Inter s Adrianem nepočítá, odejde?

27.08.2007, 12:39
Aktuality
Adrianovy dny v milánském Interu jsou zřejmě sečteny, alespoň tedy prozatím. S brazilským útočníkem se nepočítá do základní sestavy Nerazzurri a prezident Massimo Moratti by ho rád odeslal někam na hostování...

"Hostování by pro něho mohlo být tím nejinteligentnějším řešením. Adriana máme rádi. Nějaký čas jsme doufali, že zase uvidíme toho nejlepšího Adriana, ale znovu opakuji, že hledáme to nejlepší řešení. Jednou z možností je odejít a hrát někde, kde dostane více šancí v prvním týmu," naznačil Moratti své úmysly s Adrianem.

Brazilskému fotbalistovi nevyšla loňská sezona a ve 23 zápasech dal pouze pět branek. Nedávno se o něho zajímala Valencia, nyní se mluví především o Parmě a Manchesteru City. Inter v současné době disponuje hned několika kvalitními útočníky a přednost před Adrianem dostávají Ibrahimovič, Crespo, Suazo a také trpělivý Julio Cruz.

"Jedna věc je jistá. Jsme velice překvapeni myšlenkou klubu poslat hráče na hostování," neskrývá překvapení Adrianův agent Gilmar Rinaldi.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*allezvous

Adriano je výborný hráč a nechápu, proč se ho chce Inter zbavovat za každou cenu. Ronaldovi se taky jednu chvíli nedařilo v Realu a ten se ho hned nezbavoval. Navíc Adrianovi se nepovedla jedna sezona, ve které byl navíc zraněnej. Interu by chyběl.

Reagovat
HOST*

ale víš co,když pude hostovat tak nabere zápasovou kondici

Reagovat
HOST*allezvous

Jenomže tu nabere i v tréninkovém centru Interu, jistě by mu vystavili kvalitní individuální plán Myslím si, že zápasová praxe je důležitá, ale jemu by stačilo pár zápasů na to, aby se chytnul.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

adrianovi se nepovedly 2 sezony...

Reagovat
HOST*

a myslim, ze nasledujici dopadne stejne jako ty minule

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda, tvoj čas prišiel.

Reagovat
HOST*R9

Snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě si Real ještě nenašetřil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele