Hyppiä zůstane, Lewandowski budoucnost zvažuje

17.03.2013, 16:40
Aktuality
Leverkusen sice s náskokem drží třetí pozici, která bude na konci sezóny zaručovat přímou účast v Lize mistrů, přesto ale možná dojde na jeho lavičce v létě ke změně. Bayer v současnosti vede trenérská dvojice Sami Hyypiä - Sascha Lewandowski a druhý jmenovaný zvažuje odchod...

Na německé poměry ojedinělé duo převzalo Leverkusen loni v dubnu, kdy v BayAréně skončil Robin Dutt, a dovedlo ho do pohárů. Dobře si pak vede i v této sezóně, navzdory včerejší nešťastné porážce od Bayernu je na třetím místě a po roční odmlce míří do Ligy mistrů.

V poslední době se ale rozhořela diskuse o tom, zda jednačtyřicetiletý Lewandowski od prvního týmu neodejde zpět k mládeži. "Hyypiä na každý pád u nás zůstane jako trenér," uvedl sportovní ředitel Rudi Völler. "Nejradši bychom byli, kdyby ti dva pokračovali v tomto složení. Na konci sezóny to se Saschou rozhodneme, přičemž on určitě zůstane v klubu," dodal.

"Rozhodnutí, jak to bude dále vypadat, je na mě. Stanovisko klubu je v tomhle zcela jasné," prohlásil sám Lewandowski, který na rozdíl od bývalého finského reprezentanta vlastní potřebnou trenérskou licenci. Pokud by od týmu odešel, mohl by ho údajně nahradit Peter Hermann, současný asistent Juppa Heynckese v Bayernu, který s ním působil v Leverkusenu před dvěma roky.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
kalla

Zdvižená pravice?!

Reagovat
smazaný uživatel

Náckové hlavně drželi při chcaní ptáka pravou rukou, takže když to samý uděláš na veřejnosti ty nebo tě někdo uvidí, je to opovrženíhodné nacistické gesto a můžeš jít až na dva roky do vězení.

Reagovat
Erdovec

Sami

Reagovat
smazaný uživatel

Hipp hipp hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucí trenér Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

když si udělá licenci tak možná.

Reagovat
Filip12

Sami je pán Hyppia-Henchoz to byla nepropustná zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Si byl ještě malej tak tu neval hovna

Reagovat
Filip12

dyt to není tak dávno mohlo mi být max 10-12 let rok 2003-2005

Reagovat
minoLFC

No a to si práve tlačil kačera

Reagovat
smazaný uživatel

Oooh Sami, Sami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele