INTER USILUJE O GRYGERU

09.01.2007, 19:06
Aktuality
To, že Zdeněk Grygera brzy opustí Ajax, je hotovou věcí. I Itálie se zdá být jako budoucí destinace velmi pravděpodobná. Nicméně příští klubová příslušnost je u českého reprezentanta stále nejasná. Dlouho se zdálo, že Grygera je prakticky jednou nohou v Juventusu, avšak nyní se do hry mnohem razantněji zapojil také Inter Milán...

Obránci Ajaxu Amsterdam končí v létě smlouva, o nové se mezi oběma subjekty nejedná, a tak je nizozemskému celku jasné, že pokud chce na hráči ještě něco vydělat, musí ho během zimního termínu prodat. Grygera je přitom na trhu velmi žádaným zbožím. Jak již potvrdil agent českého hráče, mezi zájemce patří převážně týmy z italské ligy. Prioritou přitom měl být Juventus.

Korupční aférou postižený klub ovšem bude mít ještě hodně práce, aby v boji o bývalého hráče Sparty uspěl. Jak totiž nyní potvrdil jeden z jeho agentů Zdeněk Trčka, s oficiální nabídkou přispěchal milánský Inter: "Obdrželi jsme nabídku od Interu Milán, je přitom pravděpodobné, že Ajax opustíme už nyní v lednu, protože klub by rád získal za hráče nějaké peníze."

Nabídka Interu je pro Grygeru jistě velmi lákavá. Tým letos šlape, suverénně vede italskou ligu a daří se mu i v Lize Mistrů. Hlavně tato fakta by mohla hrát v hráčově rozhodování důležitou roli. Juventus totiž hraje až druhou ligu a o evropských pohárech si může jen nechat zdát. Přesto však Stará dáma drží jeden trumf. Tím není nikdo jiný než Pavel Nedvěd, který bude hrát v boji o 26letého obránce jistě důležitou roli.

Autor: Petr Kilian / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Dildo

v prestupech mate chybu. Svancara neni Cinan, ale Cech

Reagovat
HOST*

a jeste tam ma byt Lubomir Blaha a ne Lubomirem Blahou

Reagovat
smazaný uživatel

Un 41,6% de los 250 encuestados por ‘Kicker’ apunta que le gustaría fichar por el Barça durante su carrera deportiva, mientras que a tan solo un 13% le apetecería vestir la camiseta blanca del Real Madrid. En tercer lugar figura el Arsenal con un 9,9% entre las preferencias de los encuestados y justo detrás suyo figuran el Chelsea y el Liverpool con un 9,5% y un 7,5% de las respuestas, respectivamente.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme zkrátka konkurenci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele