Itálie mi strašně chyběla, přiznal útočník Parmy Gervinho

22.11.2018, 23:34
Aktuality
Velkou radost si v polovině srpna udělal Gervinho, když se vrátil do italské ligy. Útočník z Pobřeží slonoviny ukončil angažmá v Hebei China Fortune a jako volný hráč zamířil do týmu nováčka Serie A z Parmy. Prostředí Apeninského poloostrova z dřívějška už znal a sám nyní přiznal, že mu Itálie hodně chyběla...

31letý Gervinho dříve hrával za Le Mans, Lille a Arsenal a v létě 2013 přestoupil do AS Řím. V hlavním městě Itálie strávil dva a půl roku, než ho zlákala finančně atraktivní nabídka z Asie.

"Itálie mi strašně chyběla," přiznal v rozhovoru pro deník Corriere dello Sport.

"Jakmile jsem se dozvěděl o tom, že bych se mohl vrátit, tak jsem odmítl všechny další nabídky. V italském fotbale je větší konkurence a je lepší po technické stránce. Nejlepšího Gervinha jste ještě neviděli, ale mám smlouvu do roku 2021 a kontrakt hodlám respektovat. Jsem zde opravdu šťastný," nechal se dále slyšet Gervinho.

Gervinho se zatím může pochlubit zajímavými čísly, v dresu Parmy nastoupil k osmi ligovým zápasům a na svém kontě má čtyři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty jí ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Nečudo, že mu chýbala. Je trošku rozdiel žiť a hrať v nejakom hnusnom obrovskom čínskom gigameste, kde je ľudí ako mravcov v mravenisku a tá liga a futbal nemá žiadnu úroveň a nikoho nezaujíma a potom v krásnej Parme v jednej z top líg sveta. Chápem tých futbalistov, že si chcú zarobiť čo najviac sa dá, ale myslím, že naozaj šťastní v tej Číne byť nemôžu, nech už im tá výplata chodí akákoľvek mastná...

Reagovat
Pinturicchio

A to mluvíš o Hebeii nebo Londýně?

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si v Parmě byl, že jí tak hodnotíš? Protože já si nemyslím, že by Čína byla hnusná a smradlavá o moc víc než jiné země. Slovensko nebo ČR a jiné. Jasné, oni mají města o obyvatelstvu našich republik, ale bída a špína je všude. Vždy je to v těch zemích jen o turistických místech především. A co je za tím, to už se málo kdo zajímá a ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v Parmě byl a musím potvrdit, že to opravdu je hezké město. Navíc si myslím, že ta špína bude v Číně o něco větší, hlavně ten smog.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu to fakt svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Je v týmu, který mu sedí stylem hry. Jednou dvakrát uteče vždycky a góly bude dávat.

Reagovat
Malresi

Hlavne Parma chýbala v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Vnímal som ho najmä v časoch, keď pôsobil v Arsenale, kam prišiel ako vyhlásený strelec z francúzskeho Lille. Hoci tam mal zopár svetlých okamihov, dá sa povedať, že Premier League mu moc nesadla..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni sezona v AS byla dobra, to ho to bavilo a makal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým šlapal jako hodinky, nadpozemský Stroots, Mira a Francek na 9ce ho zásobili nespočtem průnikových míčů, ale byl pořád stejně hrozný v proměňování šancí. On má to svoje, uteče, spálí, uteče zahodí a pak uteče a dá, nebo vytáhne neskutečnu kličku a zavěsí do víka.

Ale je dobře, že je zpět.

Reagovat
Csaplárova past

V tom obleceni, ktery na sebe hodil bych nesel ani kydat hnuj do mastale.

Reagovat
fabec1222

Nesmí chybět: Žere víno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele