Iaquinta: Inter se nás bojí

03.11.2007, 09:31
Aktuality
Už zítra hostí Juventus v ostře sledovaném utkání milánský Inter, dosud vedoucí celek italské Serie A. Domácí ztrácejí na své rivaly v tabulce čtyři body a v neděli chtějí náskok Interu snížit, pokud možno o tři body.

Po návratu z druhé ligy si Juventus vede dobře. Zatím je na třetím místě s nevelkou ztrátou na nejlepší. Po roční pauze se bíločerní utkají s Interem a na nedělní zápas už se teší všichni – fanoušci i hráči. Domácí hodlají favorita Serie A hodně potrápit.

"Bojí se nás, jsem o tom přesvědčen," prohlásil domácí útočník Vincenzo Iaquinta, letní posila Juventusu. "Inter je na papíře silnější, ale i my máme ve svém středu šampiony. Nejsme za nimi tak daleko, abychom jim nezpůsobili problémy."

"Boj o titul v Serii A bude hodně vyrovnaný. Letos je hodně týmů, které mají k sobě hodně blízko v tabulce," pokračoval střelec Juventusu. "Po deseti kolech vede Inter, ale my budeme bojovat až do úplného konce. Toužíme po odplatě."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Antijuve

Jak někdo může říct, že se někdo někoho bojí, to by potom na hřiště ten tým nemusel ani chodit, protože by to měl rovnou prohrané.Opravdu takovou kravinu může vypustit z pusy jenom blb.Inter se nikoho bát nemusí jako ostatně všechny velké kluby.Taky by měl někdo vysvětlit Iaquintovi, že to je respekt a ten má každý z každého, stejně jako Juventus s Interu.

Reagovat
HOST*WikyM

Zase v klidu borec, nesmíš brát všechno tak vážně , jinak se z toho posereš

Reagovat
HOST*

no myslim ze Inter ma respekt z Juve a inter se da porazit vzdycky neznamena ze tam maj hrace z juve ze sou nejlepsi to vubec

Reagovat
HOST*

to určitě ne, ale o tom kdo je favorit v tomhle souboji snad nemůže být ani pochyb..

Reagovat
HOST*Stegi

Vyhraje Inter...mám vsazeno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ten listek muzes vyhodit

Reagovat
HOST*

Neni tam jeste ani pul sezony a uz sere hovna o strachu Interu

A hlaska, ze maji ve svem stredu sampiony je taky dobra... Inter je asi nema

Reagovat
smazaný uživatel

neumis cist? ale i my máme ve svém středu šampiony..chapes??? i my..takze on vi ze je tam ma i inter njn co nadelas..Forza Juve!!!

Reagovat
HOST*Antijuve

Má blbý kecy.Já vím, že to je před zápasem, tak to každý řekne, aby toho druhého rozhodil, ale hráči Interu takovýhle kraviny opravdu do světa nevypouští.

Reagovat
HOST*

presne tak, jenom tupci z Juventusu mají take blbe řeči ... a myslim že je celkem jasné kdo vyhraje

Reagovat
HOST*

prosím tě radši drž hubu:) viděl jsi vůbec někdy fotbal??:)a jaký má za sebou úspěchy Juve a jaký Inter??:)asi ne co? radši se koukni do těch statistik prosím tě..neznamená že když tam má plno hvězd že něco zahraje..;) povíme si to po zápase..

Reagovat
HOST*Antijuve

Trochu si nepochopil o čem diskutujeme, ale od někoho kdo neumí číst se to dalo čekat.Jinak Juventus má více titulů , ale to má jako znamenat, že v tom zápase vyhraje.Vždycky je důležitá momentální forma a ne statistiky, to by si měl vědět, když si takový znalec a ostatní nesledují fotbal a nic něm neví.

Reagovat
HOST*

Temi uspechy myslis uplaceni a presun do druhe ligy nebo co

Reagovat
HOST*

Juve je posere

Reagovat
HOST*pucek

hosi o cem se tady hadate? Juve vyhraje 3:0 a Zlatan se zrani nebo nedohraje kvuli cervene karte ci semafor, cokoliv za ty jeho vecne gesta. Fuck Inter.

Reagovat
HOST*

pravdu dííííš

Reagovat
HOST*

a hovno víš

Reagovat
HOST*miza

vi pitomci podivejte se do historie kolik ma titulu Juventus a kolik inter.......myslím si že vyhraje juventus mam na nej vsazeno ma zkusenejsi a lepsi hrace takže je to jasny.......A zlatan ten zapas nedohraje rasista skur.enej

Reagovat
HOST*

Jo rasistamdalší inteligent co?Zkušenější hráče?Tak povídej..A Iaquinta si myslí jakej neni borec..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele