Interu letos již nepomůže Figo

18.04.2008, 12:40
Aktuality
Milánský Inter přišel o Luise Figa. Portugalský záložník si ve středečním pohárovém utkání proti Laziu (0:0) poranil lýtko a letošní sezona pro něho přečasně skončila...

"Luis Figo, který byl střídán ve středečním utkání Coppa Italia proti Laziu, se podrobil lékařským vyšetřením. Portugalský záložník si poranil lýtkový sval v pravé noze," sdělil Inter v oficiálním prohlášení. Figovi po letošní sezoně vyprší v Interu smlouva a je možné, že již odehrál svůj poslední zápas za Nerazzurri.

Inter stále bojuje na dvou frontách a vedle triumfu v Coppa Italia usiluje rovněž o obhajobu mistrovského titulu. K tomu zatím nemá příliš daleko, pět kol před koncem si totiž drží čtyřbodový náskok na AS Řím.

Figo ani zdaleka není jediným hráčem Nerazzurri se zdravotními problémy. Ty přetrvávají rovněž u Zlatana Ibrahimoviče. Švédského útočníka i nadále trápí koleno a byl vedením klubu odeslán do vlasti, kde podstoupí speciální desetidenní program, což znamená, že přijde minimálně o dvě ligová utkání. Vedle těchto tří fotbalistů jsou na marodce také Ivan Crdoba, Walter Samuel a Olivier Dacourt.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konec kariery to vidim ale je to skoda zralok byl vzdcky bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš, že je to pro něj definitivní konec??? Si myslím, že určitě ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

toto je famozny hrac, okrem Zidana a Figa ma nenapadne iny hrac, mozno Nedved este, ktory by v takych rokoch hraval pravidelne v jednom z najlepsich timov na utocnom poste. To je proste rarita a preto ma Figo u mna absolutorium.

Je predsa lahsie hru kazit ako ju tvorit a preto stari hraci sa na utocnych postoch az tak neobjavuju ako na obrannych.

Reagovat
stiba

ještě z těch starších mě napadá Giggs a možná i Scholes(ale ten toho ted moc nenahral)

Reagovat
Slejdy

jj je to player

Reagovat
smazaný uživatel

skoda,,,bol a je big player....bravo Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Figa jsem měl vždycky rád

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec

Reagovat
FORZAMILAN

to on jeste jednu sezonu zkousne.......

Reagovat
stiba

rekl bych že ještě sezonu za inter zahraje - a pak skončí - ale na jednu sezonu určitě ještě má a bude v ní pro inter stále přínosem

Reagovat
smazaný uživatel

možná by se měl v nejbližších sezonách vrátit pomoc nějakýmu týmu do vlasti

Reagovat
$dolar$

Tak pojd do Sportingu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele