Italský tisk už Neapoli nevěří

15.02.2013, 09:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prvé čo mas napadlo po výsledku bolo, že však to sa dalo čakať, však bojujú o scudetto a EL pravidelne vypúštajú... ale že vraj talmer celý zápas tlačili, hraj aj Cavani, neskor Hamsik, takze teraz neviem, ci ten vysledok ich mrzi ci chceli skoncit ... a taliansky koeficient bude zas horsi

Reagovat
smazaný uživatel

EL nevypousteli, nastoupili skoro kompletni. Jediny opravdu slaby post byl tam kde hral El Kaddouri, ktereho stridal Calaio. No ikdyz porad to jsou kvalitni hraci, ikdyz toho nemaji moc odkopano letos, stejne jako Donadel.

Kdyby to Neapol vypoustela, tak nehraje Cavani, Pandev, a do druhe puli nenastoupi Hamsik s Inlerem.

Uz me sere, ze furt nekdo znevaszuje takovy uspech

Proste Neapol to podcenila a zachrapali v prvnim polocasu. Pak ruhou puli hrali lepe, meli sance, ale jak nedali jasne sance, tak byli frustrovani a jak se jeste vic tlacili dopredu, tak zapominali branit a to Plzni vyhovuje vzdycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak,podcenili to,veď čo taká neznáma Plzeň,keď oni bojujú o titul v tal. lige.Očakávali brániacého súpera, do ktorého budú bušiť.Dostali gól a znervozneli,potom začali bojovať,ale góly nedali a boli na dne.Zapol som neskôr TV a keby som nepoznal hráčov,tak by som Plzeň pokladal za Neapol - hrala vynikajúco,sebavedomo,akoby bola doma.Vyhrávali osobné súboje,dovolili si kľučky,nevypustili jediný súboj.Tu je vidieť,čo sa dá dokázať,keď tím nejde na zápas len uhrať remízku alebo tesne prehrať.Zrazu jeho hráči dokážu obísť súpera,prihrať si niekoľko ráz za sebou, vytvoriť si šancu a zakončiť s prehľadom a sebavedomo.Naozaj je to aj v hlavách.Tímy z našich končín väčšinou hrajú tak,že hráči sa zbavujú lopty aby niečo nepokazili a v zložitej situácií volia odkop do neznáma.Držím Plzni,všetci dokopy berú možno menej ako Cavani.

Reagovat
Kubin1989

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nejaky dalsi debil, hater, nevsimej si jich

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo takové klasické podcenění soupeře. Ani si nepřipustili, že by v tom zápasu mohli mít nějaké problémy a jakmile se snažili s výsledkem něco udělat, nedařilo se jim dát branku a bylo to horší a horší. Neřekl bych, že se na EL vykašlali.

Reagovat
FuckT

Naco je Tal. lige koeficient na EL ked sa nato aj tak vacsina timov vobec nesustredi ? Uznavam, ze vcera sme nesetrili na 100 percent, ale nejake setrenie tam urcite bolo, aspon ten 1 polcas. Keby nesetrime vobec, nehrali by ani Donadel, ani Dzemaili, ani Rolando. Kazdopadne, Plzen perfektne, som rad, ze sa im dadri a dufam, ze pojdu co najdalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupíí jej konečně český klub, který může něco dokázat. Jestli se vyhnou zranění a formu se udrží či zlepší může plzeň dojít hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně prodal klíčové opory, až na Horvátha , (kterýho by nikdo nekoupil, protože přestupem by přišel o jeho kouzlo) a stále hrají TOP, takže kvalitní nahrazování hráčů, narozdíl od Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Sparta neuhrala remizu, kazdy pod do koeficientu je dobry...

Reagovat
BakyX

Super fotka. Hamšík máva európskej lige na rozlúčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem nahodil komentáře z italských novin a smazali mi všechny příspěvky téměř. A dneska z toho udělaj článek. Redakce je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je jen otázkou času, než ti smažou i tenhle příspěvek :)

Reagovat
Rišan

Obrovská gratulace a dík Plzni, a to nejen za fantastický výsledek, ale i za herní projev, a to na syrovém začátku sezóny! Bohužel i tady v tzv. diskusi se projevuje křivá česká (nikoli slovenská!) mentalita. Místo, abych tu četl desítky nadšených komentářů a ocenění zejména trenérské práce či spíše umu Pavla Vrby, tak jen vlažná odezva. Asi zažraná sparťanská obec raději mlčí, protože teprve poháry ve vyšších kolech ukazují skutečnou sílu týmů, tedy i rozdíl mezi Spartou a Plzní. Odpovídá to tomu, že v čele státu stále ještě máme zloducha žvanícího o národních zájmech, které už dvacet let soustavně poškozuje a přitom byl ještě donedávna u Čecháčků tak oblíbený. O vládě ani nemluvím. Přitom to, co v posledních letech předvádí Viktorka je přesně ono obhajoba NÁRODNÍHO zájmu na zasmrádlém poli českého fotbalu (viz třeba působení pana Skřetínského). Všimněte si mj. toho, že na rozdíl od většiny týmů z východních zapadákovů (o týmech ze Západu ani nemluvím) se Plzeň obejde bez často předražených Jihoameričanů a Afričanů. Nevím, jak daleko se v EL letos dostane (doufám, že aspoň do čtvrtfinále), ale už teď musíme ocenit co dělá pro český i reprezentační fotbal, jak ho táhne mj. i svým příkladem nahoru, včetně Sparty. Ta to ovšem řeší, jak je zde v politice i ekonomice zvykem: když se nedokáže prosadit vlastní kvalitou, tak se aspoň snaží všemi prostředky oslabit, tj.pomluvit, vykoupit (naposledy třeba Lafata) aj. své konkurenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju PLZEN, nejlepsi cesky tym historie, dvacetileta nadvlada zlorada a tyrana SKONCILA, dekujeme, tak prece mozna ten fotbalovy buh existuje , dekujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Kvitová P. (Cze) -

Williams S. (Usa)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele