Huntelaar zůstane v Miláně, AC jeho odchod neplánuje

28.01.2010, 20:28
Aktuality
Klaas-Jan Huntelaar byl v posledních týdnech často spojován s možným odchodem z milánského AC, nizozemský kanonýr ovšem letošní sezonu dokončí v dresu rossoneri. Všechny o tom ujistil viceprezident italského velkoklubu Adriano Galliani.

"Znovu opakuji, že Huntelaar nebude prodán. Musí zůstat klidný a počkat si na šance, které dostane. Milán ho neprodá. Už jsem to říkal několikrát, ale vypadá to, jako kdyby mi nikdo nechtěl věřit," řekl Galliani.

Huntelaar sázel v Nizozemsku jeden gól za druhým v Heerenveenu a Ajaxu a před rokem se vydal do zahraničí. V Realu Madrid strávil jenom šest měsíců, poté přestoupil do AC Milán a nyní se hodně mluvilo o zájmu několika anglických klubů.

V útoku AC Milán dostává nejvíce prostoru Marco Borriello, gólově pak poslední dobou řádí znovuzrozený Ronaldinho. Huntelaar zasáhl jenom do dvanácti zápasů, většinou ovšem pouze jako střídající hráč. Na svém kontě má tři branky.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (622)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele