Hyypia: Ještě není konec

17.12.2007, 16:17
Aktuality
Liverpool v neděli nezvládl utkání proti Manchesteru United a Reds tak nyní ztrácejí na vedoucí Arsenal už deset bodů. Liverpoolu se znovu vzdaluje sen o titulu, podle obránce Samiho Hyypiaho však ještě není nic ztraceno.

Liverpool v neděli už podruhé za sebou nezvládl bodovat, když podlehl na svém hřišti Manchesteru United 0:1 a jeho šance na titul se tak opět o něco ztenčily. S tím však nesouhlasí obránce Sami Hyypia. Pro oficiální webové stránky klubu totiž prohlásil: "Prohra byla zklamáním. Ten zápas byl hodně podobný tomu loňskému. Ovládali jsme hřiště po většinu času hry, ale pak jsme dostali gól po standardce. Ovšem je tady hodně pozitivních věcí, které si můžeme odnést z tohoto zápasu a přenést je do svých dalších utkání proti Chelsea ve středu (Carling Cup) a v dalším kole doma s Portsmouthem."

"Není to však konec světa, ale když prohrajete duel s úhlavním rivalem, vždy ta porážka bolí dvojnásob. Musíme začít vyhrávat zápasy s týmy z popředí tabulky," ví finský bek. "Ale výsledek už nezměníme. Musíme se proto semknout a soustředit se na několik příštích utkání."

"Liga není ještě zdaleka dohraná, takže není ještě nic ztraceno. Ale prostě potřebujeme vyhrávat," velí Hyypia směrem k týmu.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dufam

Reagovat
Devil

Doufej , ale moc tomu never !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

davno ?? sak ted o vikendu hral

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce je ještě daleko a ještě to bude velice zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý to bude a Liverpool jestli chce titul, tak by měl zabrat v zápasech s Arsenalem, Chelsea a ManU. Teď měl všechny tři doma a vytěžil z toho pouze dva body. A dával bych si pozor i na ManCity a Everton(derby je vždycky vyhecovaný). Letos to vypadá na pěkně vyrovnanou ligu. Doufám že právě ManCity a Everton s tím trochu zamíchaj, aby rozhodily tu silnou čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

pristi rok,letos to moc nevidim,o titul si to rozda manchester-arsenal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele