IBRAHIMOVIČ OPERACI ODKLÁDAT NEBUDE

24.04.2007, 15:46
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič o víkendu oslavil zisk mistrovského titulu a už se může s předstihem začít koncentrovat na příští sezónu. Švédského útočníka již delší dobu trápí třísla a proto se rozhodl již nadále neodkládat operaci...

"Už nadále nemohu pokračovat bez operace," zdůvodnil Ibrahimovič svůj krok jít "pod nůž" již nyní.

Pro Inter přitom ještě sezóna neskončila. V Serii A mu sice již prakticky o nic nejde, stále je před ním ale finále Italského poháru, v němž změří síly s AS Řím. "Nemohu tak dlouho čekat," dodal Ibrahimovič.

25letý útočník se po svém letním přestupu z Juventusu na San Siru dobře aklimatizoval, dal patnáct ligových branek a stal se klíčovým útočníkem Roberta Manciniho. Ten má nyní nedostatek útočníků, vedle Zlatana totiž má zdravotní problémy také Hernan Crespo a druhou polovinu trestu za nafilmovanou penaltu si ještě odpykává Adriano. Stoprocentně k dispozici tak jsou pouze Jihoameričané Julio Ricardo Cruz a Alvaro Recoba.

Z Ibrahimovičova rozhodnutí jistě nemá velkou radost ani trenér švédské reprezentace Lars Lagerbäck. Zemi tří korunek již na začátku června čekají důležité kvalifikační zápasy o postup na ME 2008 proti Dánsku a Islandu a útočník Interu by měl vynechat oba dva.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Dom

Pokud vím,tak Ibrahimovič je pohádaný s vedením a nereprezentuje!!!

Reagovat
HOST*MDF

uz ne ty trtko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele