Immobile popravil SPAL a dal vzpomenout na Signoriho

07.01.2018, 13:37
Aktuality
Lazio vyhrálo 5:2 na půdě SPALu a největší měrou k tomu přispěl Ciro Immobile. Italský kanonýr nastřílel čtyři branky a posunul se do čela tabulky střelců Serie A, vedle toho se zapsal do historie římského celku...

Někdejší hráč Sevilly, Dortmundu či Turína se poprvé prosadil v 19. minutě a ještě před skončením prvního poločasu stihl dokonat hattrick. Vyšel mu i úvod druhé půle, pět minut po návratu z kabin stanovil konečný výsledek.

Immobile dal v letošní sezoně už dvacet ligových gólů a napodobil tak svůj kousek z loňského ligového ročníku, to se nakonec zastavil na čísle 23. Navíc dal vzpomenout na Giuseppe Signoriho jakožto posledního hráče Lazia, jemuž se povedlo hranici dvaceti branek překonat ve dvou po sobě jdoucích sezonách.

"Míč z utkání věnuji svým dcerám," řekl po závěrečném hvizdu.

"Musím i nadále pracovat tak jako doteď. Je pěkné dostat se do takové společnosti, tyhle čtyři góly jsou opravdu důležité," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / corrieredellosport.it

Komentáře (30)

Přidat komentář
Pipo123

Už som to písal pod súhrn Serie A, len za rok 2017 dal 39 gólov a na 15 prihral. Skvelé čísla

V prvej sezóne nehral až tak dobre, často zahadzoval obrovské šance, ale tento rok sa zlepšil, zlepšil sa v koncovke a k tomu tá jeho bojovnosť, nevynechá ani jeden súboj, snad mu nezajebe a nebude si chcieť ešte raz dokázať že má aj na inú ligu než SA. Musí zostať v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o něj bude veliký.

Reagovat
M11

Reagovat
db18

Kým jste ho v létě nahradili a kolik stála plastika?

Reagovat
Pipo123

Je to Klose

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
10

ten fotbal a velikost Lazia mu maximálně sedí, podle mě to je jeho strop

Reagovat
Pipo123

Podľa mňa má naviac, kludne by mohol hrať aj v Juve, horší než to prasiatko by asi nebol, u neho je dôležité koho má pod sebou a v momentálnom Laziu má v tomto smere skvelú podporu, len to trio Milinkovič, Alberto a Anderson mu vytvorí dostatok šancí.

Reagovat
10

V Juve nebo Neapoli by se naplno ukázaly jeho nedostatky, stejně jako se ukazují v repre, stejně jako se ukázaly v Dortmundu. Podle mě by rozhodně horší než Higuain byl...možná ne v LM, protože to skoro nejde, ale v lize určitě.

Reagovat
Pipo123

Tie nedostatky mal už minulú sezónu, ale práve v tejto na tom zapracoval, čo sa ukázalo aj v tých zápasoch proti Juve, už nepôsob ako také kopyto, lopta mu neodskakuje, pôsobí kludnejšie a to je asi vekom. Navyše on tie šance dokáže aj vytvoriť pre spoluhráčov, komplexne to asi nebude nikdy TOP hráč.

Reagovat
10

tak s Juve hrál na minimum doteků, do otevřený obrany, to mu samozřejmě vyhovuje...na top tým je ale potřeba víc

Reagovat
db18

Tak on v BVB začal i tak, že byl dobrý v mezihře, ale chybělo mu štěstí v zakončení, jenže to na něj pak dolehlo a byl v prdeli celý.

Reagovat
PISTOLERO

Byla by obrovská škoda kdyby o něj SA přišla

Reagovat
JackDaniels.

Ked bol v Dortmunde islo mi dost na nervy ako kazil takmer kazdu akciu, vobec sa mi tam nehodil ako jediny z celeho vtedajsieho timu, bolo vidno, ze ma kvalitu, ale v nemecku ju proste nedokazal potvrdit. Preto som ho mal zaskatulkovaneho ako negoloveho utocnika, ktory si sice svoje odmaka ale..., po prestupe do Lazia ziari tak jasne ako veresovej zuby v reklame na orbit. Ukazuje, ze prave taliansko je pre neho to prave orechove. Osobne by som bol rad keby zostal v Laziu kde mam z neho radost, nechcem si pripomenut Dortmundskeho Immobileho pri pripadnom prestupe ktovie kam.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Verešovú v tej reklame by nebol?

Reagovat
Euphael

To je takový italský Lafata... v domácí lize mu to střílí, ale sotva vytáhne paty ven, tak je špatný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata bol v zahraničí volakedy?

Reagovat
El-Pistolero-68

V Rakousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Xanthi a Austria Vídeň

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hrál za Gablonz

Reagovat
El-Pistolero-68

A v repre taky nic moc.

Reagovat
TheTopFootbaler

No jestli mu to v Laziu šlape, snad mu nepřepne v bedně a nebude chtít přestoupit jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ital a ti zrají později. Dřív dost kazil, pamatuji si že někdy to bylo až neuvěřitelné co dokázal spálit. Ale podle těch čísel za loňský rok právě na té produktivitě dost zapracoval. Osobně si myslím že tým jako Lazio je pro něho ideální. Je největší hvězda na nároďák to stačí a peníze má jako všude jinde. Větší kluby mu neseděli, za plot bych se nedíval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele