Huntelaar začal trénovat s míčem, návrat ale uspěchat nechce

24.11.2008, 17:39
Aktuality
Klaas Jan Huntelaar se pomalu přibližuje k návratu na hřiště. Útočník amsterdamského Ajaxu si 9. listopadu v utkání se Spartou Rotterdam poranil vazy v kotníku a mimo hru měl být minimálně měsíc a půl. Po dvou týdnech již začal trénovat s míčem, návat ale rozhodně nechce uspěchat...

"Všechno jde správným směrem. V tuto chvíli ještě nemohu dělat vše, ale pomalu se to zlepšuje. Je otázkou, jak bude kotník po tomto tréninku reagovat. Samozřejmě to stále není perfektní," řekl Huntelaar pro oficiální stránky Ajaxu.

Huntelaar měl podle prvních předpovědí přijít o duel Poháru UEFA se Slavií, nyní není vyloučeno, že k tomuto zápasu nastoupí, český mistr totiž do Amsterdamu cestuje až 17. prosince.

"Nebudu stanovovat přesný zápas nebo termín, kdy budu zase hrát. Vazy v kotníku byly natržené a je třeba čas na to, aby se podobné zranění zcela zahojilo. Samozřejmě se chci vrátit co nejdříve, ale nejdůležitější ze všeho bude cítit se dobře," nehodlá 25letý útočník uspěchat svůj návrat.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hlavne nic neuspechat

Reagovat
One-Real

Kdyby v sobotu hrál, tak by jsme to neměli tak lehké ....

At se brzy uzdraví...

Reagovat
mastakillah

Uzdravit se a hurá do Madridu doplnit holandskou kolonii

Reagovat
georgeo

vůbec bych se nedivil, kdyby zůstal v Ajaxu do konce kariéry...O něm se spekuluje alespon už tak tři roky a pořád nic. Uvidíme zda se toho nakonec dočká

Reagovat
One-Real

Reagovat
mastakillah

???

Reagovat
One-Real

Všeho moc škodí....

Rovnou se můžeme přejmenovat na Real Amstrdam

Reagovat
Fenix

myslim ze prestoupi do Realu ale ne ted nekdy nicmene Slavii neverim s HUntelaarem i bez nej

Reagovat
Fedro

Jestli nebude hrát Huntelaar tak Slávka má daleko větší šanci, hraje teď hodně dobře a myslim že má lepší formu než Ajax, i výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

huntelaar do chelsea místo drogby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele