Inter si zaváže Ibrahimoviče luxusní smlouvou

11.03.2008, 09:36
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič se v dresu Interu vypracoval do nejužšího okruhu nejlepších útočníků světa. Jeho klub proto pro švédského kanonýra přichystal novou lukrativní smlouvu, která má odradit všechny Ibrahimovičovy zájemce od pokusů odlákat ho z Milána.

Inter začal okamžitě jednat poté, co se o Ibrahimoviče začal zajímat Real Madrid. Inspirací mu byl městský rival AC, který si pojistil svůj klenot Kaká. Brazilský fotbalista podepsal novou smlouvu s ročním příjmem 9 milionů eur, aby odrazil zájem Realu Madrid.

Podle italských médií je pro Ibrahimoviče nachystána čtyřletá smlouva. Výší platu by měla tu Kaká ještě převýšit, na konto švédského útočníka by mělo za jeden rok údajně přibýt jedenáct milionů eur.

To však popírá šéf Interu Massimo Moratti. "Jestli bude Ibra placen lépe než Kaká? Myslím, že ne," prohlásil. "Ale ta smlouva bude v lecčem podobná. Už je téměř hotova," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to dobrej hrac,ale hraje ve spatnem tymu.Ja bych ho bral do chelsea tam by se hodil kdyz odejde drogba a sheva

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je borec, ale Drogba je o tridu lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslimn ze ne,podle me drogba neni tak dobrej jak ho kazdej chvali,ale ibra je borec mas recht

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou Ibra odejde, tak tipuji Real jako jeho nového zaměstnavatele.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan fotbalista dobrej,ale namyšlenec první kategorie

Reagovat
Devil

Kdyz Zlatan odchazel z Ajaxu tak hraci usporadali oslavu , ze konecne vypadl ! Nevim jak ted v Interu , ale drive jeho povest nebyla priliz dobra . Bival pekne namyslenej a na hristi na vsechny rval jak na male deti .

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to pravda tak drogba se mu muze v tomto rovnat sice nerve po hracich jak po deckach ale namyslenej je dost.nejvic me dostalo kdyz prisel anelka do chelsea tak rikal ze on je neohrozenej a ze je hvezda ze se nema ceho bat

Reagovat
Devil

jj Drogba je taky trosku machyrek . Nadruhou stranu , maj proc !

Reagovat
smazaný uživatel

tak ibra jo,ale ten drogba podle me je moc na sve vykony,jeste me nepresvedcil

Reagovat
smazaný uživatel

Naučit Inter vyhrávat se nepovedlo jen tak někomu. Ibrahimovičovi jo, už proto i tu smlouvu zaslouží do posledního eura

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nemůžu věřit tomu, co se s tebou stalo. Docela solidní obrátka. Ale proč ne, nové informace můžou změnit názor, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho dal do Manchesteru United místo toho wola Teveze páč útok Ibrahimovič Rooney by byl asi nej na světě........

Reagovat
smazaný uživatel

teda,moc nechápu,co ti vadí na Tevézovi,jeho jediný mínus je,že je malej,jinak je hodně platnej pro tým

Reagovat
Devil

Ani nahodou Tevez zapadl dobre a nafoukance nepotrebujem . Nic ve zlim .

Reagovat
smazaný uživatel

on totiž ještě letos neviděl ani jeden zápas MU,když hrál Tévez,neměj mu to za zlý

Reagovat
Devil

Tevez je dobrym prinosem pro MU .

Reagovat
smazaný uživatel

MAGORE! Tevéz je spolu s Ronaldem nejlepší hráč MU v této sezone! A víš kolik už zachránil zápasů? Viz Chelsea, Liverpool, Lyon atd. atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem se zasmal ze Ibrahimovic je lepsi nez Drogba, ze Drogba je chvalenej jen tak. Tak zatimco Ibrahimovic skoruje v italsky lize. Vetsinou ho jakoby zapas nebavi a proste ho odchodí a stejně je chválenej. Tohle delat v Anglii supem by ho poslali zpátky do Italie. At si zakope za Inter(pro někoho vrcholový mužstvo bohužel jenom v Itálii). Mám možnost sledovat jak italskou ligu a tak i anglickou. Zatímco Italská mužstva hrají na 1 gol, kdyz vedou zakopavaji mice zdrzují. Tohle v Anglii neuvidíte a i jestli dal v téhle sezoně Ibrahimovic víc golu nez Drogba. :) Neni se co divit Drogba byl nejakou dobu zraneny, nastoupil na Mistrovství Afriky a ještě je v kvalitnější lize. Viz složení čtvrtfinále LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. ibra by se spíš líp uplatnil ve španělský než v anglický lize. je vidět, že italové prostě nejsou zvyklí na rychlej, tvrdej fotbal nahoru dolů. viz. liverpool - inter, arsenal - ac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele