisu. Asi mu tezko uveri, ze vždycky chtel hrat za Newcastle

Reagovat
YanVal

Ja som do poslednej chvíle dúfal že tento prestup sa nezrealizuje,

AC mám rád od kedy som začal hrávať futbal. Mal som tak 8 rokov teraz mám 35. Nikdy som žiadnemu inému klubu okrem AC nefandil. V poslednej dobe zažívam malé infarkty. To čo sa tam teraz deje nemá obdoby vo futbale.

Na AC budem mať vždy len tie najkrajšie spomienky. Prežil som aj keď s ťažkosťami predaj Kaka do Realu. To ma nasralo neskutočne, ďalšia rana keď predali Tiaga Silvu. To ma nasralo tak isto. Ale vyhodiť Maldiniho a predať Tonaliho ako nejaké prostitútky to už nedávam. Je mi neskutočne smutno z toho čo sa tam momentálne deje.

Dúfam fakt si to želám aby niekto prevrtal hlavu Cardinalemu brokovnicou za toto. Znechutenie je u mňa obrovské a popravde neviem či si ešte niekedy pozriem nejaký zápas milovaného AC .

Toto totiž to už nie je AC Miláno ktoré si pamätám. Futbal ako taký umiera pomaličky. Ak to má byť len a len o peniazoch tak ma to vôbec nezaujíma.

Ani nemôžem povedať že som ešte zvedaví ako budú hrať budúcu sezónu. Nie som .

Športu zdar .

Zbohom futbal. Asi sa dám na ping Pong

Reagovat
ACSeRw!n

slovak breci na ceskym foru o italskym tymu.. kouzelny

Reagovat
stuff

Ano, keby bol z usti alebo z cholupici, ta by to hned znelo vznesenejsie

Reagovat
Eldarion

Choď do Tatier

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem byl a musim rict, ze to bylo super

Reagovat
kissak

Třeba neházet flintu do žita a nebo brokovnici po Cardinalem. Je nutné přečkat pár let a možná se dočkáš, podívej na nás a Ashleyho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele