INTER: TONI BUDE NÁŠ

13.06.2006, 13:14
Aktuality
Luca Toni přestoupí do Interu Milán. Alespoň to tvrdí technický ředitel tohoto klubu Gabriele Oriali. Generální ředitel Fiotentiny Pantaleo Corvino sice prohlašuje, že 29letý útočník je neprodejný, kolikrát jsme však toto již slyšeli a nakonec to dopadlo úplně jinak...

Corvino sice vylučuje, že již obdržel nabídku na hráčův přestup, Oriali je však úplně jiného názoru. "Nemohu potvrdit Corvinovo tvrzení. Já a Marco Branka jsme s ním před několika dny hovořili a učinili jsme mu nabídku. Myslím si, že to budou dlouhá vyjednávání, ale jsem si jistý tím, že skončí uzavřením ve prospěch Interu," prohlásil v rozhovoru pro Sky Italia technický ředitel Nerazzurri.

Toni v uplynulé sezóně nastřílel 31 branek a získal Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy. Výrazně navíc pomohl Fiorentině ke konečnému čtvrtému místu zajišťujícímu účast ve třetím předkole Ligy mistrů. Ani tohle by však Tonimu ke spokojenosti podle Orialiho stačit nemělo. "Se vší úctou k Fiorentině, která bude v příští sezóně hrát Ligu mistrů, je jasné, že Toni bude raději hrát za tým, který mu dá více šancí něco vyhrát," rýpl si trochu Oriali.

Touto poslední větou vstoupil tak trochu na tenký led. Ani Inter totiž v posledních letech nesbírá trofeje ve velkém počtu a jeho fanoušci čekají na zisk titulu již předlouhých 17 let. Během této doby získal milánský klub pouze dvakrát Italský pohár a jednou triumfoval v Poháru UEFA, což jeho příznivcům ke spokojenosti rozhodně nestačí a také to letos dali několkrát najevo. Připomenout můžeme třeba incident po návratu z utkání v Ascoli, kdy napadli vlastní hráče. Členové tvrdého jádra pak například bojkotovali městské derby proti AC.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*tominho

TONI A ADRIANO

Reagovat
PJ

Tak to by vůůůbec nebylo špatný. A Yardo - ani sem tu svojí poznámku nepiš, zapomeň na něj.

Reagovat
Xavi

Nejsou si trochu podobní? Myslím tím 2věže s podobným stylem hry?

Reagovat
Mata

Ale ty veze jsou i dost rychly

Fandim Interu a rad bych tam Toniho videl, ale mam strach ze se tam zahrabe

Myslim, ze Inter ma talent zkurvit kazdyho hrace kterej tam prijde

Teda spiz tam hraci obdivuhodne rychle ztracej formu

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně jsou oba sobci, kteří se vztekají pokaždé, když jim někdo ve vápně nepřihraje. Včera jsem schválně koukal, který z těch dvou italských útočníků - egoistů bude více pracovat pro tým. Toni to teda rozhodně nebyl.

Jsem zvědavý, kolik Inter za evropského střelce č.1 v nejlepších letech nabídne.

Reagovat
Marv

Co to ma jako byt!!! Toni zustane ve Fiorentine!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Expert

Toni vedle Adriana? - to nemůže fungovat, jsou fakt si příliš podobní

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak Adriano řek, že chce pryč. Rozhodně nemůžou nastoupit vedel sebe Adriano a Toni. To je kravina. Navíc Inter nikdy nebude hrát tak ofenzivní fotbal... Podle mě, by to byla škoda, kdyby Toni odešel z Fiorentiny. Tam se mu daří, je to velkej klub, skvělej tým. V Interu by se na 60 procent zkurvil.

Reagovat
HOST*Miki

AŤ jde Toni do AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam ze tam Toni neprestupi..akorat by sa tam zahrabal...Internazionale MERDA!

ACM FOReVER!

Reagovat
HOST*smrt AC

ty chudinko ze zkorumpovanýho AC počkej až půjdete do serie C AC pezzo di merda

Reagovat
HOST*ANDREA DELLA VALLE

TONI NENI NA PREDEJ

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

LUKA TONI JE BůH

Reagovat
HOST*InMi

Iner vyhral tie UEFY 3 viem ze je to slab techa ale aspon nieco

Reagovat
Marv

Jestli koupi Inter Toniho, tak je na 85% Adriano na prodej.... A treba by se kluby mohli dohodnout takto-Toni-Adriano+5mega To by ale nemohl jit do Realu Nejlepsi by bylo- Toni ve Fiorentine a Adriano v Realu

Reagovat
HOST*smrt AC

hlavně ať ho neprodávaj Fiore je starej dědek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele